Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vedatės vaikus į prekybos centrus?

Visada vedames kartu
Atsakyti
Oj mamytes nepykit, bet nesuprantu tu kurios uzsidaro tarp keturiu sienu su vaiku. Nuo gimimo kur as ten ir mazoji smile.gif abi sveikos ir laimingos. Jei jau pasigaus kazkoki visura tai pasigaus ir namie. Tetukas musu vejaraupiais cia pries kuri laika apsirgo, o dukryte budama metuku, taip ir neuzsikrete nuo jo..
Aisku vienai i prekybos centra daug patogiau vaziuoti, nei su vaiku, bet cia jau kita tema tongue.gif
Atsakyti
del ligu - nebent nusilpes organizmas,tada vengiu. o siaip nebijau, bet stengiuos nesivest del tos daugybes dirgikliu, kurie erzina ne tik vaika, bet ir mane
Atsakyti
o taip keliaujam kartu apsipirkti laikas nuo laiko smile.gif
Atsakyti
Keliauju su leliais dviem ,jei jau matau ,kad link sirgimo ribos ,lieku namie jau tada smile.gif O ka daryti,sedeti namie ir laukti kol vyras grys?Na ne mano mados toks sedejimas ax.gif
Atsakyti
Mano galva, tai nevesti vaika kur nors del to, kad bijo uzsikresti, tai tikra nesamone. Nes ir poliklinikoje galim apagauti virusus ir bakterijas g.gif
Aisku, jeigu yra kokia epidemija arba labai daug zmoniu serga, tai geriau namuose pasedeti ne tik vaikui, bet ir tevams. O jeigu viskas gerai, tai kodel vaikas negali nueiti su teveliais i prekybos centra ar kavine biggrin.gif
Kitas reikalas, kad neimanoma kartais su jais nieko nupirkti reikalingo lotuliukas.gif
Atsakyti
vedames kartu,aišku ne kiekvieną dieną. o kaip kitaip? kur jį palikt? beje naivu tiketis jog jei gu sedeti tapr 4 sienu nuo to vaikas bus sveikas ir niekada nesirgs nes juk ir suauge,ir svečiai ateina į namus ir atneša visokių bakterijų ir virusų su lauko rūbais , batais ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
taip ir įsivaizduoju tokį laukinuką, kurį, sulaukusį pilnametystės, pagaliau į parduotuvę išleido lotuliukas.gif
Atsakyti
kol buvo mazesnis nevedem smile.gif o db jau vedames ir kazkaip dar nieko. ax.gif
Atsakyti
Daznai vaziuojam su vaiku i prekybos centrus, bet stengiames vaziuoti darbo dienosmis dienos metu arba jau velai, kad maziau zmoniu butu, geriausia tai sekmadieni vakare
Atsakyti
vedamės. kol kas nieko nesirgom (nusispjaunu tris kartus per petį)
Atsakyti
Vedames.
Atsakyti