Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 11 26, 14:16)
ir as siandien bandysiu  drinks_cheers.gif  ale vakare i vakaruska leksiu, kazin ar pasiduot eksperimentams  g.gif  biggrin.gif siandien po tryniu "sampuno" sugule plaukai, bet svarus  thumbup.gif

Jau isbandziau, dabar su kauke dar sedziu. Zodziu,juodos duonos ,konkreciai, Motules duonos, viena rieke sutrupinau,uzpyliau, 3,5 val palaikiau,pertryniau,idejau kiausinio tryni,viska suplakiau,gavosi taip gan skystokai. Pirma plovima padariau su paprastu sampunu,kadangi buvau naudojusi pries tai siek tiek sauso sampuno,tai norejau atplaut,tada jau su duona,tiesiog kabinau ir dejau visa mase ant galvos smile.gif tryniau,visaip masazavau,issiplove lengvai,gal siek tiek strigo pirstai plaukuose,gal pasausino duona,bet va dabar kauke galams, po to isplausiu ir perpilsiu alumi plaukus. Siaip manau su tuo duonos plovimu gerai (nors siek tiek kimsosi dusas,kazkaip sunkiai vanduo nubeginejo),bet gal efektyviausia butu paskui ta mase per koki merliuka perkosti ir panaudoti tik skysti).
Atsakyti
QUOTE(<...Neringa...> @ 2010 11 25, 20:28)
Laba diena,

Jau nebežinau ir kur kreiptis, tad rašau čia.
Nuo rugsėjo pradėjo slinkti plaukai, pradėjau gerti fitoval vitaminus ir naudoti fitoval šampūną.Tačiau rezultatų jokių, nesinori mesti fitovalio ir pradėti kažko naujo, nes manau veiksmingumas po 3 mėnesių pasireiškia.
Gal ką galite patarti? Kokių naminių, nesudėtingai padaromų priemonių?
Buvau pas daktarę perėjau per visus gydytojus, kraujas geras, visi tyrimai geri, nesuprantu kur problema;/

man FITOVAL padejo tik tada kai pradejau gert ne 1 kapsule kaip rekomenduoja, o 2 i diena. bet vistiek daugiau nebepirksiu, dabar pabandysiu B grupes vitaminus ir biotina+silici vitaminus. rytoj kaip tik pradedu, ziuresiu kokie bus rezultatai.
Atsakyti
Ateinu su dziugiom naujienom-mano plauku slinkimas sumazejo sakyciau kokiu 80% thumbup.gif anksciau rasiau, kad naudoju biotina ir vit. b5, na ir praejo jau trys savaites ir tikrai pastebejau pokycius!!! vis dar negaliu atsidziaugt, kai plaunant galva neuzsikemsa vonia, o issidziovinus nereik nurinkinet kuokstu plauku nuo megztinio biggrin.gif kai anksciau perbraukus plaukus likdavo rankoj 10-15plauku, tai dabar kokie 2-3 thumbup.gif dar liko man sugert 5 savaites ir laaaabai tikiuos, kad slinkimas neatsinaujins smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xmigliux @ 2010 11 26, 14:38)
man FITOVAL padejo tik tada kai pradejau gert ne 1 kapsule kaip rekomenduoja, o 2 i diena. bet vistiek daugiau nebepirksiu, dabar pabandysiu B grupes vitaminus ir biotina+silici vitaminus. rytoj kaip tik pradedu, ziuresiu kokie bus rezultatai.

