Sveikos....
O gal kas bandete Fitoval produktus nuo plauku slinkimo? Butu idomu suzinoti atsiliepimus...
QUOTE(Delicious @ 2010 11 05, 21:15)
man patinka
pardavėjų neklausiau, ar geros, nusprendžiau pabandyt ir pabandžiau
mane irgi kažkoks girgždėjimo jausmas aplanko plaunantis galvą
bet plaukai nesivelia, gerai šukuojasi, pasikartosiu, tokie neapsunkę, lengvučiai būna, malonūs lietimui
PS. o kaip teisingai atidaryt tas ampules?
aš nudaužiu peiliu ar žirklių geležim, o paskui rankioju stiklus iš vonios
gal yra koks paprastesnis būdas? gal per sudėtingai atidarinėju? 
pardavėjų neklausiau, ar geros, nusprendžiau pabandyt ir pabandžiau
mane irgi kažkoks girgždėjimo jausmas aplanko plaunantis galvą
bet plaukai nesivelia, gerai šukuojasi, pasikartosiu, tokie neapsunkę, lengvučiai būna, malonūs lietimui
PS. o kaip teisingai atidaryt tas ampules?
jo plaukai lengvuciai, bet mano garbanos velesi juodai
Ampule lengvai atsidaro, pakratau, paimu ranksluostuka ir nestypriai paspaudziu. As dar toki medicinini daikciuka turiu kur perbrauki ir lengvai nulauzi
Papildyta:
QUOTE(Mindiniete @ 2010 11 06, 20:27)
Sveikos....
O gal kas bandete Fitoval produktus nuo plauku slinkimo? Butu idomu suzinoti atsiliepimus... 
As pati nenaudojau, bet drauges gire sita produkta, naudojo kompleksa sampunas+losjonas+vitaminai fitoval
QUOTE(Mindiniete @ 2010 11 06, 19:27)
Sveikos....
Aš mėnesį naudoju vitaminus ir losijoną, kolkas jokio poveiko nematau
QUOTE(Mindiniete @ 2010 11 06, 20:27)
Sveikos....
As tik sampuna esu bandziusi, tai galiu pasakyti jeigu nestiprus plauku slinkimas tikrai pagelbsti jis ir plaukai svelnus buna. Bet kai slenka stipriai tai efekto jokio, nebent tada gal visa kompleksa reiketu naudoti sampuna,losiona ir kapsules
Labuka, mergaites, na ka rasausi i jusu bureli
slenka plaukai smarkiai, kažkuri rašė nuo nervų nuo streso, galiu paprieštarauti, neturiu jokių stresų, įtampos, nervų
Tai vat nusipirkau bonea ampuliu, girdėjau neblogų atsiliepimų, nežinau ar sutapimas ar ta ampulė padėjo, bet plaukai nustojo slinkę
keli plaukai per diena išslenka, bet tikrai ne kuokštais kaip iki šiol
, sunaudojusi visą kursą pasakysiu ar tikrai man tos ampulės padėjo ar ne
Tai vat nusipirkau bonea ampuliu, girdėjau neblogų atsiliepimų, nežinau ar sutapimas ar ta ampulė padėjo, bet plaukai nustojo slinkę
O regaine kasnors naudojo?
Labai aciu visoms uz atsakymus....
Labukas visom, vat turiu tokia bedike vat plaukuciai labai slenka, jau senokai manau kaip pavasary poradejo taip ir dabar tebeslenka ir nemazai, vis bijau kad plike neatsirastu, net nezinau ka daryt, padekit labai prasau...
QUOTE(Lenuska03 @ 2010 11 06, 21:23)
ziuriu kad galva nereikia kas 2 arba kasdien plauti, sindien antra diena i pabaiga, o plaukai
atrodo.
hmmm, o aš kaip tik plaudavau kas 3-4 dienas, o dabar jau vos dvi ištempiu
QUOTE(ugniomama @ 2010 11 07, 20:53)
Labukas visom, vat turiu tokia bedike vat plaukuciai labai slenka, jau senokai manau kaip pavasary poradejo taip ir dabar tebeslenka ir nemazai, vis bijau kad plike neatsirastu, net nezinau ka daryt, padekit labai prasau...
gal reiktu skydliaukes hormonus issitirti?
Sveikos,
Kadangi ir man jau seniai slenka plaukai,tai pagaliau nepagailejau ir uzsisakiau vitaminus tricologic ,beje dabar akcija jiems
http://www.hiperfarm...i/odai_plaukams
Gal kam pravers
Kadangi ir man jau seniai slenka plaukai,tai pagaliau nepagailejau ir uzsisakiau vitaminus tricologic ,beje dabar akcija jiems
http://www.hiperfarm...i/odai_plaukams
Gal kam pravers
Vakar parsiveziau is seneles nusiskynusi pora auksinio uso lapu- guli dabar saldytuve. Girdejau kad juos kazkaip galima apvirti vandeny ir poto ar tai perplauti galva nuoviru tuo, ar tai itrinti saknis...nu nejaugi nei viena nedare...? jau visur SM forumuose klausiau kur tik kalbama apie auksini usa, bet nieko tolkam nieks nepasake
taip ir sudzius tie mano lapai turbut... 
P.S. cia as nuo plauku slinkimo noriu nuovira pasidaryti...
P.S. cia as nuo plauku slinkimo noriu nuovira pasidaryti...