Andriuska - varzybos buvo spalio men. LT ziema nebent tik kopose galima skrieti ilgai. Arciausiai ziema galima Lenkijoj, nes ten jau kalnu yra
QUOTE(O.o @ 2010 11 28, 14:43)
labai grazu
QUOTE(_ms_ @ 2010 11 28, 21:34)
pasigirsiu: aviacijos klube laimejau pirma vieta jaunuju sklandytoju pirmosiose varzybose ar kaip cia pavadinti
dar liko tik trys laimejimai - lietuvos, europos ir pasaulio pirmos vietos.. nors po karta.. as kuklus
Visiems primygtinai siulau susipazinti, kas yra sklandytuvai ir pan.:
http://www.youtube.c...h?v=4KU5q1Nry6Y
http://www.youtube.c...1PKiM2MLVQ&NR=1
Visiems primygtinai siulau susipazinti, kas yra sklandytuvai ir pan.:
http://www.youtube.c...h?v=4KU5q1Nry6Y
http://www.youtube.c...1PKiM2MLVQ&NR=1
Sveikinu
eina sau
QUOTE(KristeM @ 2010 11 29, 10:44)
O.o.
ačiū
QUOTE(_ms_ @ 2010 11 29, 10:45)
o.O - na tai ir nesu jaunas.
čia kas kaip supranta
QUOTE(Sansara @ 2010 11 29, 11:00)
O.o -
ačiū Sansara
Ediper, net neabejoju, kad paskraidins tave ms'as
dėl amžiaus ir sporto. nuomonę, kad žmogus, perkopęs trečią dešimtį ir tik tada pradėjęs užsiimti krepšiniu (tenisu, plaukimu, futbolu ir etc), gali laimėti respublikines varžybas (ką jau kalbėti apie Europos ar pasaulio), švelniai pavadinčiau nepagrįstai optimistiška (nebent būtų kalba apie kažkokias spec. varžybas: neįgaliųjų, senjorų ir pan.). todėl, neturėdamas nei minties įžeisti Marių dėl amžiaus (kuris nelabai skiriasi nuo manojo ir apie savo amžių aš esu pačios geriausios nuomonės), aš nuoširdžiai pasidžiaugiau jo laimėjimu ir pridėjau, kad jo pasirinkta sporto šaka leidžia jam svajoti apie dar didesnius laimėjimus, nors ją kultivuoti jis pradėjo palyginus neseniai ir jau sulaukęs amžiaus, kuomet daugumoje sporto šakų sportinė karjera baigiama. aš gerai žinau, ką tai reiškia, nes pats vaikystėje nelankiau jokio sportinio būrelio, nes buvau verčiamas lankyti muzikos mokyklą (dėl ko dabar esu dėkingas mamai). vienok tai nesutrukdė man du kartus tapti Lietuvos čempionu (tiesa mažai kam žinomame sporte - dažasvydyje
). Antrą kartą tai buvo man sulaukus 35 metų.
nepatingėjau parašyti tiek nes mėgstu, kai mane supranta teisingai (ir atvirkščiai
).
nepatingėjau parašyti tiek nes mėgstu, kai mane supranta teisingai (ir atvirkščiai
Ievukis, vakar isfotkinau juostele,sian issiusiu
nieko asmenisko nefotkinau,taip kad gali fotografuot viska
Papildyta:
bus matyt.. nzn tik ,kada as pati ant lt zemes nusileisiu
Papildyta:
QUOTE(O.o @ 2010 11 29, 11:36)
epider,
lausiu.
Kadais norejau stot i vgtu aviacija ar kazkas toki (nepamenu).Bet aplinkybes sutrukde.Gal dar kada ir pradesiu skraidyt
ms varyk pirmyn,o kai reiks ikvepimo,tai prasysiu taves kad stumteletum mane
Kadais norejau stot i vgtu aviacija ar kazkas toki (nepamenu).Bet aplinkybes sutrukde.Gal dar kada ir pradesiu skraidyt
andriuška, iš vakaro pokalbio su vyru.
- Už ką sirgsi už Nadalį ar Federerį?
- Už Federerį.
- Kodėl?
- Nadalis nesimpatiškas.
- Bet gi jaunesnis, o tau jaunesni patikti turėtų labiau.
- Už mane ir Federeris jaunesnis, ir Nadalis, ir aplamai 90 proc sportininkų jau jaunesni už mane. Federeris man nors ne per jaunas.
- Už ką sirgsi už Nadalį ar Federerį?
- Už Federerį.
- Kodėl?
- Nadalis nesimpatiškas.
- Bet gi jaunesnis, o tau jaunesni patikti turėtų labiau.
- Už mane ir Federeris jaunesnis, ir Nadalis, ir aplamai 90 proc sportininkų jau jaunesni už mane. Federeris man nors ne per jaunas.
Taigi va, rašau iš ligoninės
vakar naktį man gimė dukrytė Elžbieta, dar vienas tėčio klonas tik jau mergaitė
nuotraukų bus kada nors, gal kai sulauksiu polaroido kasečių ir greičiau nei ryškinant, bet kadangi skaitmenos nėr tai va kaip yra 
Tiesa Gintare, visai neseniai atsitiktinai susitikau su Trimaku, tai jis informavo, kad Juozapavičiaus fotoprekės užsivežė polaroido kasečių, gal jau ir žinai..
Mariui sveikinimai!!
Tiesa Gintare, visai neseniai atsitiktinai susitikau su Trimaku, tai jis informavo, kad Juozapavičiaus fotoprekės užsivežė polaroido kasečių, gal jau ir žinai..
Mariui sveikinimai!!
QUOTE(Pupeliukas @ 2010 11 30, 12:00)
Taigi va, rašau iš ligoninės
vakar naktį man gimė dukrytė Elžbieta, dar vienas tėčio klonas tik jau mergaitė
nuotraukų bus kada nors, gal kai sulauksiu polaroido kasečių ir greičiau nei ryškinant, bet kadangi skaitmenos nėr tai va kaip yra 
Mariui sveikinimai!!
Mariui sveikinimai!!
oj sveikinimai didžiausi Pupeliuk
Nežinojau