Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 35 namučiai

QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 21, 08:20)
Seniausiai sakai.. tai kad cia naujiena siaip  blink.gif

QUOTE(katilina @ 2010 10 21, 10:09)
Maniau, kad tu apie šitą- Saugi vieta. Truputį apsirikau.  blush2.gif Andai tai tikrai nauja.

Nu kaip matau jau išsiaiškinot, aš irgi kalbėjau apie "Saugi vieta" ir galvoju, kokia čia naujiena g.gif jau seniai ratais apie ją vaikštau biggrin.gif

Aš vakar pradėjau "Kalifo rūmai", nu ir skaičiau iki 5 ryto doh.gif Ir dabar noriu skaityt, nieko visą dieną neveikt, tik skaityt ax.gif

Daite, smagu, kad ir tau patiko ta knyga, bet aš tuom ne neabejojau. Nežinau, kam galėtų nepatikti ta knyga ax.gif
Atsakyti
Aciu uz grazia temule 4u.gif wub.gif

QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 20, 09:28)
first.gif taigi aciu uz labai miela tema  drinks_cheers.gif
Regsitruojuosi su Metai Provanse, kadangi labai gera knyga, labai taupau, tai prie jos pasiemiau Kaulu soda blush2.gif

O Kaulu sodas nepatinka? unsure.gif maciau jau pardavime idejai...

QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 20, 11:17)

Luiziana- knyga jau paduota  drinks_cheers.gif

aciu aciu wub.gif

QUOTE(Dorifore @ 2010 10 20, 12:18)

Taip ir galvojau, atsikelsiu ryte ir bus mano "konkurentė" pralenkus mane  doh.gif  Dar paskui viena atsirado, kuri jau vejas mane, vėl su Dinos knyga  doh.gif  Net nuotaiką sugadino  verysad.gif

Sakiau tau nevarg,laimi tik tie,kas daugiau laiko pasedi ir susaukia visus savo draugus ir draugu draugus ,draugu draugai draugus.... pabalsuoti,nenusimink 4u.gif

QUOTE(Gegytė @ 2010 10 20, 12:25)
Luizianai taip pat buvo wink.gif man irgi su auskariukais. ką padarysi. Kas jau labai nori laimėti, nesąžiningai bando smile.gif Taip jau buvo ir bus.

Faktas drinks_cheers.gif ir daugiau niekad sakiau nebesistengsiu ,savaiminei eigai paliksiu,jei bus skirta likimo,tai ir laimesiu,o jei ne tai ir draugai nepades biggrin.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 20, 18:43)
O aš šiandien nusipirkau metų pirkinį (ir apskritai tai turbūt pati brangiausia mano kada nors pirkta knyga doh.gif ). Tai Dantės "Dieviškoji komedija" su Gustavo Dorė iliustracijomis.
user posted image

O sveikinu bigsmile.gif ,tikrai stambus pirkinys,dar tokia nuolaida gera,super nusisiekusi diena thumbup.gif O perK aledas atisras dar knygu,turesi ko uzsiprasyti pas vyra hihihi.gif

Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 21, 09:56)
1 kuponiukas iškeliauja, liko dar 4, niekam nereikia?  smile.gif

Niu tai man tada reikia. Pirksiu uz ji ta knyga kurios noriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 21, 11:05)
Niu tai man tada reikia. Pirksiu uz ji ta knyga kurios noriu  ax.gif

AŽ laukiu adreso smile.gif
-------------------------
Dar 3 liko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2010 10 21, 10:04)

O Kaulu sodas nepatinka?  unsure.gif  maciau jau pardavime idejai...

