Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiųjų kursai Kaune

QUOTE(tutuka @ 2008 07 23, 10:47)

Sveikos, gal kurios dalyvavote jau šiuose seminaruose? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2008 09 15, 14:17)
Sveikos, gal kurios dalyvavote jau šiuose seminaruose? Kokie atsiliepimai?

Aš buvau su vyru - pradėjom lankyti jų naujas paskaitas - kažkaip nuo rugsėjo lyg ten temas keite... g.gif

Mums tai labai patiko - net abonimenta nusipirkom (beja visai nebrangu - porai sumokejom 100lt, tai paskaita po 25lt isheina blush2.gif ). Veda dvi psichologes. Ir pasakoja ne tai, kas kiekvienam žurnale rašoma.. Tiesa apie savo brangiausia nauju dalyku ten sužinojau ax.gif , nes praktines užduotys kaip suprantu tam ir skirtos.. Žodžiu jei ieškot ten vien fiziologijos, maitinimo krūtimi padėčių - ten neikit, o jei norit pasigilint kokie jusu santykiai, kaip iveikt baime gimdant ar kaip vaika nuramint/migdyt/auklet ir pan. manau verta thumbup.gif

o paskaitos vyksta ten pirmadieniais, 16val., tuose pačiuose Krikščioniškuose namuose
Atsakyti
as tai savo poliklinokj lankiau tuos teveliu paruosemuosius kursus

Papildyta:
user posted image
Atsakyti
As lankiau Mazyly Kaune 3 paskaitas. Apie maitinima, vaiko prieziura. Kita su vyru, jo dalyvavimas gimdyme. Kita moters mokymas gimdyti. Patiko. Tik dvi paskutines paskaitos labai panasios.
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif gal turit kokia info apie nemokamus kursus kokius Kaune 4u.gif aciu
Atsakyti
Jau susiradau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintarė:): 11 lapkričio 2008 - 14:27
vakar buvau paskaitoje, kuri vyksta Dainavos poliklinikoje, ja veda medike-edukologe is Vln, ji viska isdeste per 2h, bet labai konkreciai kas kaip kada thumbup.gif , kas labiausia patiko tai , kad ji nereklamavo nei vienos firmos produkcijos, ji nekalbejo apie Naujagimio prieziura - kraitelis, prisitaikyma prie aplinkos, odos prieziura, bambute. maudyma, kaip teisingai paimti ir pan.(labai naudinga thumbup.gif ), zindymo pagrindus.ir daug praktisku patarimu.daugiau indfo: www.sveikasmazylis.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myrus: 13 lapkričio 2008 - 19:05
Paskutinį kartą kai apsilankiau pas savo ginekologę tai ji mane informavo apie paskaitėlę Mūsų rūpestis - sveikas mažylis!
Projektą „Mūsų rūpesits - sveikas mažylis” pristato Mano šeimos akademija.
Reikia tik iš anksto registruotis www.sveikasmazylis.lt, pageidautina, kad pasirinktumėte lankančią polikliniką.
Užsiregistravau gruodžio mėn. Tikiuosi bus naudinga thumbup.gif

Atsakyti
Aš irgi uzsiragistravau www.sveikasmazylis.lt i viena is polikliniku, bet neradau nei kokio telefono, nei tikslios informacijos kur tiksliai poliklinikoj tie kursai vyksta g.gif
Atsakyti
tai ir nerašo...Aš informacijoj klausiau atėjus, tada nukreipė į akušerijos skyrių, o ten jau patikslino ir parodė kur visos nestuke.gif laukia. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(drevinskiene @ 2008 08 12, 11:58)
Sveikos busimos mamytės  4u.gif ,

norėjau pradėti lankyti baseiną, manau jau kaip ir laikas būtų pradėt  biggrin.gif . Gal žinot, kur šiuo metu vyksta užsiėmimai? Ar Vilijos baseine nepasikeitęs tvarkaraštis? gal galėtumėt suteikti informacijos smile.gif, kolkas aš dar pasiklystu informacijos sraute wink.gif

Vilijos tvarkaraštis šiek tiek pasikeitęs, nes sudarėme sąlygas sportuoti ir dirbančioms: antradieniais plaukiojame LKKa baseine nuo 17val, o penktadieniais - Vilijoje nuo 12val. smile.gif Jei dar turi klausimų, tai skabink 8-686-06176. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(trenere @ 2008 12 09, 23:34)
Vilijos tvarkaraštis šiek tiek pasikeitęs, nes sudarėme sąlygas sportuoti ir dirbančioms: antradieniais plaukiojame LKKa baseine nuo 17val, o penktadieniais - Vilijoje nuo 12val. smile.gif  Jei dar turi klausimų, tai skabink 8-686-06176. thumbup.gif

o tai cia mokama ir kiek?
uzsiemimai butent nesciosioms? g.gif
Atsakyti