Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės: pasigaminkim pačios 3tema

meduolia (ir kazkada kai fotiko neturejau lowetears klause) trikotazo pirkau Kaune audiniu parduotuveje savanoriu pr....bet koks dabar numeriukas....zodziu as norejau i parduotuve vaikutis, deja ji jau issikelus, tai vat pries ta parduotuve (tai butu pries 138 nr Savanoriu pr. i toki pusrusi laptukai yra ir uzrasas audiniai, kazkur netoli visai stoteles nes ta diena vaziavau troleibusu, tuoj foto imetu koki trikotaza pirkau), 7 lt uz metra, labai atsiprasu bet plocio neprisimenu. Deja ne visada jie turi, tada dar liko su rausvu fonu tokie pat meskuciai - zodziu mergaitiskas.

user posted image

O kalbant apie seilinukus, as siuvau is atliekamu atraizeliu+kita puse PUL.

user posted image

Del maiseliu:
Kokiu matmenu siuvates?
O su spaudem uzsegimas netiktu a?
as tokius esu maciusi parduodamus:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraciuxzx: 18 sausio 2011 - 21:58
juračiukai, oj ačiū, žinau man rodos tą pardę smile.gif ten kur per du aukštus ir pardėj visada jorkšyras gyvena? biggrin.gif lotuliukas.gif
visai gražus trikotažas thumbup.gif

seilinukas toks avangardiškas, bet man patinka thumbup.gif

maišelius štatų saituose labai populiaru tipo visur tie maišeliai ir vat būtent su spaudėm ir užlenkimu tokiu, be šniūrelio ax.gif

o maišeliai tai kažkas apie 40cm ant 30 berods na kad tilptų kokios 6 sauskelnės
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2011 01 18, 17:12)
crazy woman, aciu labai uz info  mirksiukas.gif o kur toki maza aparaciuka galima rast pirkt?  g.gif

ta aparaciuka pirkau ir prie kalvariju turgaus audiniu parduotuvej, antram aukste, tik nesusimaisyk.. nes vieni aparaciukai yra kur knopkutes suspaudzia, kiti tik kur skyles padaro.. Rinkinuke aparaciukas ir kazkiek tu knopkuciu buna.. as 9 Lt mokejau uz rinkinuka su 20 knopkyciu smile.gif

QUOTE(meduolia @ 2011 01 18, 18:14)
crazy woman labai gražiai sugalvojai  thumbup.gif aš senai galvoju apie seilinukus tik ta pati situacija kaip ir su sauskelnių maišeliais  doh.gif  blush2.gif

buna buna lotuliukas.gif

QUOTE(juraciuxzx @ 2011 01 18, 21:57)

user posted image

O kalbant apie seilinukus, as siuvau is atliekamu atraizeliu+kita puse PUL.

user posted image

Del maiseliu:
Kokiu matmenu siuvates?
O su spaudem uzsegimas netiktu a?
as tokius esu maciusi parduodamus:

user posted image

Labai grazus seilinukas.. as galvoju gal man pabandyt ir is atraizeliu, kazin ar flaneles tiktu?.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(crazy woman @ 2011 01 18, 23:48)

mergyt, tau jau gimdyti laikas smile.gif
kaip faina bigsmile.gif
as jau laukiu nesulaukiu. bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 01 18, 23:31)
mergyt, tau jau gimdyti laikas smile.gif
kaip faina  bigsmile.gif
as jau laukiu nesulaukiu. bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

aga, laikas... lotuliukas.gif visa nestuma maniau, kad anksciau laiko pagimdysiu, o dabar taip iseina, kad dar ir pernesiosiu biggrin.gif Laukiu nesulaukiu susitikimo su savo lelium ax.gif
Atsakyti
beja, juračiukai, o jūs pagal kurią iškarpą savo būsimam leliui siuvat sauskelnes? draugė paprašė pasiūt būsimam leliukui ir nežinau kuri čia geresnė g.gif tokia, kad nelabai griozdiška būtų
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2011 01 19, 12:06)
beja, juračiukai, o jūs pagal kurią iškarpą savo būsimam leliui siuvat sauskelnes? draugė paprašė pasiūt būsimam leliukui ir nežinau kuri čia geresnė  g.gif tokia, kad nelabai griozdiška būtų

chi chi kad dabar zinociau pagal kuria...
universalias siuvau pagal viena, o naujagimiui pagal kita, tik iskarpa turiu pasidariusi ir varau pagal ja. Bet ne ottobre, kazkuri davete kita nuoroda, truputi veliau paieskosiu, ok? ir sudesiu tikslias nuorodas.
Papildyta:
Merginos gal kuri norite siutis is vilnonio pledo ar iklotelius sauskelnem ar dar ka nors, va uz 5 lt parduoda. 4u.gif

http://www.supermama...?...&p=43804642

Atsakyti
oki, ačiū, lauksiu
Atsakyti
kokie gražūs seilinukai wub.gif

mamos, trikotažą aš pirkau manto g., ten yra trys gražūs atspalviai kurie visada būna, va du matosi čia, patys paskutiniai http://www.audiniai....ams/trikotazas/
vienas va šis (mano paskutinis darbelis)
user posted image

ir dar yra balto tokio storesnio su kilputėm kitoj pusėj, irgi labai gerai sauskelnėms, ir dar tokios žydros su pūkeliu kitoj pusėj, tokia alia trikotažinė flanelė, anksčiau bobučių pantalonai būdavo tokie.
kaina visų kurias išvardinau 12 lt, bet būna atraižų ir po 8 lt/m
Atsakyti
thumbup.gif xena kokie grazus triusikeliai bigsmile.gif
o ir medziaga labai grazi
Atsakyti
QUOTE(crazy woman @ 2011 01 18, 15:33)
O paskutinis darbas kuri pasiuvau ir isbandziau, tai draugu mergytei seilinukas.. Cia ne i tema, bet noriu pasidziaugti  blush2.gif

user posted image

cia is impregnuotos medvilnes.. Pasiuvau ir toki pat uzvalkaliuka ant ciuzinuko, kad neslapu, o manau kai medvilne inpregnuota tai turetu ir kvepuoti  ax.gif

mamos, trikotažą aš pirkau manto g., ten yra trys gražūs atspalviai kurie visada būna, va du matosi čia, patys paskutiniai http://www.audiniai....ams/trikotazas/
vienas va šis (mano paskutinis darbelis)
user posted image

Labai labai grazu!
Xena, o tie triusikeliai kur isoreje trikotazas, viduje pulas, ar kaip? ar cia jie prilaikantys, kur galima deti iklotuka? gal ka praleidau praskaiciau..
bet labai grazu smile.gif as tokio pat ir trikotazo turiu nusipirkusi, ir impregnuotos medvilnes 4u.gif bet manau ta impregnuota nekvepuoja..nepanasi i kvepuojancia.... is jos galvoju irgi tuos maiselius ir pasiplikinejimui pakloteli pasiuti. bet vis serga manieji, niekaip neprieina rankos...
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2011 01 19, 12:06)
beja, juračiukai, o jūs pagal kurią iškarpą savo būsimam leliui siuvat sauskelnes? draugė paprašė pasiūt būsimam leliukui ir nežinau kuri čia geresnė  g.gif tokia, kad nelabai griozdiška būtų

QUOTE(meduolia @ 2011 01 19, 12:15)
oki, ačiū, lauksiu

niekaip nerandu nuorodu, bet parasyk i az el pasto adresa, turiu kompe issisaugojus atsiusiu failiukus pdf.
Atsakyti