As irgi jau trecia menesi geriu Fitoval vitaminus, saziningai plaunu su Fitoval sampunu, bet rezultatu kol kas nesimato. Gal ir man reikes pradeti po 2 kapsules gerti. Blogiau vis tiek nebus smile.gif gal per stebukla pades biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinelle @ 2010 11 26, 15:49)
Ateinu su dziugiom naujienom-mano plauku slinkimas sumazejo sakyciau kokiu 80%  thumbup.gif anksciau rasiau, kad naudoju biotina ir vit. b5, na ir praejo jau trys savaites ir tikrai pastebejau pokycius!!! vis dar negaliu atsidziaugt, kai plaunant galva neuzsikemsa vonia, o issidziovinus nereik nurinkinet kuokstu plauku nuo megztinio  biggrin.gif kai anksciau perbraukus plaukus likdavo rankoj 10-15plauku, tai dabar kokie 2-3  thumbup.gif  dar liko man sugert 5 savaites ir laaaabai tikiuos, kad slinkimas neatsinaujins  smile.gif

o is kur Biotina pirkote?
Atsakyti
biotina pirkau vaistinej, bet as ne Lietuvoj gyvenu, tai nezinau, ar cia rastumet gryna. Zinau, kad kartais jo buna ivairiuose papilduose, skirtuose odai,plaukams, nagams. Tik reik ziuret tada i biotino kieki, nes jei iki 1mg tai, manau, kad nelabai ka pades.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 11 26, 15:31)
Jau isbandziau, dabar su kauke dar sedziu. Zodziu,juodos duonos ,konkreciai, Motules duonos, viena rieke sutrupinau,uzpyliau, 3,5 val palaikiau,pertryniau,idejau kiausinio tryni,viska suplakiau,gavosi taip gan skystokai. Pirma plovima padariau su paprastu sampunu,kadangi buvau naudojusi pries tai siek tiek sauso sampuno,tai norejau atplaut,tada jau su duona,tiesiog kabinau ir dejau visa mase ant galvos smile.gif tryniau,visaip masazavau,issiplove lengvai,gal siek tiek strigo pirstai plaukuose,gal pasausino duona,bet va dabar kauke galams, po to isplausiu ir perpilsiu alumi plaukus. Siaip manau su tuo duonos plovimu gerai (nors siek tiek kimsosi dusas,kazkaip sunkiai vanduo nubeginejo),bet gal efektyviausia butu paskui ta mase per koki merliuka perkosti ir panaudoti tik skysti).

kokia kauke? 4u.gif as ir jau issiploviau bigsmile.gif pirma karta patryniau saknis, isploviau, tada uzdejau ta mase (pasidariau is 2 nedideliu riekeliu duonos ir 2 tryniu, siek tiek cinamono ir ylang ylang ea- gavosi nemazai), ant saknu ir paciu plauku, palaikiau apie 10 min, isploviau ir dar karta patryniau su likusia mase. Ziuresim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 11 26, 19:29)
kokia kauke?  4u.gif  as ir jau issiploviau  bigsmile.gif  pirma karta patryniau saknis, isploviau, tada uzdejau ta mase (pasidariau is 2 nedideliu riekeliu duonos ir 2 tryniu, siek tiek cinamono ir ylang ylang ea- gavosi nemazai), ant saknu ir paciu plauku, palaikiau apie 10 min, isploviau ir dar karta patryniau su likusia mase. Ziuresim  bigsmile.gif

Is kaaral baco kauke.
o cinamonas lengvai issiplauna?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 11 26, 20:35)
Is kaaral baco kauke.
o cinamonas lengvai issiplauna?

aha, puikiai issiplauna smile.gif
Atsakyti
Ar kas nors geriat, esat gėrę PRIORIN?
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 11 26, 20:36)
aha, puikiai issiplauna  smile.gif

O ka duoda plaukams?

Tai kaip efektas po visko bendras?kaip su iprastu samp.isplovus? dejai balzama/kauke?
Atsakyti
QUOTE(Olionka;) @ 2010 11 22, 23:54)
Sveiki...labai geri vitaminai Biocell jau po poros dienų pastebėsite efekta ...pabandikit ir jus...Tikiuosi ir jums pades.

Tik jau nereikia čia tos reklamos doh.gif . Parodykit man nors vieną kuriai po poros dienų sustabdė plaukų slinkimą vitaminai odai, nešnekėkit nesąmonių doh.gif . Gėriau aš tuos vitaminus dėl odos tris mėnesius, tai plaukai visiškai į juos nereagavo, kaip slinko taip slinko
Atsakyti