Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 35 namučiai

QUOTE(Dorifore @ 2010 10 22, 19:16)
Tu nuostabi, kaip aš noriu perskaityti šią knygą  thumbup.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 10 22, 19:15)
Papirkau šiandien šią knygą wub.gif Nu labai labai norėjau wub.gif Net šiąnakt ją sapnavau biggrin.gif

Kiek mokejai? bigsmile.gif Ir as noriu jos, Vagoj vis laukiu akcijos biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Papugele @ 2010 10 22, 19:18)
Kiek mokejai? bigsmile.gif Ir as noriu jos, Vagoj vis laukiu akcijos biggrin.gif
Su siuntimu 18 litų rolleyes.gif Iš tos pirkėjos kur išparduoda savo biblioteką ir labai daug knygų siūlo SM išparduotuvėj. Jau kelias dienas tą knygą nusižiūrėjus buvau, šiąnakt net užmigt nėjo, blaškiaus iki ryto, kad tik niekas jos nenupirktų lotuliukas.gif tai ta proga ir sapnavau paskui, kad ieškau tamsiam baisiam miške baltojo tigro lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image - Metai Provanse

Puiki knyga. 10 balu. Vietomis labai juokiausi. Labai patiko prancuzai ir Prancuzija. Pati esu buvus, nemazai laiko atostogavus, kazka primine is mano pacios kelioniu. Labai skaniai aprasomas maistas, net seiles renkasi burnoj. Si knyga rimtesne uz Kalifo rumus, zmones labiau issilavine, bet kartais parodomi primityvus iki juoko. Kalifo rumai su savo dzinais labiau linke i fantastika, bet cia viskas atrodo tikroviskiau. Kalifo rumuose labai truko zmonos ir seimos, cia apie zmona nebuvo beveik irgi nieko – bet kazkaip netruko to- viskas savo vietoje,kiekviena pastraipa, kiekvienas sakinys, kiekvienas zodis.. Labai patiko, kad skyreliai suskirstyti menesiais- norint galima atsiversti paskaitineti kas arciau sirdies – pvz ziemos menesiai labai kalediski.. galbut per kaledas noresiu atsiversti paskaityti butent ziema.. nes ziema labai ziemiska, jauki.. vasara- vasariska. Zodziu labai skani, vaizdinga, kazka idedanti i vidu ir komiska knyga. Rekomenduoju visoms kas neskaite.

Siandien risau su skaitymu. Rytoj pradesiu Pajurio muzika wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 10 22, 19:21)
Su siuntimu 18 litų rolleyes.gif Iš tos pirkėjos kur išparduoda savo biblioteką ir labai daug knygų siūlo SM išparduotuvėj. Jau kelias dienas tą knygą nusižiūrėjus buvau, šiąnakt net užmigt nėjo, blaškiaus iki ryto, kad tik niekas jos nenupirktų lotuliukas.gif tai ta proga ir sapnavau paskui, kad ieškau tamsiam baisiam miške baltojo tigro lotuliukas.gif

Oho, pas tave ir sapnai priderinti prie knygu pirkimo bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Papugele @ 2010 10 22, 19:23)
Oho, pas tave ir sapnai priderinti prie knygu pirkimo bigsmile.gif biggrin.gif
Viskas labai paprasta biggrin.gif Pasąmonė pasigavo mano pergyvenimus dėl tos knygos ir sukurpė tokį vat tamsų baisų sapną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 10 22, 18:21)

Sveikinu 4u.gif
Aš kaip tik ja gundžiausi gundžiausi, vis neapsisprendžiau tongue.gif Tu mane aplenkei tongue.gif mirksiukas.gif

Kažkada mačiau ją prie akcijinių, bet nesugalvojau, kad reikia. O dabar gailiuosi.
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 22, 18:33)
amber, aš nesuprantu pas tave, suknyga.lt įvertini knygą, bet nepažymi, kad ją perskaitei  g.gif  Tu čia specialiai taip ar nemoki dar pažymėt?  biggrin.gif
Ir "Istorikė" tiek išgyrei, o skyrei 3 balus tik  g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif a ka as zn.. mazai as bunu toj suknyga.. zymesiu atidziau 4u.gif as matai nemoku kai itrauki knyga, ka daryt kad ji liktu sarase, tai uzzymiu balus ir ji tada lieka.. taip ir istorikei padariau, ir db nepataisiau dar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 22, 19:22)
user posted image - Metai Provanse

