Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vedatės vaikus į prekybos centrus?

QUOTE(Intor @ 2011 09 16, 13:44)
drinks_cheers.gif visiskai sutinku, nereikia perdaug prirengt ir aisku saldyt nereikia. Maniskis daugiau kaip puse vasaros basas prabegiojo, namie taip pat basom laksto, nes jam su kojinem per silta. Aisku, tuos kurie dar nevaiksto, vezimely guli reikia ciut silteliau, o tie kurie jau laksto, tai nereik persistengt.

O mes visi iskaitant ir dukryte istisus metus basomis namuose vaikstome. Beje saltu vandeniu apipilstomes kiekviena ryta ir vakara visi. Dukryte irgi jau pripratusi. O del aprangos. Man daznokai gaila vaiku. taip prirengia ziema, kad vaikas pajudeti negali. O maziukai vezimeliuose is viso man atrodo gryno oro negauna nuo kaldru, kombinzonu smile.gif
Atsakyti
Einam kartu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siurbelyte @ 2011 09 17, 19:55)
Einam kartu smile.gif

mes irgi
Atsakyti
nuo 2sav vezames su vezimu, dabar su nesiokle smile.gif bent pora kart per savaite, kartu su mumis. Nu nuo visko nenusaugosi, manau geriau gyvena realioj aplinkoj. O kas is pazistamu labiausiai saugo, tai toks vaizdas labiausiai ir nenusaugo, tas nerimas kad kazkas gali atsitikti vaikui persiduoda ir akurat atsitinka.
Atsakyti
mano mama sake kad kiek kartu eidavo su vaiku (mano broliu) i parduotuves tiek kartu sirgdavo
Atsakyti
QUOTE(Mazena sv. @ 2011 09 25, 22:17)
mano mama sake kad kiek kartu eidavo su vaiku (mano broliu) i parduotuves tiek kartu sirgdavo

O kaip mama broli rengdavo? Cia tik siaip klausimas ax.gif Kai perskaiciau pasisakyma, tai prisiminiau anyta, kuri amzinai prikaisioja, kaip mes savo vaikucius rengiam, kad per mazai rubu, kad susals ir t.t. Net ant grindu neleidzia ropoti, nes juk grindys nesildomos doh.gif Jinai mat bijo, kad vaikai susirgs, nes jos visi vaikai istisai sirgdavo. Tik iseidavo i lauka, taip ir angina, kosuliai, slogos, be vaistu neissiversdavo. Na, bet ir nekeista, nes namuose pas ja temperatura +30, vaikus aprengdavo kaip meskinus ir isvesdavo i lauka. Kur tau nesusirgs isiles vaikas gaves vejelio. Tai dabar mums aiskina, kaip mes turim savo vaikus rengti ir saugoti. Gerai, kad MB prisimena savo vaikyste, tai tik numoja ranka, ka jo mama sako ir rengiam taip, kaip mums atrodo geriau. Visur einam, visur vezames ir pakolkas nei vienas nesirgo 4u.gif
Is kitos puses, ne visi vaikai turi vienoda imuniteta. Vienu stipresnis, kitu silpnesnis. Dar ir nuo to priklauso, pasigaus vaikas liga greiciau ar is vis nesirgs 4u.gif
Atsakyti
Einam visur kartu ir vaiko net neizoliuoju nuo sloga serganciu vaiku. Na jei rimtai serga vaikuciai tai nesu su protu susipykus mama ir vaiko nevedu i svecius. O i parduotuves nematau nieko blogo, kuo greiciau susidurs su visokiais virusais tuo greiciau igis imuniteta. Grizus beje visada labai kruopsciai nuplaunu ne tik rankas, bet ir veida, bei noskyles isplaunu.
O siltuoju metu laiku vaika grudinam, lanko baseina, vaiksto basas, rengiu labai lengvai, kad neperkaistu.
Atsakyti
Einam visur kartu. O ligu gali ir lauke pabendraves su kitais vaikais pasigauti
Atsakyti
einam ir mes kartu 4u.gif jei nesiimtumem vaiku kartu ir patys is namu nosies neiskistume, nes neturim kam palikt vaiku. o ligu atsiras visur, juk didysis brolis eina i darzeli ir gali parnesti visokio gerio, reikia ir broli pasiimt is darzelio kartu-neimanoma "atsiriboti" nuo realaus gyvenimo
Atsakyti
stengiuosi kuo maziau vestis,nes per daugiau nei metus tris kartus ligoninej gulejom tai antibijotiku gave laaaabai daug ir labai stipriu verysad.gif .ir butent po apsilankymo maximoj buvo viduriu uzdegimas nes viska grauzia ima ir pan.
Atsakyti
Einam visi kartu. Mažei didelė atrakcija pavažinėti prekybos centro vežimu ar mašiniuku. Svarbiausiai patalpose šiek tiek nurengti, kad nesušiltų, pasaugoti nuo skersvėjų ir viskas bus gerai.
Atsakyti
nuo gimimo einam visi visur kartu ir nebijom jokiu ligu ax.gif
Atsakyti