Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo

Tai, va, bet pagrinde reikalauja anglų ir rusų puikiai. O man ragas tada, nesiunčiu wacko.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geltonazuvis: 05 lapkričio 2010 - 16:14
QUOTE(Geltonazuvis @ 2010 11 05, 17:12)
Tai, va, bet pagride reikalauja anglų ir rusų puikiai. o man ragas tada, nesiunčiu  wacko.gif

Tai siuskit. Gal kalba net nereikalinga bus, uzteks bent buitinem temom moketi sneket. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liūtė* @ 2010 11 05, 17:10)
Kaune, nemazai skelbimu buvo, kur lenku kalbos reikalauja.Issidirbinejimas smile.gif

Aš važiavau į pokalbį pagal vieną tokių skelbimų. Lenkų kalbos nemoku, tik kelias pagrindines frazes (teko keletą kartų keliauti po Lenkiją, tai kiek reikėjo, tiek išmokau). Nei CV, nei motyvaciniam lenkų kalbos net neminėjau, bet mane pakvietė ir per pokalbį net neužklausė, ar moku šią kalbą ax.gif Manau, neverta labai rimtai žiūrėti į tokį reikalavimą skelbimuose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 11 05, 17:15)
Aš važiavau į pokalbį pagal vieną tokių skelbimų. Lenkų kalbos nemoku, tik kelias pagrindines frazes (teko keletą kartų keliauti po Lenkiją, tai kiek reikėjo, tiek išmokau). Nei CV, nei motyvaciniam lenkų kalbos net neminėjau, bet mane pakvietė ir per pokalbį net neužklausė, ar moku šią kalbą  ax.gif  Manau, neverta labai rimtai žiūrėti į tokį reikalavimą skelbimuose ax.gif

Siusti tai reikia, neatrinks tai neatrinks.

Bet matot,jusu neatrinko,vadinasi gal reikalinga ta kalba buvo. Man rusu reikalinga buvo, reikejo jos pora kartu, kiek riekejo pakako ziniu. bet del saves, bandysiu kitais metais eiti i kursus.
Atsakyti
QUOTE(*Liūtė* @ 2010 11 05, 17:21)
Siusti tai reikia, neatrinks tai neatrinks.

Bet matot,jusu neatrinko,vadinasi gal reikalinga ta kalba buvo. Man rusu reikalinga buvo, reikejo jos pora kartu, kiek riekejo pakako ziniu. bet del saves, bandysiu kitais metais eiti i kursus.

Neatrinko dėl mažo vaiko, tiesiai šviesiai pasakė sad.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 11 05, 17:23)
Neatrinko dėl mažo vaiko, tiesiai šviesiai pasakė  sad.gif

Sitos situacijos man irgi girdetos. Sklandus pokalbis, kol nesuzino kad vaiku yra..
Atsakyti
Labas vakaras, mano situacija tokia - siunčiau CV. Po kiek laiko gavau emailą, kurio esmė maždaug tokia: atranka kol kas sustabdyta, bet jūsų CV įtraukėme į savo duomenų bazę ir kai vėl bus atnaujinta atranka, pirmiausia kreipsimės į jus.
Manau, kad turėčiau kažkaip jiems padėkoti, kad atkreipė dėmesį, parašė emailą, tik nežinau kai sudėlioti mintis. Gal turit minčių ir patarimų blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(aurelija.v @ 2010 11 04, 19:48)
Tai taip, tuos lengvatinius kreditus iš ES struktūrinių fondų pradėjo teikti LKU kaip tik bedarbiams. Nuo lapkričio vidurio prasidės nemokami mokymai. Tai mes ir užsiregistravom. Sumos reikia nedidelės, tad galima bandyt. Na jei ir subankrutuosim, tai UAB akcininkai savo asmeniniu turtu neatsako. Čia ne IĮ.

