Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo Birža - 7 Tema

QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 01 19, 00:31)
Jeigu jus turit 18 men stazo per 3 metus tai gaudinesit is DB bedarbio pasalpa,jei gaudinesit pasalpa stovet puse metu nereikes,kad gaut is soc.skyriaus pasalpa,jei vienam seimos nariui neiseis po 350 lt.


Mes iš viso neturime jokio darbo stažo. Tai kaip tada?
Atsakyti
QUOTE(kaubojey @ 2011 01 19, 00:03)
Mes iš viso neturime jokio darbo stažo. Tai kaip tada?

tada reikes puse metu birzoj prastovet,kad paskui gaut soc.pasalpa.Nebent kitus reikalavimus atitinkat
CIA placiau galesit apie tai suzinuoti.
Atsakyti
gal kas zino, ar isejus is birzos savo noru po to vel gali registruotis, ar turi vel padirbeti, tik tada galima bus stoti.
Atsakyti
QUOTE(lajurga @ 2011 01 19, 11:57)
gal kas zino, ar isejus is birzos savo noru po to vel gali registruotis, ar turi vel padirbeti, tik tada galima bus stoti.

Paskaitykit tema,jau ne karta buvo atsakyta.Galima iskart.
Atsakyti
norejau pasiteirauti del tecio: situacija tokia, jis isejo savo noru, turi 30 metu su virsum darbo staza, invalidumo pazymejima (II grupe)...klausimas: ar reikia jam dabar stoveti darbo birzoje ir laukti darbo pasiulymo (dirbti nebenori, nes birzoje pasake, kad darbo stazo pakanka iki pensijos)? ir jei nebesilankys db, jis bus draustas PSD? nebus taip, kad isstojus is birzos teks dar PSD susimoket...tiesa, is birzos nieko negauna, nes gauna invaliduma, tai kokia prasme toje birzoje stoveti?gal kas esate susidure su panasia situacija? aciu 4u.gif
Atsakyti
einat i ligoniu kasas ir susitvarkot popierius ir nereikia moket PSD nes turi stazo 30 m
Atsakyti
QUOTE(n-trance @ 2011 01 19, 14:34)
norejau pasiteirauti del tecio: situacija tokia, jis isejo savo noru, turi 30 metu su virsum darbo staza, invalidumo pazymejima (II grupe)...klausimas: ar reikia jam dabar stoveti darbo birzoje ir laukti darbo pasiulymo (dirbti nebenori, nes birzoje pasake, kad darbo stazo pakanka iki pensijos)? ir jei nebesilankys db, jis bus draustas PSD? nebus taip, kad isstojus is birzos teks dar PSD susimoket...tiesa, is birzos nieko negauna, nes gauna invaliduma, tai kokia prasme toje birzoje stoveti?gal kas esate susidure su panasia situacija? aciu  4u.gif

Mano pazistama turi II grupe,tai nieko nereikia moketi smile.gif
Atsakyti
Gruodį dirbau pagal terminuotą sutartį 2 savaites. Konsultantė man sakė, kad pašalpa "nenuplauks", tik už tas dienas neskaičiuos. Aš taip supratau, kad sausį gausiu tiesiog mažesnę sumą g.gif Bet negavau nieko unsure.gif Kaip čia suprasti?
Atsakyti
Labas vakaras
norejau pasiklausti,gal kas galite papasakoti kokia situacija,stovint darbo birzoje,ar yra lengvatos isigyjant patenta ir kokios butu lengvatos?
Atsakyti
as ir vel cia smile.gif vakar buvau birzoj, dabar turesiu ateiti vasario 9. o jei as tarkim kokia vasario 1 ar 2d. nueiciau issiregistruoti (planuoju isvykti), ar man uz sausi priklauso pinigai, ar turiu butinai laukt iki vasario 9d., kad gauciau pasalpa?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti