Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės: pasigaminkim pačios 3tema

Coccinela, kelnytės tikrai gražios thumbup.gif , gaila, kad mažokos. Visgi patariu nepatingėti, geriau išardyti ir permegzti į žymiai didesnes mirksiukas.gif Dabar jau praktikos mezgime turi, viskas eisis daug greičiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2011 01 20, 23:19)

Pasirodysiu ir aš, savo prisvylusį blyną - per mažas numezgiau
user posted image

Nu tikrai labai grazios kelnytes thumbup.gif
o gal biski paardyk, jei tik per trumpos, o is plocio geros, tai visai nedaug ardyt reiks, tik kojyciu panariukus ir pati klyniuka ir tada pretest g.gif
O jei parduosi ar dar turi tokiu patr siulu savo maziui naujoms kelnytems? biggrin.gif

O siaip man sauskelnems patys patogiausi sortukai gaunasi pagal ta schema, kur priekyje reikia susiuti. Ir uzpakaliukas pakankamo ilgio gaunasi ir klyniuko plocio uztenka:
http://community.liv...ers/110889.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 21 sausio 2011 - 11:43
QUOTE(gitulia @ 2011 01 21, 11:39)
O jei parduosi ar dar turi tokiu patr siulu savo maziui naujoms kelnytems?  biggrin.gif

Va va, neturiu, norėjau guostis, bet pagalvojau, kad gi begalę kitokių turiu - tik megzk. Siūlai stori, 2-3 vakarai ir jau gatavos tos kelnytės smile.gif
O šitos ir per siauros, nors dar įkišt galiu, ir per trumpos. Gal jei būtų per ilgos, tada kompensuotųsi siaurumas, bet kol kas neardau. Pasidėjau kaip pavyzdį, pagal jas kitas megsiu.

Ir toliau kūryba užsiimu doh.gif darau iš šonų gera-bloga, kad tampriau būtų, o iš priekio-užpakalio ripsu mezgu, tai vienu metu iš 3 kamuoliukų mezgiau (ratu mezgu), išardžiau.. tada bandžiau tik iš vieno, bet grįžinėt atsibodo, nes reik akis atsukinėt.. dabar mezgu su 2, jau turėtų pagaliau gerai būt, tik nežinau, kaip su klynu pasielgsiu..
Atsakyti
Na jei dra ir sauros, tai tada viska reik ardyt.
O siaip pas vokiecius kiek ziuriu vilna brangi, gal tada tikrai pabandyk kur imest skelbimuka pardavimui, uz siulus tikrai atsiimsi. O gal ir ebay naudotis moki, ten imestum mirksiukas.gif
Atsakyti
jup, gera vilna čia kainuoja doh.gif šitų kelnyčių savikaina 9€, o kur dar darbas (nors man pačiai tai hobis).. visiškai nieko megzt neapsimoka finansine prasme, ypač pardavimui unsure.gif nebent kai noris likučiais atsikratyt.

Bet ir LT greičiausiai tas pats? g.gif
Atsakyti
Aisku tas pats. Sunkus atvejis, kad atsipirktu siulai, darba ir dar liktu. Nu nebent nerealiais greiciais moki megzt ir megztum is kokiu nors ir kur nors gauti pigiu siulu. O siaip tokie darbai maloniausi kai tik del saves ta darai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 01 21, 15:09)
Aisku tas pats. Sunkus atvejis, kad atsipirktu siulai, darba ir dar liktu. Nu nebent nerealiais greiciais moki megzt ir megztum is kokiu nors ir kur nors gauti pigiu siulu. O siaip tokie darbai maloniausi kai tik del saves ta darai  mirksiukas.gif

Na nezinau,
man siulai vienoms kelnytems atsieina nuo 4 iki 9 Lt, dazniausiai perku uz 4 litus 125 m siulu, kaip tik vienoms kelnytems is ottobredisigne puslapio iseina, o lana vilna svelni ir nekandanti.
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2011 01 21, 11:28)
nu fantastiskas, ar del spalvu, ar del ko, nezinau biggrin.gif o ir fainas, kad krastai be juosteliu. o ta siule apsiuta dviguba, tai cia tokia masinoj yra?  g.gif
nerealios kelnytes. tai cia trikotazines kelnaites be PUL'o? ar kaip  ax.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif
aciu. Ne ten su kartus siuta, nors isidejus dviguba adata padarytu tokia siule iskarto 4u.gif
Atsakyti
Skaitau skaitau Jumis ir vis varvinu seilę, kad nebeturiu kam siūti šlapiankų smile.gif Manoji didelė jau, tai jau nei naujų medžiagų nei variantų ieškoti ir siūti.

Et...kaip norėčiau dabar kad mano lėliukas būtų tik gimęs. Ir viskas iš naujo.... Tada siūčiau prisiūčiau ir net primegzčiau wub.gif ax.gif ax.gif

uj..Labas visoms auksarankėms hi.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2011 01 21, 00:19)
Pasirodysiu ir aš, savo prisvylusį blyną - per mažas numezgiau

Nai nai nai koks grožis, man širdis plyštų tokias kam nors ir parduot ir atiduot - aš ardyčiau ir didesnes megzčiau smile.gif

QUOTE(Tomy @ 2011 01 21, 21:55)
Skaitau skaitau Jumis ir vis varvinu seilę, kad nebeturiu kam siūti šlapiankų smile.gif Manoji didelė jau, tai jau nei naujų medžiagų nei variantų ieškoti ir siūti.

Et...kaip norėčiau dabar kad mano lėliukas būtų tik gimęs. Ir viskas iš naujo.... Tada siūčiau prisiūčiau ir net primegzčiau  wub.gif  ax.gif  ax.gif

uj..Labas visoms auksarankėms hi.gif

Va va, aš jau kartais pagalvoju kaip bus kai baigsis šlapkelninis laikotarpis, bus labai liūdna, nes man ir siūti ir megzti ir patirtimi su jumis čia dalintis labai patinka.
Gerai, kad dar turiu gražaus laiko biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti