QUOTE (Raseliote @ 2004 10 01, 21:45) |
Siddiqa,turiu klausimeli,tik prasau neisizeisti! ![]() Musu kaimynai is Indijos,labai geri ir draugiski zmones,bet kai pietus gamina as visus langus uzdarau,kad neprieitu i kambarius to kvapo???? Nuo ko tas kvapas???? Sako ten kazkokie aliejai????Nekalbu apie smilkalus,klausiu butent apie valgi! ![]() O del sios temos,tai ir as su Itukra galiu pasidziaugti!Maniskis megsta pavalgyti,bet ir valgio gaminimui neissemiama fantazija turi,mano taisomi valgiai pries jo sugebejimus labai nublanksta ![]() |
Jei neklystu tai prieskoniu kvapas.Nu cia as tik taip galvoju

QUOTE (Raseliote @ 2004 10 01, 14:45) |
Siddiqa,turiu klausimeli,tik prasau neisizeisti! ![]() Musu kaimynai is Indijos,labai geri ir draugiski zmones,bet kai pietus gamina as visus langus uzdarau,kad neprieitu i kambarius to kvapo???? Nuo ko tas kvapas???? Sako ten kazkokie aliejai????Nekalbu apie smilkalus,klausiu butent apie valgi! ![]() |
Jie ten labai daug kario naudoja. gal nuo to tas kvapas?
QUOTE (mamaLina @ 2004 10 01, 14:48) |
Paskaiciau apie silkes ir papasakosiu savo liudna patirti ![]() Cia kur as dabar gyvenu pagrindinis zmonius uzsiemimas yra omaru gaudymas, o ju masalas... silke. kai vyras pirma kart atvaziavo Lietuvon, vaiksciojom po gimines ir visur stalai aisku luzta nuo silkiu. Visi tik siulo: imk su grybais, imk su morkom, o sita su garstyciom labai idomi. O jis net dreba i ja paziurejus. Kaip paskui paaiskino jam valgyt silke, tas pats kas man koki kirmina ar apsiuva. Cia tarp kitko ![]() |
Reikejo vedaru duot ir papasakot, kas tar yra, tai is vis butu prakraupes is siabo.

Viena is mano uosvieniu (vyro pamote) tai labai graziai atsisake liezuvio, bet saltibarsciai patiko.

QUOTE (Ruta_H @ 2004 10 01, 21:59) | ||
Reikejo vedaru duot ir papasakot, kas tar yra, tai is vis butu prakraupes is siabo. ![]() Viena is mano uosvieniu (vyro pamote) tai labai graziai atsisake liezuvio, bet saltibarsciai patiko. ![]() |
didzioji dalis amerikonu nesupranta, kaip mes galime valgyti liezuvius, skrandukus, sirdeles, kepenis, vedarus... Bet tai juk tikras gardumelis!!
Taip kaip mes negalime iprasti prie Indisku ir kitu patiekalu kvapu.
Cia nuo avienos toks kvapas
(kartais net slapima primena : fui ),tai as irgi langus uzsidarau,bet dabar pradejo prieskoniu deti,tai truputi geriau
Nors as negaliu pakesti kepeneliu (nors jas megstu) ir virto cesnako kvapo,kosmaras.

Nors as negaliu pakesti kepeneliu (nors jas megstu) ir virto cesnako kvapo,kosmaras.

QUOTE (Tinulis @ 2004 10 01, 22:21) |
Cia nuo avienos toks kvapas ![]() ![]() Nors as negaliu pakesti kepeneliu (nors jas megstu) ir virto cesnako kvapo,kosmaras. ![]() |
kai gerai gyveni tada ir tas neskanu, ir anas neskanu, ir kazko norisi - bet nezinai ko.

QUOTE (Raseliote @ 2004 10 01, 23:34) |
As irgi kepeneliu nemegstu ![]() |
bet tai sako kad kepeneles labai sveika valgyti. Tik nepamenu kodel sveika

Mano vyras su drauges vyru negali ziureti, kaip mes kinieciu restorane per yum cha valgom vistu kojas
, bet jos taip sakaniai paruostos, vnz. mums skanu ir visad uzsisakom (drauge europietisko background'o
)

QUOTE (ltukra @ 2004 10 01, 14:36) |
sako kad kepeneles labai sveika valgyti. Tik nepamenu kodel sveika ![]() |
Nieko ten sveiko. Kepenys yra pagrindinis organizmo detoksikatorius ir "sugeria" visokias nereikalingas/kenksmingas medziagas, valo nuo ju organizma. Tai kaip jos gali paskui buti sveika valgyti?

QUOTE (delfinas @ 2004 10 02, 00:09) |
Nieko ten sveiko. Kepenys yra pagrindinis organizmo detoksikatorius ir "sugeria" visokias nereikalingas/kenksmingas medziagas, valo nuo ju organizma. Tai kaip jos gali paskui buti sveika valgyti? ![]() |
delfinas, paskaitinesiu, ir jei rasiu atsakyma, tikrai tau pasakysiu

QUOTE (ltukra @ 2004 10 01, 22:05) | ||||
didzioji dalis amerikonu nesupranta, kaip mes galime valgyti liezuvius, skrandukus, sirdeles, kepenis, vedarus... Bet tai juk tikras gardumelis!! Taip kaip mes negalime iprasti prie Indisku ir kitu patiekalu kvapu. |
Praeita savaite per Fear Factor dave valgyt kiaules nosi, ausi, sirdi, liezuvi, kepenis ir skrandi (virtus!!).
Visi kukciojo.
Atrodo merga atsisake 50000$, nes negalejo suvalgyt ausies. MANO MYLIMIAUSIAS PATIEKALAS!!!