QUOTE(sirdu-te @ 2010 12 29, 00:03)
Man siule 3 grupe, bet neemiau, nes nei darbo neturiu, galvoju gal po to nenores priimt ir pan.
Rasau del kitu problemu, matot rado pas mane slapime 2 g. baltymo ir sake nusiteikt po nauju gultis i ligonine, gal darys inkstu biopsija, tai gal kas jau zino kaip kas cia bus ir koks gydymas nusimato?
Rasau del kitu problemu, matot rado pas mane slapime 2 g. baltymo ir sake nusiteikt po nauju gultis i ligonine, gal darys inkstu biopsija, tai gal kas jau zino kaip kas cia bus ir koks gydymas nusimato?
sveikute, bandysiu atsakyt i tavo klausima del inkstu biopsijos, pas mane is pat praziu buvo net 7gr baltymo poto laikesi 5 nusprende daryt biopsija padare ir nefrologai pasake kad 80% pazeisti inkstai reikia gydymo, puse metu vazynejau is siauliu i vilniu kas dvi savaites kad sulasintu vaistus sake iki rugsejo menesio reikes tiktais, baltymas laikesi 3gr po rugsejo menesio pasake kad dabar reikes vazyneti kas menesi nes vis nepavyksta numusti to baltymo, tai dabar nuvaziuosiu po nauju jau tikriausiai paskutiniam kartui, tai vat o ka jie tau paskirs koki gydyma jie vieni tezino, laikykis