Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vedatės vaikus į prekybos centrus?

Zinoma veduosi ir netik ten,o visur su savim pasiemu ji. KAzkaip dar ne akrto nera buve,kad kazkuo uzsikretes butu nuo kitu.O jeigu jau akivaizdziai serganciu zmoniu yra aplinkui nu tai stengiesi nevesti arti. Vaikai sirgdami igauna imuniteta veliasniam laikui,tad jeigu ne dabar sirgs,tai veliau,kai i mokykla ar darza zingsniuos,nes bus organizmas nesusidures su bacilom. smile.gif
Atsakyti
Einam, jei reikia, nepastebėjau, kad būtent nuo PC sirgtų. Dažniausiai užsikrečia nuo kitų vaikų daržely ar šiaip.
Atsakyti
QUOTE(linluka @ 2010 10 17, 18:30)
Sveikos mamytės  smile.gif  Buvau labai kategoriškai nusiteikus prieš tėvus, kurie vedasi savo mažiukus į prekybcentrius. Dabar maniškei mergytei beveik metukai, retkarčiais vis dėlto tenka pabūti ir tuose prekybos centruose.... Turiu pridurti, kad esu iš tų panikuojančių mamų, nuolat nerimaujančių dėl savo vaikų. Kad ir šiandien - vyras labai norėjo nusivesti mažiukei vaikų kambarį Akropoly parodyt, o aš "spardžiausi", bet visgi nuėjom. Mažoji buvo be galo laiminga, jai labai patiko... O aš tik girdėjau kosinčius aplink... Žinau, kad tai perdėta reakcija. Gal atsiras mamyčių, kurios pasakys, kad vedasi vaikus visur - ir nieko, sveiki smile.gif

Tikrai pažįstu daug mamų, kurios visur vedasi mažylius ir nieko jiems nenutinka. smile.gif Pati parduotuvių nemėgstu, pavargstu ten su vaikais, bet jeigu tikrai reikia, einu. O dėl baimių, tai mes visi jų turime, svarbiausia – pasitikėti savimi smile.gif
Atsakyti
Einam kartu y prekybos centrus ir gan dažnai,bet jei yra galimybė palikti namuose,tai lieka namuose,bet ne dėl kažkokių baimių,o dėl to,kad greičiau galėčiau apsipirkti.
Atsakyti
aš kai vedu, tai leidžiu kaskart išsirinkti vieną dalyką smile.gif bet skatinu kad imtų bananą ar jogurtuką smile.gif kuo mažiau saldumynų smile.gif
Atsakyti
Tikrai einam visur ne tik i prekybos centrus smile.gif o ligu galima prisigaudyti kur tik nori, net sedint namuose smile.gif
Atsakyti
pritariu Pėdutės smile.gif namuose labiau ligos kimba nei vaikštant po miestą. Vaikas darosi atsparesnis (y)
Atsakyti
Nuo 1,5 metukų ne anksčiau, pačios žinot kokie yra maži vaikai, viskas įdomu pačiupinėti, o tada į burną... g.gif
Atsakyti
Veduosi, bet neužsibūname. Ir tikrai ne dėl to, kad bijau ligų. Tiesiog vaikui ten neįdomu.
Atsakyti
man rodos truputi per daug yra jei jau prekybos centru pradesim baimintis. kaip imuniteta tada igauti?
Atsakyti
QUOTE(2Dovile @ 2014 08 18, 12:22)
man rodos truputi per daug yra jei jau prekybos centru pradesim baimintis. kaip imuniteta tada igauti?

O kaip anksčiau įgaudavo? blink.gif
Atsakyti
Veduosi. Jai labai patinka važinėtis PC prekių vežimėliu.
Atsakyti