Puiki knyga. 10 balu. Vietomis labai juokiausi. Labai patiko prancuzai ir Prancuzija. Pati esu buvus, nemazai laiko atostogavus, kazka primine is mano pacios kelioniu. Labai skaniai aprasomas maistas, net seiles renkasi burnoj. Si knyga rimtesne uz Kalifo rumus, zmones labiau issilavine, bet kartais parodomi primityvus iki juoko. Kalifo rumai su savo dzinais labiau linke i fantastika, bet cia viskas atrodo tikroviskiau. Kalifo rumuose labai truko zmonos ir seimos, cia apie zmona nebuvo beveik irgi nieko – bet kazkaip netruko to- viskas savo vietoje,kiekviena pastraipa,  kiekvienas sakinys, kiekvienas zodis.. Labai patiko, kad skyreliai suskirstyti menesiais- norint galima atsiversti paskaitineti kas arciau sirdies – pvz ziemos menesiai labai kalediski.. galbut per kaledas  noresiu atsiversti paskaityti butent ziema.. nes ziema labai ziemiska, jauki.. vasara- vasariska. Zodziu labai skani, vaizdinga, kazka idedanti i vidu ir komiska knyga. Rekomenduoju visoms kas neskaite.

drinks_cheers.gif wub.gif Metai Provanse. wub.gif Reto mielumo knyga, perskaicius is bibliotekos taip uzsinorejau savo turet, kad net Ingena varginau, kad Vilniuj man ja nupirktu ir atsiustu wub.gif Nes buvau pataikius ant tokios paradvejos, kuri ne pjaunama nesutiko pati siusti blink.gif doh.gif
Atsimenu pirma vakara, pasiemiau ja paskaityt pries miega, tai neimanoma- kai pradejo rasyt apie visokiausius gardumynus, seiles bega, pati valgyt uzsinorejau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 22, 19:00)
amber, pagal suknyga "Fuko švytuoklę" tai perskaitei  biggrin.gif į ką norėtum ją mainyt?  ax.gif

eina sikt gal tu nebeziurek tu mano lentynu as jau bijau lotuliukas.gif lotuliukas.gif nebaigiau as jos tikrai... reik ismokt kaip galima savo parasyt.. nemanau, kad tu jos noresi.. 4u.gif prirasyta visa.. pribraukyta.. nes mano ji, skolinta ir dovanota poto 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 22, 19:26)
Aš kaip tik ja gundžiausi gundžiausi, vis neapsisprendžiau tongue.gif  Tu mane aplenkei tongue.gif  mirksiukas.gif
O aš iš Papūgiuko kaip tik šiandien norėjau papirkt "Gimę šešėliuose", bet mane taip pat kažkas kitas aplenkė unsure.gif Ir iš viso, labai reikėjo save pristabdyti, kad gauto lašiuko litų neišpirdolinčiau ant knygų, visų iki vieno, nes pagunda buvo žvėriška biggrin.gif Bet aš save nugalėjau ir nusipirkau TIK vieną knygą, o tai jau įvykis biggrin.gif Todėl ir blūsta gamta ta proga lotuliukas.gif SS nusipirko TIK vieną knygą, siaubas blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 10 22, 19:26)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif a ka as zn.. mazai as bunu toj suknyga.. zymesiu atidziau 4u.gif as matai nemoku kai itrauki knyga, ka daryt kad ji liktu sarase, tai uzzymiu balus ir ji tada lieka.. taip ir istorikei padariau, ir db nepataisiau dar doh.gif

Kai atsidarai kokią knygą, dešinėj pusėj yra "dėti į biblioteką", paspaudi ant jos ir išlenda lentelė. ten sužymi viską, ar skaitai, ar jau perskaitei, apačioj duodi balus. yra ir tas "pasirinkti lentyną", vėl susižymi. Elementaru, Vatsonai biggrin.gif
Atsakyti