Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo

QUOTE(4love @ 2010 11 20, 22:19)
pasigirsiu smile.gif tas 23 kartas buvo laimingas !! biggrin.gif

Super!!!! thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės,
na aš jau sėkmingai dirbu vieną mėnesį, ir dabar mūsų įmonė plečiasi, jai domintų klientų aptarnavimo vadybininkės pozicija ( darbas grafiku,klientų ieškot nereikia smile.gif reikalingos rusų anglų kalbos, nes jis vyks šiomis kalbomis.
siųsti cv šiuo adresu.
personalas@telenordi com
Atsakyti
Mane šiandien pakvietė į pokalbį dėl darbo. O man sugipsavo dešinę ranką, ir kaip ryt iš pajūrio į Kauną nusitrenkt neįsivaizduoju. Pasakiau,kad perskambinsiu, bet ką daryt tai neįsivaizduoju. Nepavairuosiu tokio atstumo sad.gif kaip tyčia viskas..
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2010 11 22, 12:20)
Mane šiandien pakvietė į pokalbį dėl darbo. O man sugipsavo dešinę ranką, ir kaip ryt iš pajūrio į Kauną nusitrenkt neįsivaizduoju. Pasakiau,kad perskambinsiu, bet ką daryt tai neįsivaizduoju. Nepavairuosiu tokio atstumo sad.gif kaip tyčia viskas..

užjaučiu console.gif O gal gali kokia drauge tave nuvesti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliza @ 2010 11 20, 23:37)
geras  lotuliukas.gif  thumbup.gif  Sveikinimai nuoširdūs! Vadinasi patirtis 22-juose buvo naudinga! smile.gif

ir dar darbas svajoniu mano smile.gif esu lb laiminga smile.gif islaukiau savo smile.gif) sekmes ir jums, nenukabinkit nosiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(darausra @ 2010 11 22, 13:05)
užjaučiu console.gif  O gal gali kokia drauge tave nuvesti? g.gif

Nu kad nėr ko paprašyt.. Perskambinau, tai sako, gal savaitės gale galėtum, tai bandysiu kažkaip nulėkt, nes man reikia darbo smile.gif
Kaip jums sekasi paieškos, ar vyksta kasnors gero horizonte? Matau, kad kažkam labai pasisekė. Super bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(4love @ 2010 11 22, 23:39)
ir  dar darbas svajoniu mano smile.gif esu lb laiminga smile.gif islaukiau savo smile.gif) sekmes ir jums, nenukabinkit nosiu tongue.gif

Smagu, kad radai darbą, o jei dar svajoniu, tai is viso thumbup.gif

Mocha, tikiuosi, kaip nors pavyks nusigauti i pokalbi rolleyes.gif Mano horizonte, kaip ir visada, visiska tyla. Niekas neskambina schmoll.gif
Atsakyti
sveikos ax.gif
as irgi darbo paieškose blush2.gif ar primsit mane i savo buri blush2.gif

jau 4 menesius ieškau darbo bet be prošvaiščiu verysad.gif dar biski ir eisiu belekaru nes vilties susirasti norima darba nebeliko..............o sedeti be darbo ir stogas važiuoja ir pinigeliu reikia.....

Turiu Jums viena klausima ax.gif
dažnai darbavei klausia kodel manai esi geresnė už kitus kandidatus???/ka sakote tokiu atveju bent bendrais bruožais užveskit ant kelio??
Atsakyti
QUOTE(sniegiuke @ 2010 11 23, 11:20)
sveikos ax.gif
as irgi darbo paieškose blush2.gif  ar primsit mane i savo buri blush2.gif

jau 4 menesius ieškau darbo bet be prošvaiščiu verysad.gif  dar biski ir eisiu belekaru nes vilties susirasti norima darba nebeliko..............o sedeti be darbo ir stogas važiuoja ir pinigeliu reikia.....
Turiu Jums viena klausima ax.gif
dažnai darbavei klausia kodel manai esi geresnė už kitus kandidatus???/ka sakote tokiu atveju bent bendrais bruožais užveskit ant kelio??

o jus nors aiskiai rasyti mokat? mirksiukas.gif neisizeiskit, gal klaidu priveliat rasybos, nes jei dabar vos iskaiciau, ka norit pasakyt ax.gif 4u.gif

o kodel geresne? kaip manot? kodel esat uz kitus geresne? as tai pvz zinau savo asmenines savybes, kuriu gal kiti neturi tokiu mirksiukas.gif pvz - sparti, energina ir panasiai 4u.gif ir pagristi zinoma reikia pavyzdziais kur, nes pasakyti kiekvienas galim, bet manau svarbiausi pavyzdziai smile.gif
Atsakyti
atsiprašau už klaidas ,prisilašinau lašiuku į akis nes skauda tai ir parašiau su klaidom doh.gif blush-anim-cl.gif
ačiu už pastabas ax.gif
bet ir Jus klaidų padarėte ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sniegiuke: 23 lapkričio 2010 - 09:45
QUOTE(sniegiuke @ 2010 11 23, 11:43)
atsiprašau už klaidas ,prisilašinau lašiuku į akis nes skauda tai ir parašiau su klaidom doh.gif  blush-anim-cl.gif

nieko tokio, cia tik forumas, o jus labai ziurekit cv ir motyvaciniam tokius dalykus 4u.gif nes tai irgi labai labai svarbu, ir ne tik rasybos klaidos, bet ir aiskiai isdestytas tekstas, nuosekliai ir nesokinejant nuo minties prie minties smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sniegiuke @ 2010 11 23, 11:43)
bet ir Jus klaidų padarėte ax.gif

pvz kur? 4u.gif as lietuviskais simboliais virtualiam gyvenime nerasau, kaip ir sms, skype (beje, dauguma taip raso, bet atkreipkit demesi, kableliai sudeti, kad ir Geltonazuvis parasius posta, tvarkingai, aiskiai, nors ir be lietuvisku raidziu) smile.gif cia nera klaidos, as turejau uomeny, kad jus kableliu nesudejot ir gavosi padrikas tekstas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Umberta: 23 lapkričio 2010 - 09:51
Kai manęs klausia, kuo aš geresnė už kitus pretendentus, aš pasakau, kokią konkrečiai naudą aš atneščiau įmonei, jei mane priimtų, ką pakeisčiau, kad pvz padidėtų įmonės apyvarta ar darbo našumas, priklausomai nuo pozicijos, į kurią pretenduoju. O šiaip labai nemėgstu tokių klausimų schmoll.gif

O dar vienas bjauriausių klausimų: kodėl jūs norit dirbti būtent mūsų įmonėje? Reikalas tas, kad aš nebūtinai noriu dirbti jų įmonėje cool.gif , o gal ir visai nenorėsiu, kai išgirsiu apie atlyginimą ir sąlygas biggrin.gif Dar suprantu, kai klausia stambios, žinomos įmonės atstovas, bet kai kokios nors smulkios kontoros su 1,5 darbuotojo doh.gif Ką jūs atsakot į tokį klausimą?
Atsakyti