QUOTE(Tomy @ 2010 11 24, 12:20)
Kas užsukot pas man į pamokėlę per parodą vaikų šalis, a?
oi kaip gaila kad nežinojau, kitą kartą pasireklamuok. nes aš tai tokių viešų renginių tvarkaraščiais nesidomiu, patingiu

o būtų labai idomu pažiūrėt
tos frotinės sauskelnytės labai labai mielos
QUOTE(etan @ 2010 11 24, 14:01)
Sveikos mamos,
va ir as jau po truputi pradedu siuti kai ka kartu su mazaja. pasidalinsiu pabandymu siuti sauskelnes is trikotazo - kol kas turim tik vienerias, bet labai patogios ir minkstos.
Dabar kaupiuosi is spaudes uzsisakyti poliuretaninio audinio ir jau siuti siuti... ech. dar norejau paklausti, gal kas bandet sauskelnytes is kanapinio audinuko siuti?

aš viršutiniam sluoksniui irgi pabandžiau trikotažą - labai gera ideja, juolab jų tokių gražių ir spalvotų yra.
aš iš kanapės turiu pirktinių, tai visai neblogos tos sauskelnės. jos kietesnės negu medvilnė, bet patrinus suminkštėja. man jos geros sauskelnėms, nes neskysta medžiaga, o įklotus galima iš ko nors minkštesnio.
QUOTE(NAJA @ 2010 11 24, 16:04)
Vaizdinė medžiaga :
Sauskelnės. Pati gražiausia flanelė išsaugota mamos dar mano kūdikystės laikų

ir žinoma per tiek metų dūlėjimo vistiek tvirtesnė ir geresnės kokybės nei šių laikų .
aš mamos paliktų palų vis pagailiu
vilnonės kelnytės superinės
QUOTE(crazy woman @ 2010 11 24, 19:22)
Turiu klausima.. turbut ir atsibosiu as jums su jais..

Jus kisenines sauskelnes kai siunat tai kisenes krasteli tik uzlenkiat vienu sluoksniu ir prisiunat ar pries tai overloku apmetot ir prisiunat? Nes kur siuvau, tai tik uzlenkiu krasteli ir siule nuvarau.. O dabar pradejau galvot (aisku ir anksciau pagalvodavau) ar tik skalbiant neirs?..
aš kai jau viskas pasiuta, palenkiu tuos kraštus į vidu ir prisiuvu zigzagu, kad kraštus paslėpti.
QUOTE(saulegraza72 @ 2010 11 25, 14:20)
Dar pasidalinkit patirtim,- kiek tų bambukinių įklotų reikėtų turėti?
Nes aš dabar irgi naudoju storą medvilnės froto ir flanelės "sumuštinį", kuris manęs nežavi... Paskaičiau apie Jūsų variantą ir jau gundausi
tai kiek kartų keiti - tiek ir turėk. aš tai po vieną bambukinį įklotą idedu, tai lengva apskaičiuoti. mes su 7 išsiverčiam, bet namie vystyklų nenaudojam (tik nakčiai).
QUOTE(saulegraza72 @ 2010 11 25, 17:16)
Siuvau tik iš dvigubos flanelės be jokių įklotų ir kišenių.
kaip kruopščiai pasiuta

ir medžiagėlės be galo gražios
ottobre iškarpoms reikia gumytes biški toliau nuo kraštų prisiut, ane? nes aš siuvau palei kraštą - išeina milžiniškas dydis.
QUOTE(lowetears @ 2010 11 26, 11:11)
Froto įklotukas susiūtas per pusę taupymo sumetimais

buvau pasiuvus froto stačiakampius, bet jie tikrai SPAUDĖ.
nugi protingai sugalvojai su tokia forma

o kodėl stačiakampiai spaudė, o tokie nespaudžia, niekaip nesuoprantu
QUOTE(saules zuikis @ 2010 11 26, 21:23)
Gal kas bandėt iš lino sauskelnes siūti? Kaip sekės?
vien iš lino nebandžiau, bet aš jį panaudojau viršui (alia dėl grožio). štai pvz.

dėl kietumo - yra ir minkštų, reik pačiupinėt perkant.
man tai linas apskritai visokiems siuvinams patinka.