Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas (Tęsinys Nr. 3)

QUOTE(cuoliukė @ 2010 10 20, 16:12)
jo grupiokes smile.gif  nelabai didele siaip ta musu grupe.

ane? o kiek studentų? biggrin.gif
aš nieeeko nežinau. Žinau kada egzaminų laikas ir kuri auditorija. Viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cuoliukė @ 2010 10 20, 16:12)
jo grupiokes smile.gif  nelabai didele siaip ta musu grupe.
Papildyta:
kaip gerai kad taip draugiskai dalinames informacija smile.gif

jau neramu del ES rezultatu, gal jau 20 karta ziuriu vis nera schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(index @ 2010 10 20, 16:14)
ane? o kiek studentų? biggrin.gif
aš nieeeko nežinau. Žinau kada egzaminų laikas ir kuri auditorija. Viskas biggrin.gif

as pati tik keleta pazystu biggrin.gif tik kai vokieciu paskaitos buvo tai nedaug musu susirinkdavo. kazkaip labiau isejo susibendraut su kitom grupem.
Atsakyti
QUOTE(aladija @ 2010 10 20, 11:45)
jo romėnų teisės tai čia tiems kas laikė pas vėlyvį ir neišlaikė, o dabar ketvirtakuriams, kuriems yra skola iš Romėnų teisės tai reik laikyt pas vyruką, berods iš J raidės jo pavardė, tiksliai nežinau blink.gif
bet sakė, kad gal net geriau testukas, nes klausimukai tai kaip trumpi uždavinukai ir paskaičius galima atsiminti ar bent jau bandyt į tą temą atspėti...kas laikė praeitą šeštadienį- išlaikė visos....gal ir gerai vis tik tas testas, nes kai atviri - tai atrodo ir parašai ir išlaikysi---bet pasirodo tik 4....

tai tiems, kurie dabar IV-am kurse laikys pas tą vyruką J ar jiems irgi testas? g.gif nepykit jei durnai klausiu, bet nesuprantu blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamute @ 2010 10 20, 17:23)
tai tiems, kurie dabar IV-am kurse laikys pas tą vyruką J ar jiems irgi testas? g.gif  nepykit jei durnai klausiu, bet nesuprantu blush2.gif  doh.gif

Ir tiems, kurie dabar VI kurse, bus testas. Ką tik susirašiau su Jonaičiu, parašė, kad bus 50 kl. testas, dar parašė, jog galim laikyti ketvirtadienais ir neakivaizdininkų šeštadieniais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Besishypsanti @ 2010 10 20, 13:33)
Gal bent netingek pasto pasitikrint?????

niekaip negaunu DT testuko verysad.gif , pabandykite dar sykį išsiųsti mkmarijaa9@gmail.com | , jei negausiu bus, atai turbūt pravalas su mano kompu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlytė22 @ 2010 10 20, 16:36)
Ir tiems, kurie dabar VI kurse, bus testas. Ką tik susirašiau su Jonaičiu, parašė, kad bus 50 kl. testas, dar parašė, jog galim laikyti ketvirtadienais ir neakivaizdininkų šeštadieniais  mirksiukas.gif

klausimėlių tai taip stiprokai biggrin.gif
Atsakyti
Nesiskaito DT man.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlytė22 @ 2010 10 20, 16:36)
Ir tiems, kurie dabar VI kurse, bus testas. Ką tik susirašiau su Jonaičiu, parašė, kad bus 50 kl. testas, dar parašė, jog galim laikyti ketvirtadienais ir neakivaizdininkų šeštadieniais  mirksiukas.gif

tai šaunu thumbup.gif gal nebus ir vėl eilinį kartą pravalas g.gif bet kad tų klausimų toks kiekis tai įdomiai... blink.gif
Atsakyti
Laba,

Nesiskaito ir man...
Parsiveziau as ta DK... guli graziai ant lovos biggrin.gif

TT ir man 0, parasyta neatvyko...

QUOTE(sandrute22 @ 2010 10 20, 12:27)
Klausimas FAN FAN (ramiai, be pykčio):

Kad as ir nepykau...
O dirbau as rastinej su administracinem bylom. Ir tais laikais nemokejo net tu 800 lt. Dirbau grynai tik todel, kad nuo kazko pradet reikejo. Eiciau ir nemokamai pradziai dirbt, bet tikrai nemanau, kad tai yra saves negerbimas. Tiesiog vienas is galimu takeliu, kuriuo einant sieki savo tikslo. Ir kaviniu galiu atsisakyt, ir kitu pramogu... tiesiog viskam savas laikas ir vieta...
Bet tingiu as plestis jau sita tema wink.gif

QUOTE(Paja @ 2010 10 20, 12:53)
Tiesa, vos infarkto negavau, kai pamaciau, kad TT gavau net visus 7. Negaliu patiket iki siol-vis knygele atsiverciu, kad isitikinciau. O is tos laimes net DT nebegaliu mokytis. biggrin.gif

WOW thumbup.gif

QUOTE(_Izidė_ @ 2010 10 20, 14:17)
ir aš taip planuoju  drinks_cheers.gif  beje, esu iš Kėdainių, tik gyvenu Klp ...  ax.gif
ir pas mane tas pats  unsure.gif

Geras smile.gif Mazu ir pazistamos buvom g.gif smile.gif

Atsakyti
jau žemės yra rezultatai smile.gif
Atsakyti
Bet greitas tas profesorius thumbup.gif Islaikyta yahoo.gif

Tik nesupratau su ES, yra ar nera? Pas mane, tai nieko.
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 10 20, 17:17)
Bet greitas tas profesorius thumbup.gif  Islaikyta yahoo.gif

Tik nesupratau su ES, yra ar nera? Pas mane, tai nieko.

pas mane ir nėra.

jis jaučiu padalino į kelias krūveles ir vienai 7, kitai 6 ir t.t. biggrin.gif
kito būdo neįsivaizduoju.
Nebent su visa plačia gimine taisė per naktį smile.gif
Atsakyti