Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 35 namučiai

QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 23, 20:04)
Tiesa, norėjau paklausti, ir vis nusimušu nuo minties doh.gif , ar kas skaitėt  Kobo Abe "Kengūros sąsiuvinis"? Kokia nuomonė apie šią knygą?

Aš šio rašytojo skaičiau "Moterį smėlynuose", tai buvau sužavėta. NUOSTABUS romanas. 4u.gif Mes su drauge, kuri skaitė ir "Kengūros sąsiuvinį", ir mano jau paminėtą "Moterį smėlynuose" kai kalbėjom, tai ji sakė, kad "Kengūros sąsiuvinis" savotiškai nuplaukusi knyga, kuri jai visiškai nepatiko. smile.gif Nors pati sakiau, kad norėsiu ją skolintis, bet vis tą momentą atbaidau, turbūt pati bijau susidurti akistaton su kitokia knyga. biggrin.gif
Atsakyti
Kuriu naują temą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2010 10 23, 19:18)
Aš šio rašytojo skaičiau "Moterį smėlynuose", tai buvau sužavėta. NUOSTABUS romanas. 4u.gif Mes su drauge, kuri skaitė ir "Kengūros sąsiuvinį", ir mano jau paminėtą "Moterį smėlynuose" kai kalbėjom, tai ji sakė, kad "Kengūros sąsiuvinis" savotiškai nuplaukusi knyga, kuri jai visiškai nepatiko. smile.gif Nors pati sakiau, kad norėsiu ją skolintis, bet vis tą momentą atbaidau, turbūt pati bijau susidurti akistaton su kitokia knyga. biggrin.gif

Pagal anotaciją tikrai nuplaukusi drinks_cheers.gif
Va būtų labai įdomu išgirsti komentarą iš tų, kurie ją visgi skaitė.
O "Moteris smėlynuose" jau turiu, buvo kažkada ji čia labai išgirta.
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 23, 19:41)
Panos, eikit į kitą temą apie gimdymus šnekėt  poster_offtopic.gif

Nepyk, juk galima praleisti, vistiek geltonai raso tongue.gif
Atsakyti
Matėt FB:
Starkaus "Tuk tuk Indija" jau išvežta į spaustuvę bigsmile.gif
Kaip aš jos laukiu rolleyes.gif

Va galima čia ją apžiūrėti:
http://issuu.com/tyt.../tuk_tuk_indija
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 23, 19:52)
O jūs geriau man pasakykit, kur sukišti mano turimas knygas tongue.gif  doh.gif  Jau nei stačiom, nei gulsčiom nebetelpa doh.gif  Aš ligonis blush2.gif  blush2.gif 
Šiaip norėčiau nufotografuoti savo dabartines lentynas, bet niekaip doh.gif  Reikia jas pirma atlaisvinti.

Jei jau nebetelpa, tai kur ten įkiši. Reikia naujos lentynos.
O nufotografuoti tikrai galėtum. Juk svarbiausia, kad lentynos pilnos, jei būtų pustuštės, tada blogiau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 10 23, 20:08)

aaa, kaip miela, kad kazkam pritruko manes blush2.gif vakar gi biski uzbaliavojau, tai jau neprisijungiau, susitikom su draugem, galvojom kavinej pasedesim ramiai, o baigesi viskas su vyno tusciais buteliais 3 nakties lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 23, 19:24)
Nepyk, juk galima praleisti, vistiek geltonai raso tongue.gif

Atsiprašau už oftopikus blush2.gif Juk tikrai specialiai tai rašom tai geltonai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 23, 20:19)
Kuriu naują temą  ax.gif

Liuks wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 23, 19:17)
Ne visas iš savo dešimtuko aš turiu.
Turiu tik:
Peter Mayle “Metai Provanse”
Khaled Hosseini “Bėgantis paskui aitvarą“
Arundhati Roy „Mažmožių dievas“
Joanne Harris „Penki ketvirčiai apelsino“
Arthur Golden „Geišos išpažintis“
Margaret Mitchell „Vėjo nublokšti“

Dar pasilikau skaitytas:
Sruoga "Dievų miškas" (skaičiau ją mokykliniais metais, bet vėliau įsigijau naujo leidimo iš Lietryčio kolekcijos)
Lasvaste "Skersgatvis dviems"
MB mėgiamiausią Ilfo bei Petrovo "Dvylika kėdžių"

Ir turbūt viskas. Visos kitos neskaitytos. Arba bus skaitomos artimiausiu metu  pakartotinai po ilgo laiko ( iš tokių radau tik "Čiauškutė" bei "Džeinė Eir").

Dar nedaug tada, tikrai minimaliai. As daugiau turiu.
1. Likimas
2. Tik su dukra
3. Kalifo rumai
4. Moteru kupe
5. Metai Provanse
6. Geisos ispazintis
7. Geisos gyvenimas
8. Vanduo drambliams
9. Kleopatros memuarai
10. Pragaro virtuves vaikezai

Dar 6 Irvingo, 6 Puzo smile.gif ir 9 neskaitytos. Pas tave reiskia neskaitytu labai daug smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti