Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo

QUOTE(elfė @ 2010 11 05, 21:42)
Įdomu kiek dar tokių laiškų gavo be mūsų  g.gif Ar tu jiems ką nors atrašei?  blush2.gif

Nerasiau. Informavo ir tiek, manau.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 11 05, 22:57)
Aš tai nieko nerašyčiau, už ką čia dėkoti? blink.gif  g.gif

Jus ziurit pati is atranku pozicijos, kai saket, kad dirbot personale.. bet paprastas, zmogus, kuris iesko darbo gali mastyt biski kitaip smile.gif as visada atrasau, jei man atraso emeila (aisku jei robotas, kad aciu gavome jusu laiska bla bla tai ne, nu jaucias kada visiem ta pati siuncia o kur ne ir raso gyvai).. ir tikrai niekur nepakenke.. tik dar gali tik padet.. dekot yra uz ka smile.gif uz tai, kad skyre laiko ir atrase.. cia paprastas mandagumas galu gale. Vat pas jus toks poziuris jau ne karta pastebejau, kad pati iniciatyvos nerodot ir t.t kam atrasyt, kam skambint.. o kdl ne? dabar ne toks laikas, kad sedet ir laukt, kol paciai pasuks smile.gif tuo labiau jus TURIT darba, tik ieskot geresnio.. tai jus nesureiksminat tokiu dalyku smile.gif cia panos po puse metu neranda darbo.. tai galetumet kaip tik sakyt: skambink, atrasyk, padekok..! cia nesupraskit klaidingai, bet jau ne pirma kart pastebiu is jusu puses toki: o tai kam.. nores-pakvies ir t.t taip neturi but smile.gif reikia kazka ir daryt, kad pakviestu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 06 lapkričio 2010 - 09:37
QUOTE(amber123 @ 2010 11 06, 09:17)

Tai jau dabar visos puls atrasinet hihihi.gif
O is mano puses, tai as dazniausiai atrasau, nors apskritai darbdaviu atsakymai, tai retenybe. Bet siuo atveju, man buvo nelabai aiskus pats skelbimas ir visus tikejausi issiaiskinti pokalbio metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Robi24: 06 lapkričio 2010 - 10:49
QUOTE(Robi24 @ 2010 11 06, 11:40)
Tai jau dabar visos puls atrasinet hihihi.gif
O is mano puses, tai as dazniausiai atrasau, nors apskritai darbdaviu atsakymai, tai retenybe. Bet siuo atveju, man buvo nelabai aiskus pats skelbimas ir visus tikejausi issiaiskinti pokalbio metu. [color=yellow]Is atsakymo, suabejojau ar apskritai tinku.

Kas tos visos? smile.gif
ne, as neturejau jusu atvejo konkreciai.. tiesiog turejau kai ka kita galvoj smile.gif 4u.gif as bendrai turejau galvoj smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 06 lapkričio 2010 - 10:59
QUOTE(amber123 @ 2010 11 06, 10:45)
Kas tos visos?  smile.gif

Nemanau, kad tik mes dvi toki atsakyma gavom, tikriausiai atsirinko daugiau kandidaciu. Bet apskritai, cia tik juokais parasyta buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Robi24 @ 2010 11 06, 11:53)
Nemanau, kad tik mes dvi toki atsakyma gavom, tikriausiai atsirinko daugiau kandidaciu. Bet apskritai, cia tik juokais parasyta buvo mirksiukas.gif

Aaaaaaa.. doh.gif lotuliukas.gif as supratau, kad i mano posta puls visos atrasinet lotuliukas.gif supratau dabar.. 4u.gif sorry.. nzn del jusu situacijos, bet pvz man kelis kartus buvo atr, kad aciu, jusu cv gavome, jei tiksit pranesim del atrankos laiko. Nwet tokiu atveju atrasydavau, kad dekui uz info ir t.t lauksiu is jusu zinutes.. smile.gif Tikrai cia jokia geda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 06 lapkričio 2010 - 10:59
QUOTE(amber123 @ 2010 11 06, 10:57)
man kelis kartus buvo atr, kad aciu, jusu cv gavome, jei tiksit pranesim del atrankos laiko. Nwet tokiu atveju atrasydavau, kad dekui uz info ir t.t lauksiu is jusu zinutes.. smile.gif Tikrai cia jokia geda

