QUOTE(Vislaukime @ 2011 02 08, 00:36)
Labas vakaras
Prisijungsiu ir aš prie jūsų.
Man labai įdomus klausimas kybo ore
kiek metų žmogus išgyvena su šia liga? Gal kasnors girdėjot? Per kiek metų ji galutinai suėda vidaus organus.
Su šia bjaurastim gyvenu šešerius metus (galbūt ir daugiau, nes ilgai nenustatė, kad darosi, ilgai ieškojo ligos), dabar remisija, prieš porą metų kybojau ant plauko, buvo smarkus pablogėjimas.
Prisijungsiu ir aš prie jūsų.
Man labai įdomus klausimas kybo ore

Su šia bjaurastim gyvenu šešerius metus (galbūt ir daugiau, nes ilgai nenustatė, kad darosi, ilgai ieškojo ligos), dabar remisija, prieš porą metų kybojau ant plauko, buvo smarkus pablogėjimas.
Labas, deja, tiksliai pasakyti kiek zmogus nugyvena su sia liga niekas negali pasakyti

Papildyta:
QUOTE(Vislaukime @ 2011 02 09, 11:17)
Galima susilaukti vaikų, bet beproto didelė rizika, kad gali atsisakyti inkstai.
Viską turi derinti su gydytoju, vartoti medrolį.
Kas čia darosi su ta liga, vis daugiau ir daugiau sergančių, kažkokie faktoriai matomai veikia itin smarkiai, nors nieko keista, kai pažiūri televizorių kokį brūdą mes valgome, kokį vandenį geriame, kokiais chemikalais tepamės odą, kuo skiepijame savo vaikus...
Kuo toliau tuo baisiau darosi.
Skaičiau ankstesnius visų postus, kažkuri kalbėjot apie medrolio pašalinį poveikį, kad ištino veidas, išsipūtė pilvas ir labai norisi valgyti. Iš savo patirties sakau, rubokit maistą ir smarkiai, nes išsipūsit kaip balionai, sutrūkinės pilvo oda ir ji niekada nebesusitrauks. Paskui numesti priaugtus kilogramus labai sunku...
Viską turi derinti su gydytoju, vartoti medrolį.
Kas čia darosi su ta liga, vis daugiau ir daugiau sergančių, kažkokie faktoriai matomai veikia itin smarkiai, nors nieko keista, kai pažiūri televizorių kokį brūdą mes valgome, kokį vandenį geriame, kokiais chemikalais tepamės odą, kuo skiepijame savo vaikus...
Kuo toliau tuo baisiau darosi.
Skaičiau ankstesnius visų postus, kažkuri kalbėjot apie medrolio pašalinį poveikį, kad ištino veidas, išsipūtė pilvas ir labai norisi valgyti. Iš savo patirties sakau, rubokit maistą ir smarkiai, nes išsipūsit kaip balionai, sutrūkinės pilvo oda ir ji niekada nebesusitrauks. Paskui numesti priaugtus kilogramus labai sunku...
Ne visos nuo prednizalono ar medrolio taip isstoreja. Buna, tik zandukai issipute. Bet maista reikia riboti ir ne, tik del to, kad priaugs nereikalingi kilogramai, bet ir del to, kad didele apkrova (virskinimas maisto pertekliaus) vidaus organams, kraujagyslems yra labai blogai.