Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 35 namučiai

QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 23, 19:04)
Tai neskaitytas susidek atskirai, o skaitytas i lentynas. Vistiek is tu neskaitytu juk kaip sakai atsirinks smile.gif Nezinau.. taip noreciau paziuret  wub.gif

Skaitytų pas mane labai mažai. Gal iki kokių dešimt, jei grožinės literatūros. Didžioji dalis neskaityta.
Buvau kažkada įdėjusi lentynų nuotraukas. Bet nuo to laiko dar labai ženkliai pasipildė.
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 23, 19:41)
Panos, eikit į kitą temą apie gimdymus šnekėt  poster_offtopic.gif

beee.gif nevadovauk nieko nebaigus kaip mano vyras sako lotuliukas.gif juokauju 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 23, 19:36)
Viskas, ziurim sokius nes jau baime man uzpakali spardyt pradejo  blink.gif

Ot as cia uzvedziau.. nekreipk demesio.. tau viskas bus ok 4u.gif drinks_cheers.gif wub.gif pyyyyyyyyyyyyyrst bus ir vsio,... antras visada lengviau
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 22, 22:53)
Šiaip, aišku, juokauju, ne pavadinime esmė. Bet man kažkaip apie Dievą knygas skaityti nelabai traukia, skaitau žemiškesnes blush2.gif

Manes pavadinimas irgi netraukia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 23, 19:36)
Labas, kaip seniai atrodo pas jus buvau  mastau.gif

pasiilgau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 10 23, 19:05)
Nu bet as turiu toki nusistatyma, jei pirma paziuriu filma, knygos nebeskaitau.. pvz zejau Kere, poto po daug metu skaiciau, ir nebuvo idomu, nes zinojau kaip baigsis 4u.gif

Kiekvienas turi savų nusistatymų drinks_cheers.gif Aš po man patikusių filmų dažniausiai kaip tik įsinoriu dar ir knygą vėliau paskaityti.
O va ši knyga juk ne koks detektyvas trileris, kad turinio žinojimas trukdytų vėl mėgautis, panirti į tą istoriją.
Atsakyti
Ingenai - O tu ta desimtuka kur nurodei- paciu geriausiu savo, tu ju neturi? rolleyes.gif Kokios tos desimt skaitytu kurias pasilikai?
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 23, 20:09)
Kiekvienas turi savų nusistatymų drinks_cheers.gif  Aš po man patikusių filmų dažniausiai kaip tik įsinoriu dar ir knygą vėliau paskaityti.

As dar turiu toki durna nusistatyma, neskolinu knygu, kuriu pati dar neskaiciau lotuliukas.gif 4u.gif nzn.. bet taip kazkaip man noris.. o pvz Fati man skolina savo neskaitytas knygas.. as taip negaliu lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 10 23, 19:08)
beee.gif nevadovauk nieko nebaigus kaip mano vyras sako lotuliukas.gif juokauju 4u.gif

irnesakyk.gif - mes jai atleidziam tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 23, 20:12)
irnesakyk.gif - mes jai atleidziam  tongue.gif

Nu Bronyte, baik tu cia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 10 23, 19:14)
Nu Bronyte, baik tu cia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Dar norejau prirasyt - Kaip Bronyte sako, bet galvojau ne visos supras lotuliukas.gif
Kas kuria tema? Kas cia ragino greiciau prisneket? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 23, 20:15)
Dar norejau prirasyt - Kaip Bronyte sako, bet galvojau ne visos supras  lotuliukas.gif
Kas kuria tema? Kas cia ragino greiciau prisneket?  tongue.gif

lotuliukas.gif
Skiautele g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 23, 19:10)
Ingenai - O tu ta desimtuka kur nurodei- paciu geriausiu savo, tu ju neturi?  rolleyes.gif Kokios tos desimt skaitytu kurias pasilikai?

Ne visas iš savo dešimtuko aš turiu.
Turiu tik:
Peter Mayle “Metai Provanse”
Khaled Hosseini “Bėgantis paskui aitvarą“
Arundhati Roy „Mažmožių dievas“
Joanne Harris „Penki ketvirčiai apelsino“
Arthur Golden „Geišos išpažintis“
Margaret Mitchell „Vėjo nublokšti“

Dar pasilikau skaitytas:
Sruoga "Dievų miškas" (skaičiau ją mokykliniais metais, bet vėliau įsigijau naujo leidimo iš Lietryčio kolekcijos)
Lasvaste "Skersgatvis dviems"
MB mėgiamiausią Ilfo bei Petrovo "Dvylika kėdžių"

Ir turbūt viskas. Visos kitos neskaitytos. Arba bus skaitomos artimiausiu metu pakartotinai po ilgo laiko ( iš tokių radau tik "Čiauškutė" bei "Džeinė Eir").
Atsakyti