Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(Rasytee @ 2010 10 21, 10:56)
as ir sita turiu  thumbup.gif

labas, norejau paklausti ar jis vienas be jokiu serumu labai padeda? nuo didelio slinkimo jis priveda iki tik keliu plaiku iskritimo per diena?smile.gif
Atsakyti
Po gimdymo ir man eme slinkti plaukai.Siuo metu naudoju "Fitoval" priemones smile.gif
Atsakyti
Kas naudojot fitoval kapsules ar jusu nepykino?
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Siuo metu naudoju lakme sampuna, slenkantiems plaukams, bet manau reikia dar konors stipresnio. Ka patartumet: ar lakmes losiojna, ar kc bio ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aliisa @ 2010 10 21, 09:30)
Man labai padejo sampunas Anaphase, pirkau Eurovaistineje. Iki tol buvau isbandzius daug ivairiu priemoniu bet niekas negelbejo.. plauku slinkima saujomis pavyko sumazinti iki keliu isslenkanciu plauku;)

manyčiau, kad čia tik taip sutapo, kad nustojo slinkti, o gal buvo koks sezoninis slinkimas ar panašiai, nes tikrai labai neįtikėtina, kad šitą problemą išspręsti užtektų šampūno.
Papildyta:
QUOTE(Violeta* @ 2010 10 20, 21:45)

O aš kažkaip prisibijau tą pantogar pirkti, labai jau kaina kandžiojasi, ir šiaip papildais nelabai pasitikiu doh.gif . Pernai turėjau problemų su oda, tai gal 4 pakelius Biocell išgėriau,visiškai nepadėjo
Atsakyti
QUOTE(Diamond'e @ 2010 10 21, 16:06)
Sveikos smile.gif
Siuo metu naudoju lakme sampuna, slenkantiems plaukams, bet manau reikia dar konors stipresnio. Ka patartumet: ar lakmes losiojna, ar kc bio ?  g.gif

patarciau Lakmes Shoc seruma nuo slinkimo, siaip padeda gerai, bet kai slinkimas pogimdyvinis - tik pristabdo truputi
Papildyta:
Del Patogar galiu pasakyti tiek - as jo pati negeriau, vartojo drauge- plaukai nustojo slinkti ir greiciau pradejo augti, bet pagerusi gal 3-4 ar 5 men. padare p[ertrauka, plaukai vel pradejo po kazkurio laiko slinkti. Pantogar ilgai vartoti negalima, tai ne vitaminai, o stiprus vaistas, jis skiriamas zmonems po chemoterapiju, kada nuslenka plaukai. Apie juos rase, kad ilgas vartojimas kenkia kepenims g.gif Tai as nors plaukai slenka, kazkaip Pantogar nepirkau - nesinori ir be plauku likti, bet ir dar papildomu problemu su sveikata tureti g.gif
Atsakyti
QUOTE(indredi @ 2010 10 21, 11:23)
labas, norejau paklausti ar jis vienas be jokiu serumu labai padeda? nuo didelio slinkimo jis priveda iki tik keliu plaiku iskritimo per diena?smile.gif

tikrai nezinau nes naudoju kartu su dieniniu bei naktiniu toniku
QUOTE(D o ll @ 2010 10 21, 13:56)
Po gimdymo ir man eme slinkti plaukai.Siuo metu naudoju "Fitoval" priemones smile.gif

cia jau nieko nepadarysi . Turejau sita "dziaugsma" du kartus . Pirma kart sukisau tikrai daug pinigu i brangias priemones ir vistiek slinko o antra kart ziurejau paprasciau ir sunaudojau tik viena kursa vichy ampoliu ir nustojo slinkt lygiai tokiu pat metu kaip ir pirma kart . isvada tokia kad reik pastiprint bet nesitikek dideliu rezultatu nes isslinks tiek kiek turi islinkt nes cia jau hormonu darbas ne sezoninis slinkimas
Atsakyti
QUOTE(indredi @ 2010 10 21, 16:31)
patarciau Lakmes Shoc seruma nuo slinkimo, siaip padeda gerai, bet kai slinkimas pogimdyvinis - tik pristabdo truputi
Papildyta:
Del Patogar galiu pasakyti tiek - as jo pati negeriau, vartojo drauge- plaukai nustojo slinkti ir greiciau pradejo augti, bet pagerusi gal 3-4 ar 5 men. padare p[ertrauka, plaukai vel pradejo po kazkurio laiko slinkti. Pantogar ilgai vartoti negalima, tai ne vitaminai, o stiprus vaistas, jis skiriamas zmonems po chemoterapiju, kada nuslenka plaukai. Apie juos rase, kad ilgas vartojimas kenkia kepenims g.gif  Tai as nors plaukai slenka, kazkaip Pantogar nepirkau - nesinori ir be plauku likti, bet ir dar papildomu problemu su sveikata tureti g.gif

o augima jis gerai skatina ? ar geriau alpecin? nes ir to, ir to noretusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(indredi @ 2010 10 21, 15:31)
Del Patogar galiu pasakyti tiek -  Pantogar ilgai vartoti negalima, tai ne vitaminai, o stiprus vaistas, jis skiriamas zmonems po chemoterapiju, kada nuslenka plaukai.

