Įkraunama...
Įkraunama...

Sisteminė raudonoji vilkligė

QUOTE(melinakis15 @ 2013 12 12, 18:09)
mielijie kas sergat cia liga gerkit vaistus ir klausykit mediku,nes va pasekmes mes turim ir netekom jaunos merginos,kuri nusprendus kelis menesius nebegert vaistuku,tiek pakenke kad iskeliava pas angeliuku pacioj jaunystei:(((((((

Žinau tą mergytę jai 23 m, mirė neseniai Klinikose, jo tiesa ji negėrė vaistukų 3 men ir jai pablogėjo - pirmiausiai pasireiškė bendras silpnumas....
Atsakyti
QUOTE(orintuse @ 2012 11 12, 20:47)
Sveikos, labai seniai bebuvau čia prisijungus.Visgi mano liga aštri šiuo metu kaip suprantu pagal tyrimus, tik niekaip nesuprantu normos , ant kiekvieno tyrimo skirtingai raso doh.gif raso anti Ds DNR norma: teig:>18,0 IU/ml, neigiamas :<12,0, o pas mane yra 213,8 pagal paskutinius tyrimus....tai čia kaip ir laiduotuvėm ruoštis reik ...nors ligą turiu seniai, baigiu išprotėt.Labai noriu vaikučio, o man sako vistiek nepastosi, o jei pastosi prie antikunių tai vistiek neisnesiosi ir numirsi.... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif arba vaiaks bus nesveikas, tau liepos darytis abortus ir panašiai....Gal kuri yra/buvot pastojusios su šią liga turint antikunių?man 10 mėnėsiu nieko nesigauna jau ....jau pradedu manyt, kad niekada neturėsiu vaikų blush2.gif  verysad.gif  verysad.gif

Atsakyti
Sveikos. Gali kuri lankotės Kauno klinikose pas Norkuvienę ar Sabaliauskienę. Mano reumatologė jau nebedirba, ieškau kitos. Kol kas apsistojau ties šiom dviem pavardėm. Viena iš jų man rodos tokia nedidukė, tik nežinau kuri. Gal turit kokių atsiliepimų apie šias reumatologes?
Atsakyti
Laba diena, ta liga sergu nuo 2013m gruodžio mėn. Ar sergant šia liga grupe duoda iš karto ar po kiek laiko ir jai taip tai maždaug po kiek laiko?
Papildyta:
Aš gydausi pas Norkuviene, kaip gydytoja atrodo maloni, gydausi nuo gruodžio mėn., ar suteikė jums invalidumą ? Kiek laiko jus sergate ?
Atsakyti
Sveikos merginos, lankiausi visalaik pas reumatologę Sėliukienę, bet vakar norėjau užsiregistruoti ir neradau jos saraše. Gal kartais žinote kodėl? Gal ji jau nebedirba? O pas kokią jūs lankotės reumatologę santariškių klinikoje? Patarkite
Atsakyti
Sveikos,

hm... as labai tikiuosi kad busiu cia trumpam...

tai va istorija tokia... visa gyvenima mane kankina keisciausi simptomai, galu gale nustate poliartrita, gerybine in... hipertenzija ir pan... su krauju kazkokia mistika vyksta... taigi ir pagaliau pastojau, ginekologe isklausinejus mane siunte pas neurologa ir reumatologa, pastaroji isklausius sako "tiriames nuo SRV" as net pasimeciau... taigi liko savaite gera kol gausiu tyrimus, aisku prie sito velnio turiu placentos atsoka kuri negali suprast nuo ko nes po persileidimu as tiesiog kaip kiausini nesioju, saugaus ypac atidziai, jokiu svoriu, jokiu fiziniu kruviu didesniu, o jau nervus suzabojau ojojoj... Tai va kai skuduru slapiu trenkta isejau.... taigi gal moterys papasakosit kaip vilklige su nestumu sudraugauja... kiek skaiciau labai ne kaip
Atsakyti
Gal kuri galite atsakyti: norint atsigulti į ligoninę (LSMUK) pakartotinai pulsterapijai vėl visą procedūrą iš naujo pereiti: registartūra ir kortelė poliklinikoj, eilė prie gydytojo, eilė ligonių paskirstymo punkte ir tik tada į skyrių? Iš ligoninės paleido dviem savaitem, ryt jau vėl turėčiau važiuoti. Kažkaip pasimiršto tvarka, išrašant pamiršau paklausti, o dabar gydytojas atostogauja, rezidentė serga, nei pas ką pasiklausti...
Atsakyti
Sveikos,

noriu paklausti sergančiu su stažu kaip laikosi jūsų kaulai, ar tikrinotės kaulų tanki dėl osteoporozes?
pas mane jau deformuoti stuburo slanksteliai ir rezultatas -2,2 sad.gif
šiaip nieko nejaučiau, tai buvo šokas dėl tokio rezultato nes tai norma 75 metų zmogui cray.gif o man per pus mažiau
Atsakyti
Labas vakaras... Tik pries savaite isgirdau ligos pavadinima: sistemine raudonoji vilklige... Baisu... Kai gytytoja pasake vaistus gerk ir saules venk...sad.gif O kaip toliau gyventi, ka valgyti, kokius vitaminus naudoti--- niekas nepaaiskino, tad tenka glaustis forume ir ieskoti info...
Atsakyti
... Dar norėčiau paklausti klaipėdiečių, ar nieko negirdėjo apie " Artrito" kluba? ...
Atsakyti
QUOTE(DalidaM. @ 2014 04 24, 20:57)
Labas vakaras... Tik pries savaite isgirdau ligos pavadinima: sistemine raudonoji vilklige... Baisu... Kai gytytoja pasake vaistus gerk ir saules venk...sad.gif  O kaip toliau gyventi, ka valgyti, kokius vitaminus naudoti--- niekas nepaaiskino, tad tenka glaustis forume ir ieskoti info...

Sveika, man taip pat buvo sokas isgirdus sia diagnoze, bet nieko teko susitaikyti.

valgau viska geriu sportuojantiems skirtus papildus,vengiu saulutes ir tiek.

o kaip pati jauciates ar skauda ka, pas ka lankotes? kokius vaistus geriate?
Atsakyti
Labukas. As tik geriu kalci ir gelezies pavartoju, nes zemas hemoglobinas, daugiau nezinau ka reikia vartoti... Tik pradejau daug skaityti apie maisto suderinamuma, ir atsisakiau pieno produktu ir mesos... Liko darzoves, vaisiai, riesutai... Nezinau ar ilgai taip trauksiu... tongue.gif
O lankausi pas gydytoja Bukauskiene... Nzn geru reumatologu Klaipedoje... O pas ka jus lankotes?smile.gif Kiek jus metu sergat sia liga?sad.gif Siaip tai jaunu moteru liga, o as jau mociute...smile.gif
Papildyta:
Tik niekaip nesuprantu, kodel visada degindavausi sauleje, o dabar uzdraude?sad.gif Ar ta liga miegojo, kad nepasireiske... schmoll.gif
Atsakyti