QUOTE(cika_cipsas @ 2010 10 23, 21:37)
tie pinigeliai "bendram katile" prapuls.nezinosim kiek ir ko nupirko.o kai per keleta ranku tie pinigai praeis tai maza dalis pateks i grupesir vistiek reikes rinkti i fonda. sunui i lopsi supirkau mokymo, valymo priemones, keleta knygeliu, tai zinau kad jis ju turi.as pries ta rinkliava.tevai ir aukletoja geriau zino ko reikia ju grupei, ju vaikams.

Tikra tiesa... Patyrem toki dziaugsma, kai paruosiamukams ir pradinukams pusmeti buvo skiriami nemokami pietus visiems... Su pradinukais tai tvarkoj - gavo kas ir priklause. O uz darzeli paliktas buvo tas pats mokestis (apie 125, rodos) - mat buvo skelbta, kad like pinigeliai - apie 3 Lt per diena- bus skiriami paruosiamukams kanc. prekems pirkti, mokymo priemonems... Deja, jokios ataskaitos negavome (zinojau, kad tie pinigai is savivaldybes gerokai velavo, tad klausiau jau pavasari, kai tikrai turejo but jie ne tik gauti, bet ir panaudoti), jokiu priemoniu nauju grupe irgi, o aukletojos tylejo ausis suglaudusios, bijojo ka ir pasakyt . Aisku - darzelio valdzia panaudojo musu pinigelius ten, kur norejo - ir tikrai ne paruosiamuku grupems, deja... O mes turejom supirkti ir priemones kanceliar., ir dar rinkliava buvo ne mazesne nei visad, nes kazko grupei reikejo...

Girdejau is pazystamu aukletoju (dirbanciu ne tame darzelyje), kad tuos pinigelius gavo is savivaldybes tais metais tik pries Naujus... Bet jos pacios ir turejo sarasus sudaryt, ko ju paruosiamuku grupems labiausiai reikia... Vadinasi kitur valdzia tikrai saziningai pasielge.