Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiųjų kursai Kaune

QUOTE(elwa @ 2008 07 02, 14:15)
Laba mamytes,

Norejau paklaust gal kuri turit info del kursu II ligoninej liepos menesi ar klinikose..  unsure.gif  ar bent galit nurodyt kur susirast info kur kada kas vyksta?  blush2.gif  4u.gif

bandžiau rast, bet nieko nepavyko unsure.gif
Atsakyti

QUOTE(Isila @ 2008 07 03, 12:24)
bandžiau rast, bet nieko nepavyko  unsure.gif

Vakar buvau II, tai buvo pirma naujo ciklo paskaita - "vaisiaus vystymasis" kita bus apie nestuke.gif darbo ir poilsio rezima, o liepos 24 - gimdymas (kas tarpe tarp ju nepamenu, nenusirasiau), ten kaip jau buvo mineta ketvirtadieniais nuo 12 val vyksta paskaitos, akuserijos skyriui 234 lygtais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egipta: 04 liepos 2008 - 19:34
QUOTE(Egipta @ 2008 07 04, 20:33)
Vakar buvau II, tai buvo pirma naujo ciklo paskaita - "vaisiaus vystymasis" kita bus apie  nestuke.gif darbo ir poilsio rezima, o liepos 24 - gimdymas (kas tarpe tarp ju nepamenu, nenusirasiau), ten kaip jau buvo mineta ketvirtadieniais nuo 12 val vyksta paskaitos, akuserijos skyriui 234 lygtais.

Labai dekuj uz info aciuks.gif mirksiukas.gif reiks pabandyt nulekt...
Atsakyti
Kauno krikscioniskose gn nemokamai nestuke.gif

user posted image

Papildyta:
taipat girdejau kad klinikose irgi nemokamai
Atsakyti
QUOTE(Ernesta :~) @ 2008 07 13, 01:40)
Kauno krikscioniskose gn nemokamai nestuke.gif
taipat girdejau kad klinikose irgi nemokamai

o gal kuri zinote kada ir kokios paskaiteles ten dabar vyksta, nes man kazkaip nepavyksta rasti g.gif , ar bent kur ieskoti 4u.gif
Atsakyti
Krikscioniskuose tai kai skambinau praeita savaite tai sake vasara neorganizuoja schmoll.gif Keistai kazkaip, tai ka daryti busimoms mamytems kurios ruosiasi vasara gimdyti pas juos. vis tiek kazkaip norisi eiti paskaiteliu klausyti pas tuos gydytojus kur ir gimdysi, paskui juk ir palatas aprodo ir t.t. o cia dabar neorganizuoja... verysad.gif
Atsakyti
wa wa, as ir norejau ten nors karta dar pries gimdyma apsilankyti, kad apziuret patalpas ax.gif
Atsakyti
tikrai neorganizuoja? nu kaip gaila ir kaip nefaina, as irgi tikejausi pries gimdyma bent gn apziureti, nes as ten niekad ne nebuvusi, o kazi taip ar galima kazkaip juos pamatyti be tu kursu? nes paskaiteles tai galima butu ir kitur nueiti paklausyti.

o toje II lig ar reikia kazkaip uzsiregistruoti pries einant ar eiti tiesiai be jokiu registraciju? ir kaip ten dauguma einate - vienos ar su busimais teciais?
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif Kiek zinau Mazylio GN organizuojami apir gimdyma ir zindyma nestuke.gif O II ligoninej atskiros registracijos lyg nereikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kariatide @ 2008 07 16, 09:24)
wa wa, as ir norejau ten nors karta dar pries gimdyma apsilankyti, kad apziuret patalpas ax.gif

na buvo cia tokia savaitele vasaros pradzioj kada nebuvo tos sesutes kuri ten apmoko krikscioniskuose nes ji atostogavo ar kas ten buvo... bet seip mano gydytoja dirba ten ir man liepe eiti ten i pamokeles smile.gif ir tikrai nesake kad nevyksta...
Papildyta:
beja tos paskaiteles vyksta antradieniais man atrodo 2 val smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama ciole @ 2008 07 22, 10:18)
na buvo cia tokia savaitele vasaros pradzioj kada nebuvo tos sesutes kuri ten apmoko krikscioniskuose nes ji atostogavo ar kas ten buvo... bet seip mano gydytoja dirba ten ir man liepe eiti ten i pamokeles smile.gif ir tikrai nesake kad nevyksta...
Papildyta:
beja tos paskaiteles vyksta antradieniais man atrodo 2 val smile.gif

taigi radau kur ten pasiskambinti ir paklausti ir va ka issiaiskinau - liepos men. yra atostogos ir paskaiteles nevyksta, o jau rugpjucio menesi vel vyks.

taigi, susitiksim tada ten mirksiukas.gif, jeigu kai kam dar nebus per velu 2.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dei: 22 liepos 2008 - 09:34
QUOTE(dei @ 2008 07 22, 10:27)
taigi radau kur ten pasiskambinti ir paklausti ir va ka issiaiskinau - liepos men. yra atostogos ir paskaiteles nevyksta, o jau rugpjucio menesi vel vyks.

taigi, susitiksim tada ten  mirksiukas.gif, jeigu kai kam dar nebus per velu  2.gif  hihihi.gif

na kaip tik rugpjuti turesiu dar dvi savaiteles tokiem moxlam biggrin.gif ...
Atsakyti