Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

as tai dabar pati darausi stiklainyje pagal mociutes recepta smile.gif per 3 dienas pasidaro, nevisai taip kaip lietuvoj valgem, bet panasu.
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 11 21, 22:35)
mergytes, mestelkit kas lazanijos receptuka rolleyes.gif butu gerai toki kur ieina riccota varske, bet nebutinai tongue.gif

Ash tai naudoju recepta nuo lazanijos makaronu dezhutes wink.gif Jei labai labai reikia, galiu nurashyt!
Atsakyti
QUOTE (Iva @ 2004 11 22, 00:31)
Ode, bandziau daryt vakar baklazanus pagal tavo recepta, itariu isejo ne taip kaip turetu, gal neiskepe iki galo g.gif kiek laiko mazdaug reik juos orkaitei kepti, kaip atrodo jau iskepti baklazanai? as istraukiau, kai krastai ruduot pradejo, bet kazkaip vistiek kieti dar buvo sad.gif valgomi, bet...

Deja, nezhinau ka ir patarti - rashiau juk, kad shito recepto pati neishbandzhiau dar... Jei nori, parashysiu ta, kuri esu bandzhius!
Papildyta @ [mergetime]1101100563[/mergetime]
O raugintus kopustus ir ash tik pas rusus perku, nors vieni draugai (indai! wink.gif) nusipirko paprastoj parduotuvej, kur ant etiketes buvo uzhrashyta "original German' ar pan., tai paragavau - beveik kaip tikri wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Ode @ 2004 11 22, 00:15)

O raugintus kopustus ir ash tik pas rusus perku, nors vieni draugai (indai! wink.gif) nusipirko paprastoj parduotuvej, kur ant etiketes buvo uzhrashyta "original German' ar pan., tai paragavau - beveik kaip tikri wink.gif

as tai raugintus kopustus irgi paprastoj pard. perku, tokie skardinej dezutej. ir netgi su kmynais. ir visai toks pat skonis.
Atsakyti
o as raugintus kopustus Bobakso firmos perku,buna irgi ivairiausiu skoniu,as dar ipjaustau zalia kopusta,tada pora valandu ant mazos liepsnos patusinu,kokiu desreliu ar pievagrybiu pridedu,bulvikiu ir skanumelis! thumbup.gif wink.gif
Papildyta @ [mergetime]1101188288[/mergetime]
O lazanija man patinka labai su krabu lazdelemis,tarp tu makaronu pridedu krabu lazdeliu,mozarella surio ,pomidoru tyres ir i orkaite!
Atsakyti
As matyt jau atpraatu nuo skonio.. ta prasme jie man beveik visi vienodi ir pas rusus, ir pas lenkus.. sriubai, tusinimui neblogi, o va kad salotas su svogunais, aliejumi padaryti.. nea.. ne tas schmoll.gif
Atsakyti
as tai nesuprantu.. visi cia isproteje del lietuvisko surio.. lasiniu... lietuviskos duonos... Man tai jokio skirtumo koks tas suris ar kokia ta duona... Jei labai reikia nuleki nusiperki kokios italiskos duonos.. ir galvos sukti nereikia..
Atsakyti
Mamkos priminkit kas dedasi i salotas su alyvuogem ir feta suriu g.gif ,nes baisiai uzsimaniau,bet nerandu receptuko doh.gif
Atsakyti
QUOTE (Tinulis @ 2004 11 23, 15:58)
Mamkos priminkit kas dedasi i salotas su alyvuogem ir feta suriu g.gif ,nes baisiai uzsimaniau,bet nerandu receptuko doh.gif

man atrodo kumpis ir pomidorai dar.. nu ir dar kaz kas.. ne pomniu
Atsakyti
QUOTE (Tinulis @ 2004 11 23, 15:58)

Agurkai, pomidorai ir paprika. Cia taip vadinamos graikiskos salotos.
Atsakyti
QUOTE (Schnecke @ 2004 11 23, 16:42)
Agurkai, pomidorai ir paprika. Cia taip vadinamos graikiskos salotos.

Salotu lapai...

Arba galima daryti makaronu salotas: tas pats tik vietoj salotu makaronai, padazhas - alyvuogiu aliejus ir balzaminis actas, plius shviezhias bazilikas ir svogunu laishkai. mmmm tuoj pati uzhsimanysiu... wink.gif
Atsakyti
Aciu...o ,kad su makaronais galima,net nezinojau,reiks koki kart pabandyt wink.gif
Atsakyti