QUOTE(dontstop @ 2010 11 06, 20:06)
O patariu "nerodyt iniciatyvos", nes manau, kad tai neduoda naudos, greičiau apsikvailint galima siunčiant po kelis kart į tą pačią poziciją ar į tą pačią įmonę vėl, ar įkyriai skambinant, aišku, išskyrus kai kuriuos retus atvejus.
Va cia jus mane uzmuskit (bet aisku geriau ne

), bet as nesutinku

man atrodo jus niekad neieskojot darbo ilga laika, jei taip snekat

galu gale NU IR KAS kad varnalesos kokios pazvengs per kavos pertrauka is tokiu zmoniu, kurie atsiuncia kelis cv, paskambina, pasiteirauja.. cia parodo ju suaugima tiesiog.. aisku, as nesakau siust cv 10k i ta pacia firma..

bet isskirtiniais atvejais, jei pareigos labai norimos ir jei nesulaukia skamb ir pvz nenurodyti kontaktai as issiusciau pakartotinai cv.. tos knygos apie sekminga saves pateikima per pokalbi ir t.t aisku nepakenks, bet kiekvienas turi susidaryt savo buda kaip ka daryt.. kas is to, jei jis pasirasys kalba, kaip ka daryt ir kalbes kaip robotas.. kazkur gal prie stakliu dirbant ir tik stoks zmogus, bet kur reikia bendraut su zmonem is kart atkris..

as tik noriu pasakyt, kad skirtingai nei jus patariu panom nepabijot ir paskabint, parasyt ir t.t MAN suveike toks dalykas, noreciau, kad suveiktu ir kitom.. nes zinau kaip yra sunku ieskot ilga laika
Papildyta:
QUOTE(kuzia-nafania @ 2010 11 05, 15:22)
Verciau padekim viena kitai su skelbimais, su cv ar motyvaciniais laiskais, o ne verkim, kad vat Jus jau radot darba, tai sveikinu, o as tikriausiai kazkokia nesveika, nes nerandu. Visos mes sveikos, visos turim tam tikros patirties ir visos mes ismanancios kas mums reikia zinoti.
Juk "as galiu" yra daug svarbiau nei musu intelekto koeficientas!
Pagirtinas poziuris

o paskutini sakini galima isskirpt ir uzsilipdyt matomoj vietoj