Na, man slinko 2 metus plaukai, sveikatą išsityriau nuo... iki... - kraujo tyrimus dariausi įvairius, hormonų bent keliolika, pakartotinius ir t.t. - bemaž 1000 litų skyriau vien priežasčių ieškojimui, nes irgi pirmiausia rūpėjo išsiaiškint vidines priežastis, dėl ko taip, ko trūksta, ar ne kokia liga puola, tik paskui pergyvenau, kad kosmetinė bėda...Išvada buvo - labai sveikas žmogus. Pagėrus mėnesį slinkimas tikrai sumažėjo - pati jau pastebiu, kad gerokai mažiau plaukų iškrenta. Sveikatai pokyčių nepastebėjau, gal kiek labiau oda riebaluojasi, bet ne spuoguojasi, nagai dar kietesni pasidarė...Tai objektyviai sveikatai pakenkimų kol kas nematau..Bet jūs teisi, pantogar - vaistas.Po chemoterapijos jo tikrai neskiria - čia neteisybė, nes yra labai didelės vit B dozės, kas onkologiniams ligoniams nėra gerai, nors dėl vit B poveikio vėžiui diskusijų daug, galima rinktis, kuo tikėt, bet kai aš pradėjau gert juos, mano a.a. uošvis kaip tik buvo po radiotarapijos kurso - kai plaukai krenta nuo radiacijos ar nuodų, jokie vaistai ar papildai nepadės. Vienareikšmiškai nepadės ir net daugiau žalos padaryt gali.Domėjausi specialiai, nes galvojau ir jam nupirkt...ką galiu pasakyt dar- tapau mažiau nervinga - nežinau ar velgi dėl B grupės vit, o gal dėl to, kad mažiau plaukų netenku - nes tai tikrai labai labai nervuodavo, o kai nervuojiesi, stresas, dar labiau krenta...O aplinkybės irgi tam tikros buvo- uošvis sirgo tą vieną mėn, laidotuvės, streso apsčiai, o plaukų slinkimas - sumažėjo per 1 mėn.

Dabar dėl vaisto ir papildo statuso...Pantogar vadinamas vaistu anotacijoj, bet paguglinus jį meta prie papildų plaukams, tai manau, čia nereikia prisirišt labai prie vaisto statuso, ypač, kai sulyginus su Wellwoman Tricologic sudėtim Pantogar sudėtis daug švelnesnė, nors Wellwoman Tricologic jau vadinamas papildu. Šiaip kai baigsiu gert Pantogar, pereisiu prie šitų, nors jie dar brangesni - vis tiek ketinu gert pusmetį, kad įtakot ne tik slinkimą, bet ir struktūrinį plaukų pasikeitimą, gal kiek pastorės nuolat gaudami statybinės medžiagos - keratino..Iki pantogaro maždaug metus gėriau vitabiotics vitaminus skirtus nėščiosioms - kaip ypač saugius ir labai praturtintus viskuo, nes prieš juos dar buvau bandžius gert vienus, nuo kurių vos galo negavau po pačios pirmosios dozės- buvo itin stipri alerginė reakcija...Tai po to streso ryžausi tik nėščiųjų vit gert kaip itin saugius ir patikrintus, betgi jie irgi poveikio nedarė netgi metus geriant...Aišku, nagai - super, manikiūrininkė stebisi nagais mano..Betgi plaukams to nepakako..ir esu įsitikinus, kad prie rimto plaukų slinkimo jokie vien tik šampūnai, kompresai ir trynimai padėt negali - reikia pradėt nuo sveikų plaukų folikulų..geriausia gydyt komplesiškai - iš vidaus, plaut, trint, masažuot, ką ir darau, tfu tfu tfu per kairį petį, sėkmingai - po 2-3m. bandymų.
Atsakyti
Naudoju Gliss Kur Active hair tonika plaukam savaite laugh.gif tepliojuosi du kart i diena kaip parasyta, neriebus, bet 3 kart tepus norisi plauti galva rolleyes.gif kad ir kaip bebutu man jau vaidenasi, kad maziau sepety plauku prisukuoju - mama sako isikalbejau, kad maziau slinktu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 10 21, 22:04)
Na, man slinko 2 metus plaukai, sveikatą išsityriau nuo... iki... - kraujo tyrimus dariausi įvairius, hormonų bent keliolika, pakartotinius ir t.t.  - bemaž 1000 litų skyriau vien priežasčių ieškojimui, nes irgi pirmiausia rūpėjo išsiaiškint vidines priežastis, dėl ko taip, ko trūksta, ar ne kokia liga puola, tik paskui pergyvenau, kad kosmetinė bėda...Išvada buvo - labai sveikas žmogus. Pagėrus mėnesį slinkimas tikrai sumažėjo - pati jau pastebiu, kad gerokai mažiau plaukų iškrenta. Sveikatai pokyčių nepastebėjau, gal kiek labiau oda riebaluojasi, bet ne spuoguojasi, nagai dar kietesni pasidarė...Tai objektyviai sveikatai pakenkimų kol kas nematau..Bet jūs teisi, pantogar - vaistas.Po chemoterapijos jo tikrai neskiria - čia neteisybė, nes yra labai didelės vit B dozės, kas onkologiniams ligoniams nėra gerai, nors dėl vit B poveikio vėžiui diskusijų daug, galima rinktis, kuo tikėt, bet  kai aš pradėjau gert juos, mano a.a. uošvis kaip tik buvo po radiotarapijos kurso - kai plaukai krenta nuo radiacijos ar nuodų, jokie vaistai ar papildai nepadės. Vienareikšmiškai nepadės ir net daugiau žalos padaryt gali.Domėjausi specialiai, nes galvojau ir jam nupirkt...ką galiu pasakyt dar- tapau mažiau nervinga - nežinau ar velgi dėl B grupės vit, o gal dėl  to, kad mažiau plaukų netenku - nes tai tikrai labai labai nervuodavo, o kai nervuojiesi, stresas, dar labiau krenta...O aplinkybės irgi  tam tikros buvo- uošvis sirgo tą vieną mėn, laidotuvės, streso apsčiai, o plaukų slinkimas - sumažėjo per 1 mėn.

