Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo

QUOTE(dontstop @ 2010 11 05, 12:23)
Kas neleidžia pretendentei pačiai paklausti, koks atlyginimas  ax.gif

Na kad ir paklausus nesako (čia aš iš savo ankstesnių darbo paieškų)

QUOTE(Geltonazuvis @ 2010 11 05, 12:28)
Siunciau kazkada Dontstop, ji del CV priekaistu neturejo... g.gif

Matyt dar ne laikas.
O kiek laiko jau paieškose?

Mano vyras pernai buvo bedarbis daugiau nei pusę metų. Per tą laiką nelabai kas skambino, gal tik 5 pokalbiai buvo. Nors jis patirties tai tikrai turėjo nemažai. O po to pakvietė į pokalbį ir piimė į darbą. Ir gerą darbą. Metai laiko dirba ir džiaugiasi. Matyt reikia sulaukt to kas skirta jums
Atsakyti
Nu, kad lyg nesiunčiu į žemesnes pareigas nei dabar turiu. Stengiuosi siųsti tik toms įmonėms, kurių reikalavimus praktiškai visus atitinku... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2010 11 05, 13:36)

Kaip nesako? unsure.gif O ką atsako į tiesioginį klausimą?
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2010 11 05, 14:36)
Matyt dar ne laikas.
O kiek laiko jau paieškose?

Mano vyras pernai buvo bedarbis daugiau nei pusę metų. Per tą laiką nelabai kas skambino, gal tik 5 pokalbiai buvo. Nors jis patirties tai tikrai turėjo nemažai. O po to pakvietė į pokalbį ir piimė į darbą. Ir gerą darbą. Metai laiko dirba ir džiaugiasi. Matyt reikia sulaukt to kas skirta jums

Matai, aš šiuo metu dirbu, tačiau ieškausi geresnio darbo, stabilesnėje įmonėje. Aš irgi taip pagalvoju, kad yra vieta, kuri man turi atsilaisvinti. Iš tikro, aš net žinau, kokioj įmonėj dirbti noriu, tik kad man tinkamos vietos nėra ten man kol kas... g.gif ir taip is tikro, tai nežinau, ką daryčiau, jei gaučiau kitą darbą...
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2010 11 05, 13:45)
  ir taip is tikro, tai nežinau, ką daryčiau, jei gaučiau kitą darbą...

Kaip suprast? rolleyes.gif
Atsakyti
Gaila būtų čia viską palikti smile.gif Nors iš tikro nėra ką čia palikti smile.gif Ai, susipainiojau lotuliukas.gif Žodžiu sentimentai biggrin.gif
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...e.d?id=38229797
Atsakyti
Mergaites, nematau prasmes verkti, jei dirbat ir ieskot geresnio darbo. Bent turit uz ka duonos nusipirkti. Man tiesiog keista, kad yra asarojanciu kas antram poste, jei jau viena susirado darba, kita antrina, kad man niekas neskambina, ieskau 2 menesius, bet jei pakviestu dirbti, nezinociau ka daryti. Juokinga, ar ne? As atsiprasau, jei mano nuomone ka izeis, nes gal per daug sutirstinau spalvas, bet juk tokios Jusu snekos optimizmo niekam nesuteiks, ir kalbos neatitinka temos. As pati nuo balandzio bedarbe, buna dienu, kad be maisto sedziu, pati susiduriau, kad nepriima i zemesnes pareigas, kai esi pradirbes n metu vadovo pozicijoj. Man irgi niekas neskambina, per menesi, geriausiu atveju buna vienas skambutis, bet ir tas toks abejotinas. Viska bandau ir laikrascius ir interneta ir pazistamus. Matomai dar nelaikas, dar neatejo ta diena, kai atsilaisvino man tinkanti pozicija. Buna dienu, kai jauti, jog nuvaziavo stogas tiek toli, kad gal neberasi jo, bet kita diena surandi ir stoga, ir jegu toliau ieskoti.
Verciau padekim viena kitai su skelbimais, su cv ar motyvaciniais laiskais, o ne verkim, kad vat Jus jau radot darba, tai sveikinu, o as tikriausiai kazkokia nesveika, nes nerandu. Visos mes sveikos, visos turim tam tikros patirties ir visos mes ismanancios kas mums reikia zinoti. Juk "as galiu" yra daug svarbiau nei musu intelekto koeficientas!
Sekmes visoms! wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzia-nafania @ 2010 11 05, 15:22)
Mergaites, nematau prasmes verkti, jei dirbat ir ieskot geresnio darbo. Bent turit uz ka duonos nusipirkti. Man tiesiog keista, kad yra asarojanciu kas antram poste, jei jau viena susirado darba, kita antrina, kad man niekas neskambina, ieskau 2 menesius, bet jei pakviestu dirbti, nezinociau ka daryti. Juokinga, ar ne? As atsiprasau, jei mano nuomone ka izeis, nes gal per daug sutirstinau spalvas, bet juk tokios Jusu snekos optimizmo niekam nesuteiks, ir kalbos neatitinka temos. As pati nuo balandzio bedarbe, buna dienu, kad be maisto sedziu, pati susiduriau, kad nepriima i zemesnes pareigas, kai esi pradirbes n metu vadovo pozicijoj. Man irgi niekas neskambina, per menesi, geriausiu atveju buna vienas skambutis, bet ir tas toks abejotinas. Viska bandau ir laikrascius ir interneta ir pazistamus. Matomai dar nelaikas, dar neatejo ta diena, kai atsilaisvino man tinkanti pozicija. Buna dienu, kai jauti, jog nuvaziavo stogas tiek toli, kad gal neberasi jo, bet kita diena surandi ir stoga, ir jegu toliau ieskoti.
Verciau padekim viena kitai su skelbimais, su cv ar motyvaciniais laiskais, o ne verkim, kad vat Jus jau radot darba, tai sveikinu, o as tikriausiai kazkokia nesveika, nes nerandu. Visos mes sveikos, visos turim tam tikros patirties ir visos mes ismanancios kas mums reikia zinoti. Juk "as galiu" yra daug svarbiau nei musu intelekto koeficientas!
Sekmes visoms! wink.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kaip suprantu, šis postas buvo skirtas man. Taip, aš turiu darbą, gaunu atlyginimą ir turiu už ką pavalgyti. Jei gaučiau pasiūlymą dirbti, dvejočiau, nes jaučiu moralinį įsipareigojimą darbovietei. Tačiau galvoju apie ateitį, apie vaikus, kurių norėčiau susilaukti, o gaudama dabartinį atlyginimą aš jų išlaikyti nepajėgsiu. Be to firma ant bankroto ribos (tiksliau ji ten nuo pat isikūrimo), tad kiek dar ilgai tempsiu nezinau...

Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2010 11 04, 16:20)
sveikos,as jau po pokalbio,jauciuosi svelniai tariant isdurta  doh.gif
kaip minejau vaziuosiu i vilniu del administratores darbo... ir ka,nuvaziavus pasirode,kad reiktu dirbti draudimo konsultante,3 men ar daugiau uz dyka!!! nors sakiau,kad esu ne vietine,bet nelabai ten kam rupi,kaip as tuos 3 men ir daugiau persikelusi i vilniu islaikysiu seima,nu isvis kazkoks pasityciojimas,kam tada skelbtis,kad iesko biuro administratores,nu pamoka cia gera man  doh.gif  doh.gif  doh.gif
beje,pokalbis truko apie val,o as pasakiau tik pora zodziu,nes darbdavys labai jau norejo pats pasirodyti ir itikinti,kaip ateityje as galiu turtus susikrauti,koks cia perspektyvus darbas ir pan,apie mane visiskai nieko neklause,nei ka as baigus,nei kur studijuoju,nei ka,niekas nesvarbu,tik ateik pas mus dirbti doh.gif  doh.gif  doh.gif

Mane irgi išdūrė su tokio tipo skelbimu, tik gerai, kad veiksmas vyko mieste, kuriame ir gyvenu, todel labai dideliu islaidu nebuvo. Irgi draudimo kompanija, irgi ieskojo administratores, irgi veliau paaiskejo, kad jiems reikia pardavimo vadybininko, kuris ieskotu klientu ir dirbtu be jokio fiksuoto atlyginimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2010 11 05, 16:10)
Kaip suprantu, šis postas buvo skirtas man. Taip, aš turiu darbą, gaunu atlyginimą ir turiu už ką pavalgyti. Jei gaučiau pasiūlymą dirbti, dvejočiau, nes jaučiu moralinį įsipareigojimą darbovietei. Tačiau galvoju apie ateitį, apie vaikus, kurių norėčiau susilaukti, o gaudama dabartinį atlyginimą aš jų išlaikyti nepajėgsiu. Be to firma ant bankroto ribos (tiksliau ji ten nuo pat isikūrimo), tad kiek dar ilgai tempsiu nezinau...

Ir man biggrin.gif Aš asmeniškai nedvejodama mesčiau dabartinį savo darbą, jei tik kas pakviestų į geresnę vietą ax.gif Jokių moralinių kančių nejausčiau user posted image O jei nieks nepakvies 2,5 mėn bėgyje, išeisu pati ax.gif O išeit į "nieką" nesinori, tad skundžiuosi čia forume ax.gif Gal kamžkam kaip tik bus lengviau išgirsti, kad ne jis vienas toks, kuriam neskambina/nėra tinkamų skelbimų ar pan ax.gif Ne vien tik geri pavyzdžiai kelia entuziazmą biggrin.gif
Atsakyti