Įkraunama...
Įkraunama...

Sisteminė raudonoji vilkligė

QUOTE(waidoshele @ 2014 06 07, 06:32)
laba diena, norejau jusu paklausti, is kokiu pozymiu jus ar daktarai pradejo itarti vilklige? kokie tyrimai ja patvirtino? man akiu daktare mesteljo kad gali but vilklige, bet nieko daugiau nesiule daryt. pasiskaicius radau gaugiau atitinkanciu simptomu, nezinau kur kreiptis ir kokiu tyrimu prasyt?

Kreiptis reikia i reumatologa... Daromi imunologiniai tyrimai, kurie ir parodo kokia yra liga...sad.gif
Atsakyti
QUOTE(DalidaM. @ 2014 06 08, 15:41)
Kreiptis reikia i reumatologa... Daromi imunologiniai tyrimai, kurie ir parodo kokia yra liga...sad.gif

labai aciu smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,noreciau isirasyti i jusu gretas wink.gif
Atsakyti
Perskaiciau visa tema,bet neaptikau,kad butu kalbeta,tad noriu jusu paklausti,ar kuri naudojate imbiera,citrina zodziu viska kas stiprina imuniteta?Nes as gyvenu ne Lietuvoje ir sie daktarai kurie man skiria gydyma paklausus tik sugebejo teatsakyt,valgyk viska ka tavo organizmas priima g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristeen @ 2014 07 14, 14:30)
Perskaiciau visa tema,bet neaptikau,kad butu kalbeta,tad noriu jusu paklausti,ar kuri naudojate imbiera,citrina zodziu viska kas stiprina imuniteta?Nes as gyvenu ne Lietuvoje ir sie daktarai kurie man skiria gydyma paklausus tik sugebejo teatsakyt,valgyk viska ka tavo organizmas priima g.gif

Citrina saikingai tarkime i arbata spaudziu, taciau imbiero vengiu kadangi jis inkstams nelabai gerai
Atsakyti
Imbieras manau, kad netinka---- kadangi stiprina imunine sistema, o citrina--- organizma sarmina---- reiskia mums tinka...smile.gif
Atsakyti
Aciu labai 4u.gif
O kas kiek laiko jums daro inkstu,kepenu tyrimus?Ar priklausomai kaip jauciates?
Atsakyti
As dar " jauna ligone", nzn kas kiek laiko darys... Cia reikia klausti senbuviu... Bet manau, kad nuo jusu savijautos ir gydytojo noro priklausys tyrimai...smile.gif
Atsakyti
Aciu,as irgi dar jauna,degnoze isgirdau geguzes 19d po 1.5metu skausmu ir tinimu,bet man ja nustate Airijoj,prirase vaistu visa maisa ir liepe atvaziuot rugpjucio 25d sake ziures kokie organai pazeisti.Man siti daktarai labai nepatinka,nes ko paklausi to negausi,paprasiau,kad uzrasytu pilna deagnoze,kad pas pazystamus daktarus LT galeciau pasikonsultuot sako nerasysiu,nes tiksliai pati nezinau kas tau yra,tai gavau lengva soka vaistus ryk,o deagnoze nepatvirtinta doh.gif
Atsakyti
As irgi metus laiko vargau, kol nustate kazkokia diagnoze ir paskyre gydyma... Cia tureciau pasakyti ACIU gydytojai K. BUDREI... Superine jauna gydytoja, dirba nefrologiniam skyriui miesto ligonineje, ir konsultuoja ... O doze paskui reguliuoja reumatologai.
Pilna tyrima daryti matyt , kad jiems per brangu, bet geras gydytojas turi buti suinteresuotas diagnozes nustatymu... O kiek Klaipedoje yra geru gydytoju, palieku spresti zmonems...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristeen @ 2014 07 18, 10:41)
Aciu,as irgi dar jauna,degnoze isgirdau geguzes 19d po 1.5metu skausmu ir tinimu,bet man ja nustate Airijoj,prirase vaistu visa maisa ir liepe atvaziuot rugpjucio 25d sake ziures kokie organai pazeisti.Man siti daktarai labai nepatinka,nes ko paklausi to negausi,paprasiau,kad uzrasytu pilna deagnoze,kad pas pazystamus daktarus LT galeciau pasikonsultuot sako nerasysiu,nes tiksliai pati nezinau  kas tau yra,tai gavau lengva soka vaistus ryk,o deagnoze nepatvirtinta doh.gif

Sveika, aš 7 metus vaikštau su šią diagnozę (nepatvirtinta) man viskas prasidėjo nuo citomogelo viruso, tuomet skausmai sanarių, taip pat tinimai, tokio lygio, kad negalėjau be pagalbos paeit net iki wc, tyrimus ligos pradžioje atlikdavo kas mėnėsį, paskui kas tris, paskui kas pusę metų.Liepos 30 einu pasiimt tyrimu, tai jaučiu, kad gali nenudžiuginti, kadangi prieš 11mėn, pagimdžiau ir skausmas vėl sugrįžo, tik silpnesnis. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepa91 @ 2014 06 05, 08:28)
Laba diena
Sergu jau 4 metus,siuo metu geriu medroli 8mg ir imurana . Kadangi dar vaikuciu neturiu kyla daug klausimu del ju planavimo..daug baimiu ir nezinios:-) gal kas turite panasios patirties? Ar tai kad vaistukus vartoju nekenktu vaisiui? Kaip sveikata viso nestumo metu ir po jo?
Dekoju .

Sveika, as susilaukiau leliuko su sia liga viskas buvo gerai smile.gif
Atsakyti