Dabar dėl vaisto ir papildo statuso...Pantogar vadinamas vaistu anotacijoj, bet paguglinus jį meta prie papildų plaukams, tai manau, čia nereikia prisirišt labai prie vaisto statuso, ypač, kai sulyginus su Wellwoman Tricologic sudėtim Pantogar sudėtis daug švelnesnė, nors Wellwoman Tricologic  jau vadinamas papildu. Šiaip kai baigsiu gert Pantogar, pereisiu prie šitų, nors jie dar brangesni - vis tiek ketinu gert pusmetį, kad įtakot ne tik slinkimą, bet ir struktūrinį plaukų pasikeitimą, gal kiek pastorės nuolat gaudami statybinės medžiagos - keratino..Iki  pantogaro maždaug metus gėriau vitabiotics vitaminus skirtus nėščiosioms - kaip ypač saugius ir labai praturtintus viskuo, nes prieš juos dar buvau bandžius gert vienus, nuo kurių vos galo negavau po pačios pirmosios dozės- buvo itin stipri alerginė reakcija...Tai po to streso ryžausi tik nėščiųjų vit gert kaip itin saugius ir patikrintus, betgi jie irgi poveikio nedarė netgi metus geriant...Aišku, nagai - super, manikiūrininkė stebisi nagais mano..Betgi plaukams to nepakako..ir esu įsitikinus, kad prie rimto plaukų slinkimo jokie vien tik šampūnai, kompresai ir trynimai padėt negali - reikia pradėt nuo  sveikų plaukų folikulų..geriausia gydyt komplesiškai - iš vidaus, plaut, trint, masažuot, ką ir darau, tfu tfu tfu per kairį petį, sėkmingai - po 2-3m. bandymų.

As taip pat dariausi tyrimus visokiausius, atsakymas sveika, o plaukai baigia isslinkti visi. pradejau gerti pantogar tai jau eziukas atsirado,mane tas lb dziugina. nuo ju jokiu salutiniu poveikiu man neatsirado bent jau kol kas.
Atsakyti
aš Klaipėdos Gabijoj (www.gabija.net - rašau iškart, kad jei norit pasižiūrėtumėt, nes nemėgstu kai po kažkokio mano posto až būna pilna klausimų doh.gif ) pirkau šampūną ir ampules nuo slinkimo Vitalitys (bent jau savaitės pradžioj jiems buvo 25% nuolaida - kiek mokejau nepamenu, nes dar daug ko ten pirkau, bet be nuolaidos šampūno litrinis kainavo vos virš penkiasdešimt litų, o ampulių nepamenu), tai, patikėkit, niekuomet negalvojau, kad slinkimą sumažinsiu - o jau matau rezultatus - tikrai veikia ir greit thumbup.gif
Atsakyti