Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas (Tęsinys Nr. 3)

Įtariu, kad metodininkė ir šnd. nesuves ES rezultatų - jau po 17 val., ir jos darbo laikas baigėsi mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 10 20, 16:10)
Geras smile.gif Mazu ir pazistamos buvom  g.gif smile.gif

as čia žino kas čia žino biggrin.gif

QUOTE(index @ 2010 10 20, 16:11)
jau žemės yra rezultatai smile.gif

thumbup.gif liux pavyko sakyčiau thumbup.gif kad ne ta TT, kurios net nelaikius skola įpilta "neatvyko" tai superinė sesija būtų cool.gif

QUOTE(syri @ 2010 10 20, 16:32)
Įtariu, kad metodininkė ir šnd. nesuves ES rezultatų - jau po 17 val., ir jos darbo laikas baigėsi  mastau.gif

jaučiu, kad nebesuves... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2010 10 20, 14:55)
Kartais labai sveika padiskutuot. mirksiukas.gif

Be abejo, kad sveika mirksiukas.gif biggrin.gif Kaip atgijo forumas biggrin.gif Anksčiau nors ir sesijų metu rašydavo mergaitės, tokio spurto nebuvo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Izidė_ @ 2010 10 20, 16:39)
as čia žino kas čia žino  biggrin.gif

thumbup.gif  liux pavyko sakyčiau  thumbup.gif  kad ne ta TT, kurios net nelaikius skola įpilta "neatvyko" tai superinė sesija būtų  cool.gif

Kazkaip itartinai cia sypsais biggrin.gif

As ta pati kaip tik pagalvojau, kad ne tas nesusipratimas su TT, tai visai liuks viskas butu. Kol dar ES nezinau ir tikiu, kad mazu pavyko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(H_E_T_E_R_A @ 2010 10 20, 15:40)
Aš patarčiau bent jau perversti DK, kad žinotumėt kur kas randasi wink.gif , bus lengviau per egzaminą, o ir info galėsit greičiau rasti.

Be abejo perversiu ir kai kur paskaitinėsiu, bet bent jau nereikia atidžiai skaityti kaip pas Bagdanskį, kuris neleis naudotis DK. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(aladija @ 2010 10 20, 15:54)
merginos, parašysiu ką DT dėstytojas Mačiulaitis sakė per paskutiniąją paskaitą, kad tikrai atkreipti į tai dėmesį:
beje sakė, kad DK bus galima naudotis,
žinoti LAT 44-45 nutartis; atkreipti ypatingą dėmesį į DK pasikeitimus, kurie įsigalioja nuo 2010-08-01; bus klausimas dėl darbo ginčų; nebus klausimų iš kolektyv. darbo santykių; darbo sutarties sąlygas žinoti; terminuota darbo sutartis; darbo grafikai, suminė darbo laiko apskaita; viršvalandinis darbas.

Ačiū už informaciją aciuks.gif Ir ką aš daryčiau be šio forumo ir Jūsų, mergaitės? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Fanfan @ 2010 10 20, 17:17)
Bet greitas tas profesorius thumbup.gif  Islaikyta yahoo.gif

Tik nesupratau su ES, yra ar nera? Pas mane, tai nieko.

Man išbučiuoti tą profesorių norisi bigsmile.gif blush2.gif

O dėl ES, tai žlugdo mane laukimas. O tą metodininkę tai gun_bandana.gif Matyt rytojui paliko kaip desertą, nes ir taip jau dviejų dalykų rezultatus surašė g.gif Nors tiek gerai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 10 20, 16:42)
Kazkaip itartinai cia sypsais biggrin.gif

As ta pati kaip tik pagalvojau, kad ne tas nesusipratimas su TT, tai visai liuks viskas butu. Kol dar ES nezinau ir tikiu, kad mazu pavyko biggrin.gif

nea, šiaip šypsausi tik rolleyes.gif fain kraštietę atrast ax.gif

ES laukimas žlugdo juodai doh.gif o tą žemės prapiesorių ir aš myliu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(_Izidė_ @ 2010 10 20, 17:54)
ES laukimas žlugdo juodai  doh.gif  o tą žemės prapiesorių ir aš myliu  laugh.gif

Jau rytoj tai privalės būti, nes ilgiau rytoj dirba metodininkės. Maniau, kad naujoji bus greitesnė, bet panašu, kad ne. Bet pliusas už tai, kad suvedė žemės ir TT rezultatus rolleyes.gif
Profesorius pats mieliausias diedukas iš viso MRU wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2010 10 20, 18:22)
pas mane ir nėra.

jis jaučiu padalino į kelias krūveles ir vienai 7, kitai 6 ir t.t. biggrin.gif
kito būdo neįsivaizduoju.
Nebent su visa plačia gimine taisė per naktį smile.gif

del ES kai po pietu kalbejau su metodinike kuri yra pirmos grupes o tai rieksia kad ir dar keliu ES rezultatu dar net neturejo, tai nevarkit zuret toj knygelej, nes suvesti neturejo galimybes bigsmile.gif
Atsakyti
Labutis smile.gif
norėjau paklaust, kokie atsiliepimai apie romėnų teisės egzaminą pas dėstytoją Čypienę? Sužinojau, kad visgi pas ją reikės egzaminą laikyti. Iš anksto dėkui už informaciją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maryta @ 2010 10 20, 17:46)
niekaip negaunu DT testuko  verysad.gif , pabandykite dar sykį išsiųsti  | , jei negausiu bus, atai turbūt pravalas su mano kompu  verysad.gif

Issiunciau. paskutini karta.

QUOTE(index @ 2010 10 20, 18:22)
jis jaučiu padalino į kelias krūveles ir vienai 7, kitai 6 ir t.t. biggrin.gif
kito būdo neįsivaizduoju.
Nebent su visa plačia gimine taisė per naktį smile.gif

lotuliukas.gif visko gali but, kad dalino i kruveles lotuliukas.gif

QUOTE(_Izidė_ @ 2010 10 20, 18:54)
o tą žemės prapiesorių ir aš myliu  laugh.gif

ne tu viena wub.gif

Pamenat, as verkiau, kad nei nusirasiau padoriai, nei parasiau, nu meldziausi 5-ketui blush2.gif o gavau 9, kazkaip lb lb negaliu patiket profesoriaus gerumu bigsmile.gif
Ech, kad ne ta TT, kaip ir daugeliui- vaizdelis butu lb grazus knygutej ax.gif
Atsakyti
Rimtai kazkodel uzdelse su tuo ES egzu, o gal ta referente apsiriko TT katedros, nes vakar sake, kad jau nunese rezultatus kas pas Dauksiene laike unsure.gif o ju vis nera, ir nervas ima, o del zemes tai thumbup.gif Pirma karta per 4 metus gavau 10 blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Arija2003 @ 2010 10 20, 19:17)
Rimtai kazkodel uzdelse su tuo ES egzu, o gal ta referente apsiriko TT katedros, nes vakar sake, kad jau nunese rezultatus kas pas Dauksiene laike  unsure.gif o ju vis nera, ir nervas ima, o del zemes tai  thumbup.gif Pirma karta per 4 metus gavau 10  blink.gif

ES ir TT tai pačiai katedrai priklauso, tai gal apsiriko, sumaišė ir pan. O kaip žinoti pas ką aš laikiau, jei tektų perlaikyti? Man ne Daukšienė buvo, o kažkokios dvi nematytos unsure.gif
Vadinasi nelaikėte teismo medicinos biggrin.gif
Atsakyti