QUOTE (Fasolka @ 2004 11 29, 09:28) |
Itukra.. visak galima is to kalakuto daryti.. krutineel vien kokia.. o kaip su ta koja, ne sausa mesa buvo, as kadaisi panasiai dariau tai sausa buvo ir kieta..pfee.. jauvciu netaip kaz kaip padariau.. dar mane mokino, kad kaip kepi kalakuta gabalais.. geriau ideti salia riebios kiaulenos, arba lasinuku,, jis tada ne sausa buna.. Farso gali primalti is krutines, daug iseis, kotleciukus, arba suktinukus.. kaip tavo, suris, cesnakasm ir broccoli (garuose isvyrti)...ant virsaus galima bekono gabaliukus., po to nuimti juos (kad nesausa butu).. skanu ir grazu iseina, kai suktinuka per puse perpjaunii.. viduje grazu.. zalia |
nebloga ideja... reikes isbandyti

o siaip tai ir is manes ne kokia vireja, bet tiesa pasakius is kojos, kaip ir paciai nebutu keista, nesigavo sausa ir kieta...
QUOTE (patri @ 2004 11 27, 11:35) |
jeigu kam idomu-papasakosiu,kaip valgo ispanai.... pusryciai-9-10val ryto,pietus-14-16val,vakariene-22valanda!!! nors vyras ne ispanas,bet vis tiek kai cia gyveni-prisitaikai prie ju dienotvarkes...taigi kg auga norint nenorint.... |
Taigi taigi, as Italiskoj Sveicarijos daly...ne ispanai cia, bet vakarieniauju pati issisiepus velai vakare: pasta su super padaziuku + desertas zinoma. Puse metu svarsciau i juos ziiuredama, kaip jie naktimis miega po tokiu valgymu, o dabar pati

O kas nors rado kefyra? As metus laiko ieskojau negaledama patiket,kad nera.Radau-mazutelaiciame indely nuo jogurto, iki kefyro toli...o vyras juokiasi, sako, na tie lietuviai tai pasenusi piena geria.Va taip!
Sveikos! Kaskaip uzsimaniau vafliu isikept. Gal kas zinot koki skanu recepteli? aciu
QUOTE (mamaitiene @ 2004 12 01, 07:43) |
Sveikos! Kaskaip uzsimaniau vafliu isikept. Gal kas zinot koki skanu recepteli? aciu |
o tu vafliu... tu turi omeny dideliais lakstais... ar tokiu sirduciu blynu?
QUOTE (mamaitiene @ 2004 12 01, 15:43) |
Sveikos! Kaskaip uzsimaniau vafliu isikept. Gal kas zinot koki skanu recepteli? aciu |
aciu uz receptuku nuoroda, einu kepti dideliais, lakstais, trapiu...

Mamkos, ka daryti is virtu, nemarinuotu burokeliu? Nejaugi juos taip sutarkavus ir valgyti vienus?

QUOTE (Freja @ 2004 12 07, 03:45) |
Mamkos, ka daryti is virtu, nemarinuotu burokeliu? Nejaugi juos taip sutarkavus ir valgyti vienus? ![]() |
Salotas (burokeliai, marinuoti agurkai, zhirneliai, svogunai...), shaltibarshchius...
Ash asmenishkai kitokiu dabar ir neperku - tik tuos skardinese, kurie konservuoti, bet ne marinuoti. Na, virti, kitais zhodzhiais. O po to jau kas ant seiles uzhplaukia: sriuba, salotos, silke pataluose...