Labai patinka thumbup.gif bet as detektyvu nekaupiu smile.gif nera tikslo juos antra karta skaityt, todel ir parduodu. Idedu anksciau visada nei perskaitau, cia kazkoks toks durnas iprotis tongue.gif
Atsakyti
Dorifore, suknyga.lt mačiau, kad ieškai knygos "Karinė muzika". Kodėl tu jos nori, gal kas išgyrė? Aš kaip tik ją vakar knygyne varčiau, galvojau, gal nusipirkti, nes tik 10Lt kainavo ir aprašymas visai sudomino, bet paskui pasirinkau kitą. smile.gif
A ir dar- "Madam Bovari" Roto knygyne tik 3 litus kainuoja. Aišku, ne ta nauja didelė kietais viršeliais knyga, bet senesnio leidimo, 93m., atrodo. Aš irgi šitokią seną turiu, tai ji ne tokia graži, kaip naujoji, bet už tokią kainą į išvaizdą galima labai nekreipti dėmesio.
Atsakyti
Jau suzinojau kiek kainuoja SAUGI VIETA - 27 su centais, Pegase, tai kai Aistuliaa atsius kupona- bus 22 lt. Fati, manai pigiau kas gali pasiuluyt, jei viena Kaune uz 25 parduoda tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 21, 10:01)
Aš vakar pradėjau "Kalifo rūmai", nu ir skaičiau iki 5 ryto  doh.gif Ir dabar noriu skaityt, nieko visą dieną neveikt, tik skaityt  ax.gif

Šiaip nenumaniau, kad tau ji galėtų patikti mirksiukas.gif Bet kad patinka, tai išties džiugu 4u.gif

QUOTE(luiziana @ 2010 10 21, 10:04)
O sveikinu  bigsmile.gif ,tikrai stambus pirkinys,dar tokia nuolaida gera,super nusisiekusi diena  thumbup.gif O perK aledas atisras dar knygu,turesi ko uzsiprasyti pas vyra hihihi.gif

Ačiū 4u.gif

Su tom knygom smile.gif Knygos, aišku, laabai gerai. Ir dar n jų yra svajonėse.
Bet bėda dabar ta, kad nebeturiu kur jų gražiai sudėti doh.gif Kažką pirkti specialiai knygoms laikyti gal neverta. Nes aš nežadu visų turimų pasilikti. Nors iš kitos pusės labai labai noriu dabar turimas gražiai išsidėlioti. Kad galėčiau visus viršelius aiškiai matyti ir džiaugtis savomis knygutėmis.

Dar prie to pačio pasipasakosiu biškutį ne į temą blush2.gif Vakar parsivesdama savo mazgę iš mokyklos pamačiau, kaip katė balandį žudo doh.gif Pamatė mano mergička tą sceną, kaip pradėjo balsu verkti doh.gif Ji bais gyvūnų mylėtoja, tai vaikui buvo be galo didelis šokas. Nuvaikiau katę, bet supratau, kad tam balandžiui jau viskas unsure.gif Apdraskytas, negali paskristi, plius katė pasislėpusi tik ir laukia, kol mes šalin nueisim. O mano mergička pradėjo reikalauti, kad kažką darytumėm. Na ką jau čia padarysi, juk neimsi leisgyvio balandžio į namus, ir prie geriausių norų jis turbūt nugaištų cool.gif Tai teko suvaidinti, kad skambinu greitąjai pagalbai (toks buvo mano merginos sumanymas). Nors jaučiausi po šios scenos pati oi kaip nesmagiai doh.gif Taip negera negera paliko ant širdies, nesu tokia gyvūnų mylėtoja kaip mano vaikas, bet, šiaip ar taip, to paukščio labai pagailo verysad.gif Ir kvailai pasijaučiau, kad apgaudinėju savo vaiką, na bet kitos išeities nemačiau...
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 21, 10:17)
Dar prie to pačio pasipasakosiu biškutį ne į temą blush2.gif  Vakar parsivesdama savo mazgę iš mokyklos pamačiau, kaip katė balandį žudo doh.gif  Pamatė mano mergička tą sceną, kaip pradėjo balsu verkti doh.gif  Ji bais gyvūnų mylėtoja, tai vaikui buvo be galo didelis šokas. Nuvaikiau katę, bet supratau, kad tam balandžiui jau viskas unsure.gif   Apdraskytas, negali paskristi, plius katė pasislėpusi tik ir laukia, kol mes šalin nueisim. O mano mergička pradėjo reikalauti, kad kažką darytumėm. Na ką jau čia padarysi, juk neimsi leisgyvio balandžio į namus, ir prie geriausių norų jis turbūt nugaištų cool.gif  Tai teko suvaidinti, kad skambinu greitąjai pagalbai (toks buvo mano merginos sumanymas). Nors jaučiausi po šios scenos pati oi kaip nesmagiai doh.gif  Taip negera negera paliko ant širdies, nesu tokia gyvūnų mylėtoja kaip mano vaikas, bet, šiaip ar taip, to paukščio labai pagailo verysad.gif Ir kvailai pasijaučiau, kad apgaudinėju savo vaiką, na bet kitos išeities nemačiau...

