coccinela, na aš per čia nusipirkdavau
http://www.usednappies.co.uk/index.phpžodžiu būna visko ir kartais laaabai pigiai, gana nemažas pasirinkimas, būna naujų ir naudotų
ebay aš nemėgstu

na ir iš little lamb galima užsisakyti daba nepamenu koks ten angliškas saitas, bet kainos neblogos, o ir kokybe aš jų patenkinta
babyKicks aš turiu du įklotus abu kanapės su medvilne pamaišyti tai patenkinta, tiesa tas prefoldinis įklotas tai susitraukęs labai daug tai mums naudojamas kaip paprastas sulankstomas įklotas, net vilčių nebededu jį naudoti kaip prefoldą
tots bots, man nelabai patiko, kur kas labiau patiko bum genius, va čia tai sauskelnė iš didžiosios raidės

bambukinė, labai stora, audinys nedylantis ne taip kaip, pavyzdžiui, bambinex

dyla su kiekvienu skalbimu, kraštai ir patys įklotai
iš kanapinių turiu sugar peas atrodo taip rašosi, ten tipo augančios tai mums tos mažiukės dar dabar geros, na mes iš tų mažesnių vaikų tai bet apsimoka labai nes neišpučia šiknos, sugeria daug, o ir kanapė man patinka labai
šiaip yra ir europoj ir tikrai mačiau, kad galima iš Vokiečių medžiagos pasisiūt, daba laiko enturiu atkast, kaip ir kur, kažkur esu įsisaugojus, bet ten audinių kainos panašiai kaip ir spaudėse, bet va tau būtų gerai nes greičiau gautum ir mažiau siuntimas kaštuotų

dar yra čekijoj, būna gerų kainų

na kai turėsiu laiko šiom dienom tau į AŽ galiu permest, galiu aišku ir čia, bet ar nebus off topic?
su mezgimu man yra liudnai

na mezgu aš ir kartais gan visai enblogai, bet lėtai, mane erzina, akd labai ilgas procesas, jau geriau vilnos kelnytes pasisiūt
žodžiu šiuo klausimu aš nepatarinėsiu nes aš mezgiau ratu, o ir primierka pas mane buvo galvoje

numezgiau aišku ant išaugimo, nes bijojau per mažas, tai gavosi per didelės

žodžiu