Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis - 24 tema

QUOTE(gytene @ 2010 10 18, 15:14)
iskepiau ir as Ules traskancius sausainius ir tikrai pavyko ir patiko visai seimai.labai greitai gaminasi , oefektas LIUKS.dadejau vaniles pokeli.dekui Ulei,kad pasidalino receptu 4u.gif  4u.gif  4u.gif buvau i tavo receptus nosi ikisus,tai labai patiko tavo receptai,nes kasdieniski ir paprasti,o aki labai traukia,butinai isbandusiu.sekmes tau.

aciu aciu aciu wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

tikiuosi, galėsit man pagalbėt... Ketvirtadienį iškepiau tokį paprastą moliūgų pyragą (kaip keksą, pagal Sonatinos receptą), palikau šaldytuve, jis toks jau sukietėjęs, pastovėjęs... o ryt atvažiuoja uošviai, norėčiau juos pavaišint.

Klausimas: kaip atšviežinti pyragą? 4u.gif

Atsakyti
Ules sausainukai,kiek kepiau visad gaudavosi skanus smile.gif
O cia ikeliu musu siandienos sedevra.Gaminom kartu su vyru.Vyras gal daugiau tame dalyvavo,nes as po operacijos tai nekaip jauciuosi,tai tik tepiau sviesta,ir jam patarinejau ax.gif
Gaminom pagal si recepta
http://giedrius-v.li....com/38764.html

user posted image

user posted image

Gavosi laaaaaaaaaaaaabai skaniai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2010 10 18, 20:43)
Sveikos,

tikiuosi, galėsit man pagalbėt... Ketvirtadienį iškepiau tokį paprastą moliūgų pyragą (kaip keksą, pagal Sonatinos receptą), palikau šaldytuve, jis toks jau sukietėjęs, pastovėjęs... o ryt atvažiuoja uošviai, norėčiau juos pavaišint.

Klausimas: kaip atšviežinti pyragą?  4u.gif

As tai siulyciau nauja iskepti biggrin.gif
O saip galite pabandyti pries pat duodant ant stalo mikrobangeje pasildyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(babis @ 2010 10 18, 20:48)
As tai siulyciau nauja iskepti biggrin.gif
O saip galite pabandyti pries pat duodant ant stalo mikrobangeje pasildyti ax.gif

neturim mikrobangės... gal ant garų kaip nors?.... ar orkaitėj?... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2010 10 18, 20:46)
O cia ikeliu musu siandienos sedevra.Gaminom kartu su vyru.Vyras gal daugiau tame dalyvavo,nes as po operacijos tai nekaip jauciuosi,tai tik tepiau sviesta,ir jam patarinejau ax.gif
Gaminom pagal si recepta

user posted image

user posted image

Gavosi laaaaaaaaaaaaabai skaniai wub.gif  thumbup.gif

Seniai svajojau isbandyti si recepta thumbup.gif , bet ta tesla maciau tik mazesniais kvadraciukais spring rolams skirta. O cia turetu buti tokia platersne per visa skarda. Kur ja rasti ? g.gif Ta spring rolams tai visose tinkose yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Užsiknisau ieškodama vieno sausainių recepto-lygtai Ulės, bet galiu klysti-ten iš pirktinės šaldytos tešlos darai tokius kaip kvadračiukus, dedi obuolį pjaustytą su cukrumi užlankstai ir kepi. Kažkas tokio.
Jei kuri nors netyčia turit išsisaugojusi, atsiųskit, prašau nuorodą. AČIŪ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 18 spalio 2010 - 20:45
RADAU yu.gif yess.gif
Jeigu dar ką domina, įmetu nuorodą:
http://www.supermama...?...9911&st=372
Atsakyti
ingridukas 100balų iš 10 thumbup.gif bravo. aš tai pažiūrėjau receptą, bet pagalvojau, kad ne mano rankoms jis... ax.gif

QUOTE(Cosette @ 2010 10 18, 21:14)
neturim mikrobangės... gal ant garų kaip nors?.... ar orkaitėj?...  g.gif

Orkaitėj thumbup.gif Turėjau tetą Latvijoj, kuri kiekvieną vakarą "kepdavo" bandeles orkaitėj biggrin.gif čia aš maža taip galvojau ir niekaip nesuprasdavau kaip jos taip greit iškepa - vos spėdavo teta pareit iš parduotuvės, o bandelės jau karštos garuodavo orkaitėj biggrin.gif doh.gif thumbup.gif kaip tik ką keptos būdavo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2010 10 18, 21:33)
Seniai svajojau isbandyti si recepta  thumbup.gif , bet ta tesla maciau tik mazesniais kvadraciukais spring rolams skirta. O cia turetu buti tokia platersne per visa skarda. Kur ja rasti ?  g.gif Ta spring rolams tai visose tinkose yra  mirksiukas.gif

Mes pirkom Oze,Prizmoi.Filo tesla,dideli lakstai,mes pjovem ja per puse,kad tilptu i skarda smile.gif
Papildyta:
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 10 18, 23:26)
ingridukas 100balų iš 10 thumbup.gif  bravo. aš tai pažiūrėjau receptą, bet pagalvojau, kad ne mano rankoms jis... ax.gif

Aciu 4u.gif As kai pirma karta pamaciau recepta irgi pagalvojau,kad per daug sudetinga,bet istikruju taip nera,o dar kai turi virtuvei pagalbininka,ta is vis smagu ir greita.Butinai isbandyk,darbas vertas to skonio smile.gif Pas mus gavosi 20 gabaliuku,tai savaitei sociai rolleyes.gif
Atsakyti
dar pamirsau paminet,kad mes vietoi cinamono lazdeliu i sirupa pylem 3 saukstelius cinamono,siaip reiktu gal kokiu penkiu,bet vyras nemegejas,tai del kvapo uzteko ir triju.
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2010 10 18, 13:52)
Palaikymas saldytuve duoda trapuma.

nezinojau ir as, kad duoda trapuma palaikymas saldytuve blush2.gif
QUOTE(ingridukas @ 2010 10 18, 20:46)
Gaminom pagal si recepta

Gavosi laaaaaaaaaaaaabai skaniai wub.gif  thumbup.gif

bigsmile.gif o jetau kaip skaniai atrodo thumbup.gif wub.gif reiks butinai ismeginti
Atsakyti