QUOTE (patri @ 2004 11 27, 11:35) |
pusryciai-9-10val ryto,pietus-14-16val,vakariene-22valanda!!! nors vyras ne ispanas,bet vis tiek kai cia gyveni-prisitaikai prie ju dienotvarkes...taigi kg auga norint nenorint.... |
Turiu drauge Pompanoj (ar taip parasiau?), tai kas vakara turim baigti kalbeti mesendzeriu 9 valanda! Nes tada ji eina su draugais vakarieniauti

O kaip jie keliasi anksti ryte?
QUOTE (patri @ 2004 11 27, 04:35) |
jeigu kam idomu-papasakosiu,kaip valgo ispanai.... pusryciai-9-10val ryto,pietus-14-16val,vakariene-22valanda!!! nors vyras ne ispanas,bet vis tiek kai cia gyveni-prisitaikai prie ju dienotvarkes...taigi kg auga norint nenorint.... o pamatytumet,kaip jie pietauja ![]() |
Mano tetis turi biznio partnere ish Ispanijos... Karta per menesi ji i LT atvyksta... Tai visi dirba plusha, isheina pietu pusvalandziui, kad tik anksciau darbus uzbaigti ir eiti namo.. O jinai kai isheina pietu, tai grizta priesh darbo pabaiga





QUOTE (MAMA2T&T @ 2004 11 27, 18:08) |
O kad pati pora valandu pietavo, tai dzinn... ![]() ![]() |
tokie tie ispanai -niekur neskubantys ir tinginiai



QUOTE (baltic*girl @ 2004 11 27, 17:49) |
Turiu drauge Pompanoj (ar taip parasiau?), tai kas vakara turim baigti kalbeti mesendzeriu 9 valanda! Nes tada ji eina su draugais vakarieniauti ![]() O kaip jie keliasi anksti ryte? |
tikrai ne taip anksti kaip mes...nes dauguma kontoru dirba nuo 10val.ryto...privacios parduotuve-nuo 11val...
miesto pavadinima turbut suklydai parasyt,nes tokio nezinau....na nebent jis mazytis...

mamytes,parasykit kas balandeliu su kokiu skaniu padazu receptuka!!!! taip noreciau padaryt,bet kad 1 karteli per savo gyvenimeli dariau ir nesekmingai...nekokia is manes kulinare
aciu

aciu
Labai megstu balandelius, tai kazhkada uzhprashiau mamos recepto. Shtai jis:
Balandeliai
Isverdi Kopusto galva. (ash verdant po truputi tuos lapus nuimineju)
Kai atsala - vynioji farsa (jautienos ir kiaulienos farsas, svogunas, trecdalis virtu ryziu ir prieskoniai).
Balandelius apvolioji miltuose ir apkepini.
Dedi i puoda troskinti. Troskinti vandenyje (kad neapsemtu), grietineje, pamidoru padaze, galima ipjaustyti morku, ideti prieskoniu ir druskos pagal skoni.
Skanaus!
Balandeliai
Isverdi Kopusto galva. (ash verdant po truputi tuos lapus nuimineju)
Kai atsala - vynioji farsa (jautienos ir kiaulienos farsas, svogunas, trecdalis virtu ryziu ir prieskoniai).
Balandelius apvolioji miltuose ir apkepini.
Dedi i puoda troskinti. Troskinti vandenyje (kad neapsemtu), grietineje, pamidoru padaze, galima ipjaustyti morku, ideti prieskoniu ir druskos pagal skoni.
Skanaus!
QUOTE (Ode @ 2004 11 29, 03:45) |
Labai megstu balandelius, tai kazhkada uzhprashiau mamos recepto. Shtai jis: Balandeliai Isverdi Kopusto galva. (ash verdant po truputi tuos lapus nuimineju) Kai atsala - vynioji farsa (jautienos ir kiaulienos farsas, svogunas, trecdalis virtu ryziu ir prieskoniai). Balandelius apvolioji miltuose ir apkepini. Dedi i puoda troskinti. Troskinti vandenyje (kad neapsemtu), grietineje, pamidoru padaze, galima ipjaustyti morku, ideti prieskoniu ir druskos pagal skoni. Skanaus! |
aciu ODE!!!

Jei nesunku parasyk, po kiek min viska daryti!!!
o farso pries dedant i kopusta,ar nereikia apkepinti>?
Zhinok, minuchiu nepasakysiu... Kopusta verdu, kol visi lapai nusiima (po to, tiesa, gerai yra storus lapkochius nupjaustyt).
Farshas taip - zhalias.
Va, kitam recepte radau, kad pachius balandelius reikia troshkinti 30-40 min.
Skanaus! Net pati uzhsimaniau...
Farshas taip - zhalias.
Va, kitam recepte radau, kad pachius balandelius reikia troshkinti 30-40 min.
Skanaus! Net pati uzhsimaniau...

o jus Mamkos man patarkite ka galima su kalakutu padaryti.. partempe maniskis is darbo 20 Lb kalakute, bet kepti jo neteko nes patys vaziavome i svecius... Tai vakar is vienos jokos primusiau mesytes.. Sutarkavau suri, graikiskus riesutus ir cesnaka susmulkinau... ir iviniavau i mesyte.. kepiau orkaiteje... uhmm skanumelis.. Bet dabar nebesugalvoju ka daugiau tokio imantresnio is tos kalakutienos...

Pati kalakuto neesu gaminus, bet pamenu teta tiesiog kaip karbonada kepe, kiaushinyje ir dzhiuveseliuose apvoliojusi.
Itukra.. visak galima is to kalakuto daryti.. krutineel vien kokia.. o kaip su ta koja, ne sausa mesa buvo, as kadaisi panasiai dariau tai sausa buvo ir kieta..pfee.. jauvciu netaip kaz kaip padariau.. dar mane mokino, kad kaip kepi kalakuta gabalais.. geriau ideti salia riebios kiaulenos, arba lasinuku,, jis tada ne sausa buna.. Farso gali primalti is krutines, daug iseis, kotleciukus, arba suktinukus.. kaip tavo, suris, cesnakasm ir broccoli (garuose isvyrti)...ant virsaus galima bekono gabaliukus., po to nuimti juos (kad nesausa butu).. skanu ir grazu iseina, kai suktinuka per puse perpjaunii.. viduje grazu.. zalia