Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiųjų kursai Kaune

QUOTE(*Mamyte*24 @ 2009 09 17, 16:27)
as telefonu klausinejausi, tai su manimi tokiu tonu kalbejo, kad lyg tai ne nescia buciaau, o kokia nusikaltele  verysad.gif  tai tik isreke i rageli, kad negaliu, jei pas juos nesilankau pas gyd ir viskas. bet kazkas sitam forume rase, kad kai klause, ar galima, sake galima  blink.gif  tai visai likau nesupratusi  g.gif

Aš čia nepaskaičiusi nuvažiavau į KMUK (nes prieš 3 metus buvo galima visiems), tai pasakė, kad jokių šansų, jei nesilankai jų konsultacijoje, nesvarbu, kad čia ruošiesi gimdyti doh.gif Gerai tik kad neaprėkė rolleyes.gif O šiaip tai tradiciškai nemoka pasidaryti pinigėlių - nu paimk tu iš "svetimų" kažkokį mokestį ir leisk apsižiūrėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2009 09 20, 09:28)
Aš čia nepaskaičiusi nuvažiavau į KMUK (nes prieš 3 metus buvo galima visiems), tai pasakė, kad jokių šansų, jei nesilankai jų konsultacijoje, nesvarbu, kad čia ruošiesi gimdyti  doh.gif Gerai tik kad neaprėkė  rolleyes.gif O šiaip tai tradiciškai nemoka pasidaryti pinigėlių - nu paimk tu iš "svetimų" kažkokį mokestį ir leisk apsižiūrėti g.gif

nusigyvenom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2009 09 19, 10:38)
Man pravedė gydytojas kuris dirba ten ir paskaita tikrai buvo ne 20 min, o kokią valandą+ filmas ir visos klausinėjo ko tik norėjo. Taip kad jei Jums nepasisekė tai nereikia čia visoms tai pasakot  mirksiukas.gif

kaip diena taip naujiena smile.gif
Papildyta:
QUOTE(laukinukė @ 2009 09 20, 09:28)
Aš čia nepaskaičiusi nuvažiavau į KMUK (nes prieš 3 metus buvo galima visiems), tai pasakė, kad jokių šansų, jei nesilankai jų konsultacijoje, nesvarbu, kad čia ruošiesi gimdyti  doh.gif Gerai tik kad neaprėkė  rolleyes.gif O šiaip tai tradiciškai nemoka pasidaryti pinigėlių - nu paimk tu iš "svetimų" kažkokį mokestį ir leisk apsižiūrėti g.gif

va va, dar gerai, kad neapreke, nes telefonu jos drasesnes ten vaidina, o i akis kitaip kiek elgiasi doh.gif niu bet zemas lygis sitaip, dirba su nesciosiomis gi, ne su kokiu santechniku brigada, jautrumo ir subtilumo tokiam personalui linkeciau smile.gif na ka, liksim be tu "stebuklingu" kmuk kursu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šiandien buvom su vyru KGN, tai labai nusivyliau ... Geriau jau būtume nėję ... Naujo tikrai nieko nesužinojau, o mano vyrui filmukas be komentarų paliko nekokius įspūdžius ir dabar jau tikriausiai gimdyme nebedalyvaus, nes baisu Jam pasirodė ... Tikrai ne to tikėjausi ... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mamyte*24 @ 2009 09 22, 12:16)
kaip diena taip naujiena  smile.gif
Papildyta:

va va, dar gerai, kad neapreke, nes telefonu jos drasesnes ten vaidina, o i akis kitaip kiek elgiasi  doh.gif  niu bet zemas lygis sitaip, dirba su nesciosiomis gi, ne su kokiu santechniku brigada, jautrumo ir subtilumo tokiam personalui linkeciau  smile.gif  na ka, liksim be tu "stebuklingu" kmuk kursu  drinks_cheers.gif

o jom tai kas??? mes gi eilinis konvejeris ...
Papildyta:
QUOTE(_Foxy_ @ 2009 09 22, 17:49)
Šiandien buvom su vyru KGN, tai labai nusivyliau ... Geriau jau būtume nėję ... Naujo tikrai nieko nesužinojau, o mano vyrui filmukas be komentarų paliko nekokius įspūdžius ir dabar jau tikriausiai gimdyme nebedalyvaus, nes baisu Jam pasirodė ... Tikrai ne to tikėjausi ...  schmoll.gif

as saviski irgi noriu vestis i kursus... o ka ten tokio baisaus rode?
Atsakyti
QUOTE(_Foxy_ @ 2009 09 22, 17:49)
Šiandien buvom su vyru KGN, tai labai nusivyliau ... Geriau jau būtume nėję ... Naujo tikrai nieko nesužinojau, o mano vyrui filmukas be komentarų paliko nekokius įspūdžius ir dabar jau tikriausiai gimdyme nebedalyvaus, nes baisu Jam pasirodė ... Tikrai ne to tikėjausi ...  schmoll.gif

na va, o dar kazkas sako, kad cia man vienai sitos paskaitos niekam tikusios mirksiukas.gif
na kaip sakant, ko ir tiketis is nemokamo daikto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tomcexx @ 2009 09 22, 19:20)
o jom tai kas??? mes gi eilinis konvejeris ...
Papildyta:

Veskis geriau i Mazylio organizuojamus, ten tikrai nieko sokiruojancio nerodo ir kaina nedidele (atrodo 15Lt) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Keja @ 2009 09 23, 14:37)
Veskis geriau i Mazylio organizuojamus, ten tikrai nieko sokiruojancio nerodo ir kaina nedidele (atrodo 15Lt) smile.gif

schmoll.gif nea, kaina 40 Lt porai.
Atsakyti

reiks pasidometi...

Papildyta:
QUOTE(*Mamyte*24 @ 2009 09 23, 15:22)
schmoll.gif  nea, kaina 40 Lt porai.

ne jei MB negazdins lotuliukas.gif tai negaila ir tu 40 lt.
Atsakyti
tai kazin dabar dar ne per anksti eiti? as planuoju pasiziuret kartu su vyru Mazylyje, atsiliepimai neblogi, na, o 40 lt tai dar ne tokie ir dideli pinigeliai...
Atsakyti
QUOTE(tomcexx @ 2009 09 22, 20:20)

Tiesiog rodė filmuką apie gimdymą, o Jam baisu buvo dėl to, kad rodo pakankamai baisų dalyką ir nieko nepasakoja. Ten tikrai galėjo gražiai papasakoti kaip kas ir kada vyksta ir tuomet nieko baisaus nebūtų buvę ...

QUOTE(*Mamyte*24 @ 2009 09 23, 13:05)
na va,  o dar kazkas sako, kad cia man vienai sitos paskaitos niekam tikusios mirksiukas.gif
na kaip sakant, ko ir tiketis is nemokamo daikto  doh.gif

drinks_cheers.gif Tačiau kiek girdėjau, tai anksčiau visai kitaip ten vykdavo paskaitėlės, o dabar doh.gif

Bėda ta, kad nebeįkalbu dėl šeštadienio paskaitėlės mažylyje, nes Jis jau nusiteikė, kad nieko naujo nebepamatys ir viskas doh.gif Ta paskaitėlė kainuoja 40 Lt.
Atsakyti
Dar dėl mažylio šeštadieninių paskaitėlių norėjau paklausti ... blush2.gif
Kaip ten viskas būna? Ką pasakoja? Rodo gimdyklas?
Atsakyti