Šiandien buvau pirmame seminare kaip tik šia tema. Šiuos lengvatinius kreditus duos ne tik bedarbiams. Kredito gali tikėtis ir šios grupės žmonių - neįgalieji, jaunimas iki 29 metų, asmenys virš 50metų, mikro įmonės. kredituojami bus ne tik UAB, IĮ, bet su VL bei individualios veiklos pažyma dirbantys asmenys, kurie iki prašymo gauti kreditą padavimo dienos veiklą vykdo ne daugiau kaip 12 mėn. (verslo plėtrai) arba planuoja pradėti verslą
Atsakyti
QUOTE(elfė @ 2010 11 05, 17:30)
Labas vakaras, mano situacija tokia - siunčiau CV. Po kiek laiko gavau emailą, kurio esmė maždaug tokia: atranka kol kas sustabdyta, bet jūsų CV įtraukėme į savo duomenų bazę ir kai vėl bus atnaujinta atranka, pirmiausia kreipsimės į jus.

As irgi ta pati gavau biggrin.gif Net neabejoju, kad ta pati imone. Na va, bendraminte is to paties miesto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 11 05, 10:52)
Na rašo čia mergaitės, kad ir po mėnėsio paskambina kartais, nžn, man taip nebūna  g.gif  Savaitės bėgyje, max, bet čia gal nelygu į kokį darbą pretenduoji, kur aš siunčiu, tai ilgai darbuotojų neieško, retai kada būna kelių pakopų atranka ir norinčių labai daug

Ne viesiem vienodai.. man pvz po cv nusiuntimo pasuko uz 2sav, poto po 1 atrankos vel po 2sav smile.gif darbuotojo ieskojo realiai kazkur menesio viska sudejus..
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2010 11 05, 11:10)
Tai 10 dar mažai  smile.gif  Va jei po 20 nieks nepaskambins, tada reiks susimąstyt   g.gif

man ir po 30 cv buvo kad nieks neskambino.. kai tokia konkurencija manau normalu.. smile.gif nebutinai reik galvot kad kazkas is ieskancio puses blogai.. ne ta situacija db.. aisku gali but ir tas dalykas.. ziurint dar kur siuncia i kokias pareigas smile.gif jei i pardavejos konsultantes tai aisku, po 30cv jei nepasuka, tai jau tikrai kazkas ne to..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 05 lapkričio 2010 - 18:28
QUOTE(Oliza @ 2010 11 05, 09:50)
As manau kad verta reaguoti ir i skelbimus neskelbiancius imones pavadinimo, geriau issiaiskint kai paskambins kas per imone, negu prarast gera sansa nepabandzius  rolleyes.gif

Tikrai verta drinks_cheers.gif Pakankamai dažnas atvejis, kad rimta įmonė dėl įvairiausių priežasčių tiesiog nenori afišuoti, akd ieško vieno ar kito darbuotojo smile.gif
Papildyta:
Beje, noriu pasidalinti kolegų mintimis. Pietaujant šiandien diskusija pasisuko link atrankos (mes dvi esam neseniai priimtos) ir to, ar reikia dėti į CV nuotrauką, ar ne. Čia irgi ne kartą įvairių nuomonių buvo išsakyta kiek pamenu smile.gif O man labai patiko direktoriaus pasakymas ir argumentai.
"Žinoma, kad tame yra subjektyvumo - patiksi/nepatiksi. Bet jei patiksi, tai iškart iškilsi iš visumos kandidatų. Jei nepatiksi, nusileisi. Bet jei nuotraukos nedėsi, tai būsi neutralus, o atsiras žmogus, kuris patiks ir pakils aukščiau kitų kandidatų" biggrin.gif
Aišku, kalba čia ėjo tik apie rimtų ir reprezentatyvių nuotraukų pridėjimą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 05 lapkričio 2010 - 20:18
QUOTE(Robi24 @ 2010 11 05, 20:11)
As irgi ta pati gavau biggrin.gif Net neabejoju, kad ta pati imone. Na va, bendraminte is to paties miesto mirksiukas.gif

Įdomu kiek dar tokių laiškų gavo be mūsų g.gif Ar tu jiems ką nors atrašei? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(elfė @ 2010 11 05, 18:30)
Manau, kad turėčiau kažkaip jiems padėkoti, kad atkreipė dėmesį, parašė emailą, tik nežinau kai sudėlioti mintis. Gal turit minčių ir patarimų  blush2.gif

Aš tai nieko nerašyčiau, už ką čia dėkoti? blink.gif g.gif
Atsakyti