Tikrai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Robi24: 06 lapkričio 2010 - 11:10
QUOTE(Robi24 @ 2010 11 06, 12:10)
Tikrai sutinku  drinks_cheers.gif

Tai puiki proga darasyt dar kelis sakinius, kuriais galima i save atkreipt demesi smile.gif o ka rasyt, cia jau kiekvieno fantazijos ir komunikabilumo reikalas biggrin.gif aisku, tai nereiskia, kad visi darbdaviai i tai atkreips demesi.. bet pabandyt galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzia-nafania @ 2010 11 05, 15:22)
Mergaites, nematau prasmes verkti, jei dirbat ir ieskot geresnio darbo. Bent turit uz ka duonos nusipirkti. Man tiesiog keista, kad yra asarojanciu kas antram poste, jei jau viena susirado darba, kita antrina, kad man niekas neskambina, ieskau 2 menesius, bet jei pakviestu dirbti, nezinociau ka daryti. Juokinga, ar ne? As atsiprasau, jei mano nuomone ka izeis, nes gal per daug sutirstinau spalvas, bet juk tokios Jusu snekos optimizmo niekam nesuteiks, ir kalbos neatitinka temos. As pati nuo balandzio bedarbe, buna dienu, kad be maisto sedziu, pati susiduriau, kad nepriima i zemesnes pareigas, kai esi pradirbes n metu vadovo pozicijoj. Man irgi niekas neskambina, per menesi, geriausiu atveju buna vienas skambutis, bet ir tas toks abejotinas. Viska bandau ir laikrascius ir interneta ir pazistamus. Matomai dar nelaikas, dar neatejo ta diena, kai atsilaisvino man tinkanti pozicija. Buna dienu, kai jauti, jog nuvaziavo stogas tiek toli, kad gal neberasi jo, bet kita diena surandi ir stoga, ir jegu toliau ieskoti.
Verciau padekim viena kitai su skelbimais, su cv ar motyvaciniais laiskais, o ne verkim, kad vat Jus jau radot darba, tai sveikinu, o as tikriausiai kazkokia nesveika, nes nerandu. Visos mes sveikos, visos turim tam tikros patirties ir visos mes ismanancios kas mums reikia zinoti. Juk "as galiu" yra daug svarbiau nei musu intelekto koeficientas!
Sekmes visoms! wink.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Amber, man ir pasirodė, kad ten tiesiog robotas, kuris automatiškai daugeliui nusiuntė vienodą laišką, todėl juokinga būtų už tai dėkoti biggrin.gif

O patariu "nerodyt iniciatyvos", nes manau, kad tai neduoda naudos, greičiau apsikvailint galima siunčiant po kelis kart į tą pačią poziciją ar į tą pačią įmonę vėl, ar įkyriai skambinant, aišku, išskyrus kai kuriuos retus atvejus. Aš esu abiems rankoms už tai, kad dėt kuo daugiau pastangų į darbo paieškas, darbas pats neateis, tačiau žiūrint kokios tai pastangos smile.gif Kai kurie veiksmai vargu ar duos naudos, geriau tą laiką paskirti kitokiai veiklai ( o būtent, cv ir motyvacinio laiško tobulinimui, skelbimų peržiūrai, straipsnių/knygų apie sekmingą savęs pateikimą per pokalbį skaitymui ir tt). Viskas IMHO ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 11 06, 20:06)
O patariu "nerodyt iniciatyvos", nes manau, kad tai neduoda naudos, greičiau apsikvailint galima siunčiant po kelis kart į tą pačią poziciją ar į tą pačią įmonę vėl, ar įkyriai skambinant, aišku, išskyrus kai kuriuos retus atvejus.

