QUOTE(sillwio @ 2010 11 30, 20:46)
Kai man prireikai vaizdziai paaiskinti apie siu triju parametru santyki naudoju vandens stiklines pavyzdi. Teisinga ekspozicija-tai vandens stikline. Nedapulta tai per tamsi nuotrauka. Perpilta-per sviesi. Teisingai pripilti stikline galima operuojant trim parametrais. Pilimo laikas tai uzrakto atsiverimo laikas. Diafragma- tai sklendes atverimo laipsnis ( kuo labiau atverta sklende, tuo daugiau vandens pribegs per ta pati laika). Na o iso tai sroves slegis. Kuo aukstesnis vandens slegis (iso) tuo daugiau vandens pribegs per ta pati laika ir tiek pat atverus sklende. Paprastai vyrai gan grri supranta. Santechnikes moterys irgi
QUOTE(andriuska @ 2010 12 01, 00:12)
Kai man prireikai vaizdziai paaiskinti apie siu triju parametru santyki naudoju vandens stiklines pavyzdi. Teisinga ekspozicija-tai vandens stikline. Nedapulta tai per tamsi nuotrauka. Perpilta-per sviesi. Teisingai pripilti stikline galima operuojant trim parametrais. Pilimo laikas tai uzrakto atsiverimo laikas. Diafragma- tai sklendes atverimo laipsnis ( kuo labiau atverta sklende, tuo daugiau vandens pribegs per ta pati laika). Na o iso tai sroves slegis. Kuo aukstesnis vandens slegis (iso) tuo daugiau vandens pribegs per ta pati laika ir tiek pat atverus sklende. Paprastai vyrai gan grri supranta. Santechnikes moterys irgi 
isradinga
o kaip atrodo tas įrankis juostos galiukui ištraukti? susukau
ir nebeliko, tikiuosi nereiks perfotografuoti
QUOTE(Kaktuke @ 2010 12 01, 11:36)
o kaip atrodo tas įrankis juostos galiukui ištraukti? susukau
ir nebeliko, tikiuosi nereiks perfotografuoti 
tas daiktas ang.vadinasi film extrator arba picker, atrodymas gali ivaruoti, bet mz taip http://www.youtube.c...h?v=usaW5c5uclU
paprasciausia butu nueiti i koki fotolaba ir graziai paprasyt, kad istrauktu
QUOTE(Gaziulka @ 2010 12 01, 10:45)
tas daiktas ang.vadinasi film extrator arba picker, atrodymas gali ivaruoti, bet mz taip http://www.youtube.c...h?v=usaW5c5uclU
tikrai, kad geriau į labą nešti
betgi koks juokingas daiktas
QUOTE(andriuska @ 2010 11 30, 15:12)
...Santechnikes moterys irgi 
Ta sillwio nuoroda man irgi labai patiko, nieko panašaus anksčiau nebuvau mačiusi...
bliamba, kiek klaidų pridarau telefonu rašydamas tokius ilgus postus. pats vos suprantu kai kuriuos žodžius. na bet esmė manau aiški. atsiprašau visų dėl kartais nenaudojamos lietuvybės ir spausdinimo klaidų
kaip kažkur esų skaitęs - "в текст всралась коварная очепятка"
QUOTE(andriuska @ 2010 12 01, 17:27)
bliamba, kiek klaidų pridarau telefonu rašydamas tokius ilgus postus. pats vos suprantu kai kuriuos žodžius. na bet esmė manau aiški. atsiprašau visų dėl kartais nenaudojamos lietuvybės ir spausdinimo klaidų
kaip kažkur esų skaitęs - "в текст всралась коварная очепятка" 
bliamba
QUOTE(sillwio @ 2010 12 03, 20:39)
Klausykit, mielieji. Kadangi ryanair pradėjo skraidyti iš Kauno į Gioteborgą, sakau gal meet'ą padarom Švedijoj? Bilietai, perkant iš anksto, kainuoja nebrangiai. Ką manot?
gerai manom, kaip žinai
As tai uz. Jei butu savaitgalis man ir kaulyti nereiktu. Su visa sutuoktine atvaryciau. Siaip as kelioniu planavime esu debilus. Tad jei kas uzmatys akciines kainas i sillwio kaimeli duokit zinia. As labai noriu ta socializma savo akim apregeti.