Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

Merginos tik nepradekit nuo to Demodekso gydytis blink.gif Ta erkute naturaliai gyvena kiekvieno zmogaus odoje ir tik buvusios Sovietu Sajungos salyse ja kazkodel gydo: atseit ir blakstienos nuo jos slenka, ir plaukai, ir spuogai beria. Nesamone! JAV ir Europoje apskritai nemano kad tas demodeks kazka itakotu. Be to mano draugei Ukrainoje ji rado, gyde pora menesiu antibiotikais ir tepalais. Atseit po to neberado. O plaukai ir blakstienos kaip slenka taip slenka.
Tad nepradekite savo organizmo nuodyti vaistais nereikalingais. Demodeksa turi visi.
Atsakyti
Nuspirkau šiandien Pantogar, radau ir už ir prieš pasisakymų, kad atseit po viso kurso gali pradėt plaukai dar labiau slinkti, bet nematau sudėty kažko tokio baisaus, tai surizikuosiu išgerti bent trijų mėnesių kursą
Atsakyti
sveikos, Siandien buvau pas gydytoja del kitu priezasciu, bet uzsiminiau apie plaukus, kas slenka ir t.t. ji pasiule "WELLWOMEN" specialius vitaminus, jie vadinasi "Hair growth strength and condition", nuejau i vaistine pasiemiau lankstinuka, tai jame raso, kad ir nuo plauku slinkimo ir t.t. gal kuri esat naudojusi? g.gif
Atsakyti
Man nuo rugsėjo mėnesio irgi saujomis slenka plaukai, namuose ant grindų visur pilna, kaip nervina doh.gif suprantu, kad tai greičiausiai sezoninis slinkimas, bet tai šį kartą kažkoks labai jau stiprus. Pagalvojau apie dabar reiklamuojamą Fitoval, bet kad nėra čia gerų atsiliepimų apie jį. Net nežinau ką čia geriau nupirkus dabar.
Atsakyti
QUOTE(Inga654 @ 2010 10 25, 12:21)
Nuspirkau šiandien Pantogar, radau ir už ir prieš pasisakymų, kad atseit po viso kurso gali pradėt plaukai dar labiau slinkti, bet nematau sudėty kažko tokio baisaus, tai surizikuosiu išgerti  bent trijų mėnesių kursą

naudoju ji jau 3men, stipresnis slinkimo paumejimas buvo gal dvi savaites, kur kasmet 2men budavo. manau pantogar padejo. cool.gif
Atsakyti
ruosiuosi nupirkti cemeryciu vandens, tikiuosi kad bent kiek pades nuo plauku slinkimo, bet kad nezinau kaip daznai juo tepti plaukus, tikriausiai nereikia nuplauti...? ar galima butu pvz kiekviena ryta ar vakara itrinti sausus plaukus, bet poto nenuplauti, nes galvos kiekviena diena tiesiog neplaunu...tikiuosi kuri nors atsakys... taip pat mastau apie kosmetini zibala, skaiciau internete kad padeda, tai gal ir galetumete prainstruktuoti kaip daznai juo itrinti galvos oda, ar butina nuplauti, ar galima kiekviena diena, ar bent kas antra...?
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2010 10 25, 23:47)
ruosiuosi nupirkti cemeryciu vandens, tikiuosi kad bent kiek pades nuo plauku slinkimo, bet kad nezinau kaip daznai juo tepti plaukus, tikriausiai nereikia nuplauti...? ar galima butu pvz kiekviena ryta ar vakara itrinti sausus plaukus, bet poto nenuplauti, nes galvos kiekviena diena tiesiog neplaunu...tikiuosi kuri nors atsakys... taip pat mastau apie kosmetini zibala, skaiciau internete kad padeda, tai gal ir galetumete prainstruktuoti kaip daznai juo itrinti galvos oda, ar butina nuplauti, ar galima kiekviena diena, ar bent kas antra...?

Sveika, cemeryciu vandeniu plaukus itrinu po kiekvieno galvos plovimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2010 10 25, 23:47)
taip pat mastau apie kosmetini zibala, skaiciau internete kad padeda, tai gal ir galetumete prainstruktuoti kaip daznai juo itrinti galvos oda, ar butina nuplauti, ar galima kiekviena diena, ar bent kas antra...?

o žibalą tai tikrai būtina nuplauti, gi irebalai čia, negi vaikščiosit kaip su aliejum apipilta galva. O kaip dažnai trinti tai nepatarsiu, nes aš jį nusipirkau, tai man nepatiko - išmečiau schmoll.gif
Atsakyti
gal kuri bandėt Kvapų namų ekologišką šampūną Bema ir losjoną (ampules) nuo plaukų slinkimo? kokie atsiliepimai būtų? ruošiuosi įsigyti, būtų įdomu išgirsti naudojusių nuomonę 4u.gif
Atsakyti
Sveikuets merginos 4u.gif aciu uz atsakymus. skaitinejausi temas apie plaukus, ir temoje apie kosmetini zibala radau tokia priemone pamineta DZINTARS, tai nesupratau kas cia tokio blush2.gif doh.gif nusprendziau ir Jūsų pasiteriauti. gal kuri zinos, ir prainstruktuos kas cia tokio, kiek kainuoja, kur pirkti ir kaip naudoti... g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2010 10 25, 00:08)
nu taip man pasake daktare...daugiau jokios info pakolkas neturiu

tai,kad ta sulsena nuo pleiskanu
Atsakyti
QUOTE(Diamond'e @ 2010 10 26, 08:26)
Sveika, cemeryciu vandeniu plaukus itrinu po kiekvieno galvos plovimo  smile.gif

NU TAI NORS KIEK PADEDA TAS CEMERYCIU VANDENELIS JUMS...? 4u.gif smile.gif
Atsakyti