Va cia jus mane uzmuskit (bet aisku geriau ne lotuliukas.gif ), bet as nesutinku schmoll.gif man atrodo jus niekad neieskojot darbo ilga laika, jei taip snekat mirksiukas.gif galu gale NU IR KAS kad varnalesos kokios pazvengs per kavos pertrauka is tokiu zmoniu, kurie atsiuncia kelis cv, paskambina, pasiteirauja.. cia parodo ju suaugima tiesiog.. aisku, as nesakau siust cv 10k i ta pacia firma.. smile.gif bet isskirtiniais atvejais, jei pareigos labai norimos ir jei nesulaukia skamb ir pvz nenurodyti kontaktai as issiusciau pakartotinai cv.. tos knygos apie sekminga saves pateikima per pokalbi ir t.t aisku nepakenks, bet kiekvienas turi susidaryt savo buda kaip ka daryt.. kas is to, jei jis pasirasys kalba, kaip ka daryt ir kalbes kaip robotas.. kazkur gal prie stakliu dirbant ir tik stoks zmogus, bet kur reikia bendraut su zmonem is kart atkris.. smile.gif as tik noriu pasakyt, kad skirtingai nei jus patariu panom nepabijot ir paskabint, parasyt ir t.t MAN suveike toks dalykas, noreciau, kad suveiktu ir kitom.. nes zinau kaip yra sunku ieskot ilga laika
Papildyta:
QUOTE(kuzia-nafania @ 2010 11 05, 15:22)
Verciau padekim viena kitai su skelbimais, su cv ar motyvaciniais laiskais, o ne verkim, kad vat Jus jau radot darba, tai sveikinu, o as tikriausiai kazkokia nesveika, nes nerandu. Visos mes sveikos, visos turim tam tikros patirties ir visos mes ismanancios kas mums reikia zinoti. Juk "as galiu" yra daug svarbiau nei musu intelekto koeficientas!

Pagirtinas poziuris drinks_cheers.gif 4u.gif o paskutini sakini galima isskirpt ir uzsilipdyt matomoj vietoj drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 06 lapkričio 2010 - 20:04
QUOTE(amber123 @ 2010 11 06, 21:04)
Va cia jus mane uzmuskit (bet aisku geriau ne lotuliukas.gif ), bet as nesutinku schmoll.gif man atrodo jus niekad neieskojot darbo ilga laika, jei taip snekat mirksiukas.gif galu gale NU IR KAS kad varnalesos kokios pazvengs per kavos pertrauka is tokiu zmoniu, kurie atsiuncia kelis cv, paskambina, pasiteirauja.. cia parodo ju suaugima tiesiog.. aisku, as nesakau siust cv 10k i ta pacia firma..  smile.gif bet isskirtiniais atvejais, jei pareigos labai norimos ir jei nesulaukia skamb ir pvz nenurodyti kontaktai as issiusciau pakartotinai cv.. tos knygos apie sekminga saves pateikima per pokalbi ir t.t aisku nepakenks, bet kiekvienas turi susidaryt savo buda kaip ka daryt.. kas is to, jei jis pasirasys kalba, kaip ka daryt ir kalbes kaip robotas.. kazkur gal prie stakliu dirbant ir tik stoks zmogus, bet kur reikia bendraut su zmonem is kart atkris..  smile.gif as tik noriu pasakyt, kad skirtingai nei jus patariu panom nepabijot ir paskabint, parasyt ir t.t MAN suveike toks dalykas, noreciau, kad suveiktu ir kitom.. nes zinau kaip yra sunku ieskot ilga laika
Papildyta:
Pagirtinas poziuris  drinks_cheers.gif  4u.gif  o paskutini sakini galima isskirpt ir uzsilipdyt matomoj vietoj drinks_cheers.gif

Taip, kažkaip sekdavosi rasti greitai ax.gif
Gerai, kad mes patariam skirtingai, o panos pačios atsirinks, kas joms priimtina smile.gif 4u.gif
Atsakyti