Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiųjų kursai Kaune

Sugalvojom čia su keliomis nestuke.gif besilaukiančiomis susiorganizuoti Kaune paskaitėlę apie vaikų nešiojimo būdus: vaikjuostes, slingus ir t.t.

Reikalinga registracija, tam, kad konsultantes atsikviesti į Kauną.

Visa informacija šioje temoje.
Registracija į seminarą Kaune apie slingus ir vaikjuostes

Prašom aktyviai registruotis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Foxy_ @ 2009 09 22, 16:49)
... o mano vyrui filmukas be komentarų paliko nekokius įspūdžius ir dabar jau tikriausiai gimdyme nebedalyvaus, nes baisu Jam pasirodė ... Tikrai ne to tikėjausi ...  schmoll.gif

palikite tokius jautrius vyrus namie multikus žiurėt lotuliukas.gif
Atsakyti
Žadu registruotis lapkričio mėn į Dainavos poliklinikos kursus. Sakykit, ar ten dauguma ateina su vyrais ar vienos? Maniškis kaip ir norėtų eiti, bet, sakau, jei ten vyrai neateina, tai ką jis ten vienas bus.
Papasakokit tos, kurios jau esate dalyvavusios Dainavos poliklinikoj apie tuos kursus. Čia būna vienas susitikimas? Įdomu? Daug prisirenka?
Ir dar pamiršau paklausti. Gal kuri eate lankiusi Krikščioniškuose gimdymo namuose mokamus kursus Obuoliuko psichologija? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytinė pašvaistė: 24 rugsėjo 2009 - 19:40
QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2009 09 24, 19:39)
Žadu registruotis lapkričio mėn į Dainavos poliklinikos kursus.
*Sakykit, ar ten dauguma ateina su vyrais ar vienos? Maniškis kaip ir norėtų eiti, bet, sakau, jei ten vyrai neateina, tai ką jis ten vienas bus.
Papasakokit tos, kurios jau esate dalyvavusios Dainavos poliklinikoj apie tuos kursus. **Čia būna vienas susitikimas?
***Įdomu?
****Daug prisirenka?

* kai aš buvau vyrų nebuvo. Bet jei taviškis nori eit tegu ir eina, padės tau. Sakoma kad vyrai geriau maudo negu mamos, jie ramiau reaguoja į viską biggrin.gif
** vienas susitikimas apie 2 val
*** na man pirmakartei buvo viskas įdomu. Turėjo lelę, mokino kaip paimti, kaip apversti, kokį kraitelį susikomplektuoti, kaip valyti, kaip maudyti, kaip žindyti. Man patiko. Bet čia atsiras tokių, kurios pareikš, kad ten neverta eit, nes nieko naujo nesužinojo lotuliukas.gif Čia kaip kam mirksiukas.gif
**** buvo labai daug nestuke.gif gal kokios 30 net g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpuryte: 24 rugsėjo 2009 - 20:18
QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2009 09 24, 19:39)
Žadu registruotis lapkričio mėn į Dainavos poliklinikos kursus. Sakykit, ar ten dauguma ateina su vyrais ar vienos? Maniškis kaip ir norėtų eiti, bet, sakau, jei ten vyrai neateina, tai ką jis ten vienas bus.
Papasakokit tos, kurios jau esate dalyvavusios Dainavos poliklinikoj apie tuos kursus. Čia būna vienas susitikimas? Įdomu? Daug prisirenka?
Ir dar pamiršau paklausti. Gal kuri eate lankiusi Krikščioniškuose gimdymo namuose mokamus kursus Obuoliuko psichologija? Kokie atsiliepimai?

Daug susirenka tik į tą paskaitą, kuri vyksta kartą per mėn, (berods, pirmą antradienį ar pan.) ir atvyksta lektorė-gydytoja iš Vilniaus. Dar dovanėlių padalina.
O kur pati polklinika organizuoja- tikrai nedaug. Aš buvau su vyru apie gimdymą, tai tik vieni tebuvom lotuliukas.gif Pasiklausinėjau, kas buvo įdomu, neaišku, truputį papsakojo plačiau.

Mano nuomone, jei vyra sutinka, reikia eiti abiems. Nes tiek priežiūra bus abiejų reikalas, tiek gimdymas. O kai abu išgirsta tą pačią nuomonę, tai po to mažiau ginčų kils ką ir kaip daryti.
Atsakyti
QUOTE(Calendula @ 2009 09 24, 22:17)
Daug susirenka tik į tą paskaitą, kuri vyksta kartą per mėn, (berods, pirmą antradienį ar pan.) ir atvyksta lektorė-gydytoja iš Vilniaus. Dar dovanėlių padalina.
O kur pati polklinika organizuoja- tikrai nedaug. Aš buvau su vyru apie gimdymą, tai tik vieni tebuvom lotuliukas.gif  Pasiklausinėjau, kas buvo įdomu, neaišku, truputį papsakojo plačiau.

Mano nuomone, jei vyra sutinka, reikia eiti abiems. Nes tiek priežiūra bus abiejų reikalas, tiek gimdymas. O kai abu išgirsta tą pačią nuomonę, tai po to mažiau ginčų kils ką ir kaip daryti.

nu tai tada reiks vestis saviski...
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2009 09 24, 21:17)

Aišku. Ačiū už atsakymus. Vadinasi kartu ir vyras galės keliauti. Kadangi tai bus mūsų pirmasis vaikelis, tai tikrai visko nežnom ir visa informacija reikalinga.
Papildyta:
QUOTE(tomcexx @ 2009 09 25, 10:10)
nu tai tada reiks vestis saviski...

Kada planuojat eiti į paskaitą?
Atsakyti
QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2009 09 25, 13:34)
Aišku. Ačiū už atsakymus. Vadinasi kartu ir vyras galės keliauti. Kadangi tai bus mūsų pirmasis vaikelis, tai tikrai visko nežnom ir visa informacija reikalinga.
Papildyta:
Kada planuojat eiti į paskaitą?

as galvoju gruodi...kai jau busiu dekrete..
Atsakyti
QUOTE(tomcexx @ 2009 09 25, 16:28)
as galvoju gruodi...kai jau busiu dekrete..

Aš irgi gruodį į dekretą išeinu smile.gif
Gruodį planuoji eiti į Obuoliuko psichologiją ar dainavos poliklinikoj kur organizuoja paskaitas?
Atsakyti
QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2009 09 25, 19:32)
Aš irgi gruodį į dekretą išeinu  smile.gif
Gruodį planuoji eiti į Obuoliuko psichologiją ar dainavos poliklinikoj kur organizuoja paskaitas?

dainavoj jauciu... o kur ta obuoliuko?
Atsakyti
QUOTE(tomcexx @ 2009 09 25, 19:43)
dainavoj jauciu... o kur ta obuoliuko?

Obuoliuko Krikščioniškuose gimdymo namuose. Mokama. Bet aš manau, kad visų keturių jų siūlomų paskaitų nesirinksiu, man ko gero įdomiausia pirmoji - apie gimdymą, baimę, būdus ją įveikti. Internete gali pasižiūrėti KGN internetiniame puslapyje jų siūlomas pamokėles.
Atsakyti
QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2009 09 26, 18:37)
Obuoliuko Krikščioniškuose gimdymo namuose. Mokama. Bet aš manau, kad visų keturių jų siūlomų paskaitų nesirinksiu, man ko gero įdomiausia pirmoji - apie gimdymą, baimę, būdus ją įveikti. Internete gali pasižiūrėti KGN internetiniame puslapyje jų siūlomas pamokėles.

o tu bijai gimdyti? blush2.gif
Atsakyti