Įkraunama...
Įkraunama...

Sisteminė raudonoji vilkligė

Sveikos,neseniai pradejau draugaut su sia liga ir as smile.gif siuo metu gydausi pulsterapijomis,viskas kaip ir gereja...tik del plaukuciu nerimauju nuo chemijos labai isslinko gal pasidalinsit patarimais kokiais kaip primazinti slinkima o gal nustojus gydytis cyklofosfatu savaime susitvarkys viskas blush2.gif na bent tikiuos taip...iskarto dekoju uz patarimus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dita0506 @ 2011 05 09, 21:24)
negaliu pasakyti, tiesiog dvasiškai atsigaunu, tai ir džiaugiuosi

bet tikriausiai i sanatorija siuncia kai liga jau beveik remisijoj buna ar klystu? g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.. Sergant šia liga nesiskundžiau sąnarių bėdomis, tačiau jau kokį mėnesį labai skauda sąnarius. Ir kojų, ir rankų, net ir mažuosius sąnarius- pirštų. Įtariu, kad tai gali būti SRV ligos požymis - sąnarių artritas. Laukiu eliės pas reumatologę. Ar yra vaistai, kurie išgydo sąnarius, ar šią bėdą galima tik truputį valdyti ir ji nėra pagydoma jau?
Atsakyti
QUOTE(Balzaga @ 2011 06 20, 16:35)
Sveikos merginos.. Sergant šia liga nesiskundžiau sąnarių bėdomis, tačiau jau kokį mėnesį labai skauda sąnarius. Ir kojų, ir rankų, net ir mažuosius sąnarius- pirštų. Įtariu, kad tai gali būti SRV ligos požymis - sąnarių artritas. Laukiu eliės pas reumatologę. Ar yra vaistai, kurie išgydo sąnarius, ar šią bėdą galima tik truputį valdyti ir ji nėra pagydoma jau?

artritas neišgydomas,tik pristabdomas
Atsakyti
sveikos merginos tik neseniai pamaciau si skyreli pati sergu srv jau septyniolika metu buvo labai sunku susitaikyti su sia liga. tereikia daug styprybes ir tikejimo
Atsakyti
Kreipiuosi į merginas iš Kauno (arba jei ketina greitai čia atsilankyti). Gal kuri nors turite atliekamų Imuran'o tablečių,? Gydytoja išrašė neteisingą receptą, pati atostogauti išvarė. Liko tik 5, pas kitą gydytoją eilė 3 savaitėm, o jaučiu kad inkstai vėl nori streikuoti. Aišku, bandysiu per kraujus iki gydytojo papulti, bet atsarga gėdos nedaro. Nupirkčiau perteklių. Rašykit arba čia, arba į AŽ. Dėkui.
Atsakyti
QUOTE(DaliaS @ 2011 07 01, 11:08)
Kreipiuosi į merginas iš Kauno (arba jei ketina greitai čia atsilankyti). Gal kuri nors turite atliekamų Imuran'o tablečių,? Gydytoja išrašė neteisingą receptą, pati atostogauti išvarė. Liko tik 5, pas kitą gydytoją eilė 3 savaitėm, o jaučiu kad inkstai vėl nori streikuoti. Aišku, bandysiu per kraujus iki gydytojo papulti, bet atsarga gėdos nedaro. Nupirkčiau perteklių. Rašykit arba čia, arba į AŽ. Dėkui.

As turiu, galiu paskolinti viena dezute.
Atsakyti
Sveikos,
Kaip laikotes, ar galite man papasakoti apie veido berimus kaip jie atrodo?
man pasidare paakiu oda sausa,paraudusi ir kaip nudeginta ir dar gerai taip patinusi.
Kas tai galetu buti?
Atsakyti
QUOTE(Daria @ 2011 09 12, 22:20)
Sveikos,
Kaip laikotes, ar galite man papasakoti apie veido berimus kaip jie atrodo?
man pasidare paakiu oda sausa,paraudusi ir kaip nudeginta ir dar gerai taip patinusi.
Kas tai galetu buti?

na kiek zinau berimai ties skruostais ir nosimi buna...bet nevisiem vienodai,ju gali visai nebuti smile.gif gal siaip kazkas sualergizavo tongue.gif
Atsakyti
Sveikos. Jungiuosi ir as prie jusu. Nors man diagnoze dar nepatvirtinta, bet man viskas atitinka. Du metus gydziausi nuo RA, o pasirodo, kad tai vilklige. Be visu pagrindiniu pozymiu man dar yra ir skydliaukes problemu. Skaiciau, kad tai budinga sitai ligai, bet nei viena is jusu apie tai nerasote. Bet kokiu atveju lauksiu atsakymu is gydytojos kita savaite.
Atsakyti
QUOTE(Viktte @ 2011 10 02, 17:51)
Sveikos. Jungiuosi ir as prie jusu. Nors man diagnoze dar nepatvirtinta, bet man viskas atitinka. Du metus gydziausi nuo RA, o pasirodo, kad tai vilklige. Be visu pagrindiniu pozymiu man dar yra ir skydliaukes problemu. Skaiciau, kad tai budinga sitai ligai, bet nei viena is jusu apie tai nerasote. Bet kokiu atveju lauksiu atsakymu is gydytojos kita savaite.

Aš kiek žinau, si liga gali pažeisti ne viena organą ir ne visoms vienodai. Mano atveju tai sanariai ir kraujas, o berimu kol kas nėra.
Atsakyti
Sveikos (tikiuosi) merginos. Nepamenat, ar prednizolono pulsą ir ciklofosfamidą lašina tą pačią dieną? Penktadienį žada mane prigriebti, tai aš jau noriu paplanuoti, kada čia iš tos ligoninės bėgti. Ir dar klausimėlis - kaip greitai nuo ciklofosfamido pradeda pykinti: tą pačią dieną ar vėliau? Kad paskui nebūtų avarijos pakeliui į namus.
Atsakyti
QUOTE(DaliaS @ 2011 10 05, 20:03)
Sveikos (tikiuosi) merginos. Nepamenat, ar prednizolono pulsą ir ciklofosfamidą lašina tą pačią dieną? Penktadienį žada mane prigriebti, tai aš jau noriu paplanuoti, kada čia iš tos ligoninės bėgti. Ir dar klausimėlis - kaip greitai nuo ciklofosfamido pradeda pykinti: tą pačią dieną ar vėliau? Kad paskui nebūtų avarijos pakeliui į namus.

Sveika, rašau jau pavėluotai, bet atsakysiu, gal kitoms pravers. Lašinant Ciklofosfamidą 1g. lašina ir 1g. Prednizalono visada. Dėl pykinimo, tai nevisada pykina. Dažniausiai atrodo, kad skrandis sustojęs, bet nevimdo.
Atsakyti