Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

Jurgita Fair-isle yra kazkokie riberiniai rastai ten susimezga visas graziai ner tu palaidu siulu g.gif ale as ju dar nebandziau

mano kieme siandien svente norisi dainuooooootiiiii lotuliukas.gif grandine pagaliau nupirko lotuliukas.gif clap.gif pavelaves 000054.gif bus
Atsakyti
Tai vat kad beda riberio dar nera sad.gif bet ateiciai zinosiu thumbup.gif
O del grandines tai dideliausi sveikinimai wink_3.gif , as dainuosiu kai man kokia nors velyku bobute riberi atnes sokiai.gif
Atsakyti
tai pasinaudok Diinnos ideja kad mezgi du salius ir susiuni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2011 01 11, 14:50)
tai pasinaudok Diinnos ideja kad mezgi du salius ir susiuni smile.gif

Ideja tikrai labai sauni, ir nepaprastai grazu, ta pilkuma taip graziai "atmusa" azura thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, žadėjau parašyti kaip aš mezgu gumytę. Rašyti nebereikės, nes radau Youtubej:
http://www.youtube.c...U...der&list=UL Viskas labai aiškiai paaiškinta 4u.gif .

Kas žinote kur galima rasti aprašymą kaip reikia megzti dvifontūrį žakardą?
Ar esate kas mezgę kepurę vaikui dvigubą su ausytėmis? Radau aprašymą rusu kalba, nu bet niekaip nedaeina kaip ten viskas darosi su fontūrom verysad.gif .
Atsakyti
Turiu atsisiuntus rusu kalba tokia knygele "Вязание на двухфантурных машинах", nesigilinau kas joje - man dar su viena fontura kosmosas biggrin.gif Jei nori, parasyk az emeila, persiusiu.
Atsakyti
Merginos, numesiu biski veliau i Picassa arba i ftp, nes didelis failas, bandziau siusti emeilu - atmete serveris, kad per didelis failas.
Atsakyti
QUOTE(jurgitakk @ 2011 01 11, 13:15)
Fair-isle rastas geroj pusej, taciau kitoj pusej-siulu kratinys  unsure.gif taip kad saliko kokio jau nenusimegsi  rolleyes.gif

tai megzk platu is plonu siuliuku ir perlenk. isplovus gerai islygink lenkimo kanta ir bus normalus salikas ir nereikes nieko siuti mirksiukas.gif
Atsakyti
Mezgejeles,

Ar butu kas is jusu, kuri galetu mane pamokyti megzti su Brother masina ir riberiu Vilniuje, jei pavyks nusipirkti 965i? Aisku ne uz aciu 4u.gif

Nors gal cia modelis nesvarbu, nes principas turbut toks pats g.gif Ar butumet kuri tokia gerute blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2011 01 11, 19:35)
Mezgejeles,

Ar butu kas is jusu, kuri galetu mane pamokyti megzti su Brother masina ir riberiu Vilniuje, jei pavyks nusipirkti 965i? Aisku ne uz aciu  4u.gif 

Nors gal cia modelis nesvarbu, nes principas turbut toks pats  g.gif Ar butumet kuri tokia gerute  blush2.gif

youtubej pilna pamokėlių, kurias gali peržiūrėti tau tinkama tvarka ir tau tinkamu laiku, nepergyvenk taip dėl mokymosi 4u.gif pirk mašiną ir tikrai išmoksi.

Aš mokausi iš mezgėjėlių čia, iš instrukcijų, iš youtube ir savų klaidų doh.gif
Atsakyti
Va linkas http://picasaweb.goo...Kvztfm6scPgqwE#
Atsakyti
QUOTE(357 @ 2011 01 11, 21:11)
youtubej pilna pamokėlių, kurias gali peržiūrėti tau tinkama tvarka ir tau tinkamu laiku, nepergyvenk taip dėl mokymosi  4u.gif  pirk mašiną ir tikrai išmoksi.

Aš mokausi iš mezgėjėlių čia, iš instrukcijų, iš youtube ir savų klaidų  doh.gif

Aciu labai uz padrasinima 4u.gif Bet man tos masinos tai kaip kosmosas, atrodo, kad niekada neismoksiu pati... Aisku, visos ismoksta ir as ismoksiu, bet norisi keliu rubeliu labai, tad norisi nusipirkus greiciau ir ismokti, o mokytis ojojoi kiek bus ko doh.gif Kai paziuriu ju galimybes, tai nerealu kiek galima visko padaryti bigsmile.gif Vat tos galimybes labai vilioja, taip norisi viska isbandyti doh.gif Kazkiek gal prisiminsiu, nes su Neva esu mezgusi mamos, bet nepalyginsi, kiek su Brotheriais galima visko ir kiek pas juos funkciju bigsmile.gif
Atsakyti