Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 35 namučiai

dabar,žiūriu,kažkokia vampyromanija,visi pamišę dėl šitų knygų,pabandžiau "Saulėlydį" ir kas ten ypatingo g.gif

Larssono irgi aš neskaitysiu,nors filmą mačiau,nepatiko.Baisiai nemėgstu prievartos,žiaurių scenų.Pastebėjau,kad jeigu pilna prievartos,kraujo,visokių baisybių,tai filmas ar knyga baisiai išgiriami.Ar čia man taip atrodo?

O "istorikę" aš bandžiau skaityt,bet nepatiko.Gal po 200 psl.,kaip kažkuri rašėt,būtų patikę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 10 22, 16:55)
As tai jei idomi knyga tai storio nebijau 4u.gif bet is kart perspeju, pvz manes ji iki kazkur 200psl nedomino.. tai nenumesk i sali jei ka smile.gif

jei umberto eco nenumečiau, tai šitos tikrai nenumesiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2010 10 22, 17:09)
O "istorikę" aš bandžiau skaityt,bet nepatiko.Gal po 200 psl.,kaip kažkuri rašėt,būtų patikę ax.gif

drinks_cheers.gif mhm.. as nesigailiu, kad perskaicia.. lb fainai knyga.. o nei Saulelydzio, nei kitu jos daliu neskaiciu, filma maciau ir uztenka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(laTulipe @ 2010 10 22, 17:10)
jei umberto eco nenumečiau, tai šitos tikrai nenumesiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif didvyre kokia..as neiveikiau Fuko svytuokles.. niekaip
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 22, 18:04)
O tu Kaulu soda skaitei?

aha mirksiukas.gif irgi gera knyga biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2010 10 22, 17:09)
*dabar,žiūriu,kažkokia vampyromanija,visi pamišę dėl šitų knygų,pabandžiau "Saulėlydį" ir kas ten ypatingo g.gif

**Pastebėjau,kad jeigu pilna prievartos,kraujo,visokių baisybių,tai filmas ar knyga baisiai išgiriami.Ar čia man taip atrodo?

* na, gerbėjų saulėlydis tikrai turi (tereikia nueiti pasižvalgyti į twilight fanių temą hihihi.gif ) . man labai didelį įspūdį paliko pirmoji knyga. na, dar trečioji. antroji irgi nieko. tik ketvirtoji nebelabai. šiaip su malonumu miręs iki sutemų perskaičiau.. noriu ir kitas dalis perskaityt...
va, ten tos ,,pažymėtoji'' ir pan tai netraukia kažkodėl schmoll.gif
dabar serialą apie vampyrus žiūriu- labai patinka smile.gif bet apskritai man vampyrai patinka ax.gif patiko jau prieš dešimt metų, kai net minties apie twilight'ą nebuvo biggrin.gif

** na, man patinka tokios knygos, tai aš ir giriu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2010 10 22, 17:12)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif didvyre kokia..as neiveikiau Fuko svytuokles.. niekaip

lotuliukas.gif lotuliukas.gif o aš ,,rožės vardą'' skaičiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2010 10 22, 16:13)
aha  mirksiukas.gif  irgi gera knyga  biggrin.gif  4u.gif

Gaila, kad skaitei tongue.gif buciau pasiulius keisti i Dingusias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 22, 18:25)
Gaila, kad skaitei  tongue.gif  buciau pasiulius keisti i Dingusias  smile.gif

aš tik pamatau jos išleistą knygą ir iškart perku ir skaitau ir pasielieku .. nes man labai patinka Tess knygos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2010 10 22, 16:29)
aš tik pamatau jos išleistą knygą ir iškart perku ir skaitau ir pasielieku .. nes man labai patinka Tess knygos  4u.gif

O kam jas pasilikt? Argi skaitysi detektyva antra karta jau zinodama pabaiga? ax.gif
Atsakyti
aš durna
labai labai durna
visiškai
totaliai
nes sumaišiau "Kaulų sodą" kurią jau perskaičius
su "Žiauriuoju sodu" kurį skaitau dabar...
ir stebėjausi,ko ten Meškutė negali atsiplėšt,o aš nieko nerandu...
viskas,mylimas vokietis užvaldė smegenus
umn.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skiautelė: 22 spalio 2010 - 16:42
QUOTE(Skiautelė @ 2010 10 22, 16:37)
aš durna
labai labai durna
visiškai
totaliai
nes sumaišiau "Kaulų sodą" kuria jau perskaičius
su "Žiauriuoju sodu" kurį skaitau dabar...
ir stebėjausi,ko ten Meškutė negali atsiplėšt,o aš nieko nerandu...
viskas,mylimas vokietis užvaldė smegenus

O as galvoju kaip galima numest per viduri knygos tokia knyga doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 22, 18:36)
O kam jas pasilikt? Argi skaitysi detektyva antra karta jau zinodama pabaiga?  ax.gif

renku jos knygas , kolekciją noriu susirinkt jos knygų blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
tau juokas,o aš šoke ohmy.gif
Atsakyti