Kai as buvau maza, mano brangioji mamyte katyte uzmyne ir sutraiske. (aisku netycia atbula eidama) Pasake kad pabego.. kiek as jos ieskojau verysad.gif Po kiek laiko pasake teisybe- galejo ir nesakyt- nekenciu iki siol jos uz tai 4u.gif Jau geriau melas, nors sirdi maziau skauda..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskute5: 21 spalio 2010 - 10:22
QUOTE(katilina @ 2010 10 21, 11:14)
Dorifore, suknyga.lt mačiau, kad ieškai knygos "Karinė muzika". Kodėl tu jos nori, gal kas išgyrė? Aš kaip tik ją vakar knygyne varčiau, galvojau, gal nusipirkti, nes tik 10Lt kainavo ir aprašymas visai sudomino, bet paskui pasirinkau kitą.  smile.gif

Taip, neseniai tik sužinojau apie šią knygą. Kai perskaičiau kitos knygės (kurios skoniu pasitikiu) tokį atsiliepimą:
"Na tai nera kazkokia rimta knyga, perskaityti galima per viena gera vakara, bet labai linksma. Skaiciau ir juokiausi. Po to dar ir tevams nupirkau, tai mamyte sake, jog puse knygos teveliui garsiai perskaite, nes norejo kartu pasijuokti"
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 21, 10:21)
Kai as buvau maza, mano brangioji mamyte katyte uzmyne ir sutraiske. (aisku netycia atbula eidama) Pasake kad pabego.. kiek as jos ieskojau  verysad.gif Po kiek laiko pasake teisybe- galejo ir nesakyt- nekenciu iki siol jos uz tai  4u.gif Jau geriau melas, nors sirdi maziau skauda..

Gal ir tavo tiesa. Na juk kaip tam balandžiui pasibaigė, tikiuosi, vistiek mergaitė nesužinos blush2.gif O vėliau tikrai ir pamirš. Tik va šįryt vesdama dukrą tuo pačiu keliu į mokyklą bijojau, kad nepamatytume kur to balandžio lavonėlio doh.gif
Bet jau seniai tokio slogučio ant širdies nejaučiau. Pati nebūčiau taip ir sureagavusi, bet kai mergička puolė į ašaras, perėjo viskas ir man. Juolab vaikydama katę buvau priėjusi artyn prie to balandžio, mačiau, kad jam tikrai blogai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 21, 11:17)
*Šiaip nenumaniau, kad tau ji galėtų patikti mirksiukas.gif  Bet kad patinka, tai išties džiugu 4u.gif
**Dar prie to pačio pasipasakosiu biškutį ne į temą blush2.gif  Vakar parsivesdama savo mazgę iš mokyklos pamačiau, kaip katė balandį žudo doh.gif

* Tiesiog norėjau vakar kažko lengvesnio po visų savo knygų, kažką tokio, kad būtų atsipalaidavimui, nebanalu ir galėtum lengvai įsitraukti. Per naktį perskaičiau tiek, kiek Marquezo per mėnesį biggrin.gif doh.gif
** O man vaikystėj buvo tokia istorija, kad kaime su sese ant šieno išgirdom miauksėjimą. Aišku supratom, kad katė atsivedė kačiukų. Tai ko tik mes nedarėm, sesė mažesnė lindo giliausiai, kad tik juos ištraukti, pusę dienos vargom. Ir kai parodėm močiutėj, ji paėmė juos dar gyvus blink.gif iškasė už namo duobę, sumetė ir užkasė verysad.gif Mes tada vaikai nieko negalėjom padaryt, bet dar iki šiol jaučiu traumą ir tas vaizdas stovi akyse, kai maži kačiukai bando išlipti, močiutė su kastuvu duoda per juos, meta žemes, kažkas baisaus tikrai verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 21 spalio 2010 - 10:33