Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

Gal sitas kam pravers http://vyzanie-olga.ru/rassylka1.php
Atsakyti
Truputi vargstu su foto ikelimu, bet butinai ismoksiu
Cia wievingo bandymas. Mama pageidavo placiu rankoviu .
user posted image
Papildyta:
ps/ didinant mazinant foto gavosi prasta kokybe
Atsakyti
Bet grazus svarkutis gavos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(stora meska @ 2011 01 10, 00:19)

gera nuorodele thumbup.gif

stora meska grazus svarkutis, grazus spalvu derinys thumbup.gif tik as kita karta siauresnius petukus daryciau kad rankove eitu nuo pat virsaus peties
Papildyta:
QUOTE(jurgitakk @ 2011 01 09, 19:55)
Sveikutes bye1.gif  norejau jusu mielosios paklausti, ar cia normalu ar ne , kad pas mane blogoji mezginio puse ( ta kuri mezgant matosi) gaunasi siek tiek pasiausta, kaip suprantu nuo tu sepeteliu? Mano masiniukas brother 836.

Na man tai nesisiausia g.gif
Papildyta:
QUOTE(jurgitakk @ 2011 01 09, 20:27)
Beje, gal kam teko riberi atskirai pirkti ? Manoji be riberio, bet labai truksta, idomu kiek apytiksliai kainuotu  blush-anim-cl.gif

Paziurek www.ebay.co.uk kainu ivairiu buna
Atsakyti
Numezgiau tokį megztuką vyriškiui.
user posted image
Atsakyti
vakar vokieciu ebay kazkas nukove gera varianta... bent tris riberius ir priedu begalybe o siulu siulu..... gal kas is lietuvaiciu tai gal bus prekyboj neuzilgo smile.gif

http://cgi.ebay.de/B...=item19c21fcd1a

stora meska idomus megztukas
Atsakyti
As tai del rankoviu esu ziauriai nepatenkinta, bet mama nebeleido taisyti sako man gerai ir ji isidejo petukus kaip jai atrode. Mokinuosi po biskuti
Atsakyti
jei mamai tinka vadinas geras mezginys smile.gif o mes gi ziurim tobulumo vis ieskom prie ko prikibti
Atsakyti
Sveikutes mezgejeles,

As jau seniai noriu masinukes kokios, bet vis nesiryzau, bijojau, kad gal nenaudosiu, bet vis negaliu keliu rubeliu rasti tokiu kokiu noriu, tad galvoju, kad vistik praverstu prie ukio ir vaikams kiek visko galima primegzti... Tik va kaip ir daugeliui beda, kokia masina issirinkti g.gif

Perskaiciau ne viena tema, bet vistiek nelabai gaudausi, nes teko kazkada pamegzti tik su senuke Neva... O cia dar riberiai kazkokie ir pan... Beje, labai aciu, kad prirodete ieskoti ebay, tik beda, kad su juo as irgi nedraugauju, ir baisoka brangia preke pirkti, na bet gal kaip nors.

Taigi, radau tokius variantus, gal kas gales apibudinti tu masinu galimybes ir skirtumus? Kuria patartumete rinktis?

1. Brother Electronic Knitting Machine 950i & Ribber 850
2. Brother KH836 Knitting Machine with KR 850 Ribber

Aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(357 @ 2011 01 08, 10:40)
nu aš turiu, bet nieko parduoti neplanuoju, tai ir tyliu tuo klausimu  ax.gif

labas,tai gal as tau galeciau paskambint pasikonsultuoti,parasau savo emeila,jurgita.ju@gmail.com.labai buciau dekinga
Atsakyti
QUOTE(ozis @ 2011 01 10, 12:13)
labas,tai gal as tau galeciau paskambint pasikonsultuoti,parasau savo emeila,jurgita.ju@gmail.com.labai buciau dekinga

labai grazus megstukai,okaip reikia su dviem spalvom megsti ar reikia kokio priedo,man neiseina g.gif
Atsakyti
Kazkas minejote cia, kad spalvotam rastui antra siula galima plonesni imti ir graziai gaunasi. Gal kas primintu kuriuo budu mezgant: fair-isle ar weaving?
Atsakyti