Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiųjų kursai Kaune

QUOTE(Esha @ 2009 12 10, 10:53)
Buvau buvau. II ligoninej ten iš 6 pskaitėlių ciklas susideda, tai aš 5 atlankiau, o va paskutinės apie naujagimio priežiūrą ir nebus...
Nusipirksiu šiandien knygą ir pradėsiu studijuot.

sveika. ir kaip tie kursai, ar patiko, ar dave naudos? as taip ir nenuejau...o taip norejau, kazkaip sutingau ant galo. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(karalaiti @ 2009 12 12, 11:29)
sveika. ir kaip tie kursai, ar patiko, ar dave naudos? as taip ir nenuejau...o taip norejau, kazkaip sutingau ant galo. blush2.gif

Sveika. Na tiesą pasakius buvo naudingos dvi paskaitėlės- apie gimdymą ir pogimdyvinį periodą. Ne kiek teorija, o tuo, kad galėjau paklausti kaip viskas vyksta būtent toj ligoninėj, kokių daiktų reikia ir kad aprodė palatas ir gimdyklas. O teorija man buvo žinoma smile.gif
Atsakyti
tai jei ir po nauju bus karantinas tai neteks nueiti ech doh.gif
Atsakyti
Šiaip jau atšaukinėjamas karantinas pamažu ligoninėse. Planuojama ir epidemij atšaukt. Aš kažkaip įsivaizduoju, kad jau kai aš gimdysiu nebus karantino smile.gif
Atsakyti
Sausio 13 d. bus kursai Dainavos poliklinikoje... jei kam aktualu
Atsakyti
Dainavos poliklinikoj paskaitos vyksta kiekvieno mėnesio pirmą ir trečią antradienį. 17 h šneka apie kūdikio priežiūrą, o 18 h apie gimdymą. Čia pačios poliklinikos organizuojamos paskaitėlės.
Atsakyti
QUOTE(zibube @ 2009 12 15, 23:25)
Dainavos poliklinikoj paskaitos vyksta kiekvieno mėnesio pirmą ir trečią antradienį. 17 h šneka apie kūdikio priežiūrą, o 18 h apie gimdymą. Čia pačios poliklinikos organizuojamos paskaitėlės.

Ar mokamos ten paskaitėlės? Ar registruotis reikia?
Bet jau pražiopsojau šį mėnesį.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Esha: 15 gruodžio 2009 - 22:35
Sveikos. O as vakar ir siandien buvau kursuose Mazylyje ir dar sestadieni su vyru eisu. Tikrai buvo naudos - jauciuosi drasiau. Turiu dvi knygas, kur atrodo jau viskas aprasyta, bet kai pasakoja gyvas zmogus, tai kas kita, nes gali klausti. Tikrai siulyciau nueiti, kad butu ramiau laukti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dove.z @ 2009 12 17, 23:04)
Sveikos. O as vakar ir siandien buvau kursuose Mazylyje ir dar sestadieni su vyru eisu. Tikrai buvo naudos - jauciuosi drasiau. Turiu dvi knygas, kur atrodo jau viskas aprasyta, bet kai pasakoja gyvas zmogus, tai kas kita, nes gali klausti. Tikrai siulyciau nueiti, kad butu ramiau laukti  4u.gif

o kiek mokejai uz kursus?
Atsakyti
QUOTE(~Vasarė~ @ 2009 12 18, 15:36)
o kiek mokejai uz kursus?

Dvi dienos, kur skirtos tik mamytems tai kainavo po 25 lt, o siandien buvom jau kartu su vyru, tai uz abu mokejom 40 lt. Ir vyrui patiko. Labai neblogai ta ponia Vida pasnekejo ne tik apie fizinius dalykus, bet labai graziai mokejo paaiskinti vyrams, kokie jie turi buti moters nestumo laikotarpiu ir aisku per gimdyma rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dove.z @ 2009 12 19, 16:00)
Dvi dienos, kur skirtos tik mamytems tai kainavo po 25 lt, o siandien buvom jau kartu su vyru, tai uz abu mokejom 40 lt. Ir vyrui patiko. Labai neblogai ta ponia Vida pasnekejo ne tik apie fizinius dalykus, bet labai graziai mokejo paaiskinti vyrams, kokie jie turi buti moters nestumo laikotarpiu ir aisku per gimdyma  rolleyes.gif

tai sakai verta eiti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Vasarė~ @ 2009 12 19, 21:02)
tai sakai verta eiti... ax.gif

Verta verta smile.gif Pvz. as buvau isivarius nesveika baime gimdyti, tartum man vienai tokias kancias skirta iskenteti, bet po tu triju dienu tikrai savijauta pasikeite, baimes sumazejo ir labai laukiu, kad maziuka jau turesiu namuose rolleyes.gif
Atsakyti