QUOTE(vovere74 @ 2009 11 29, 14:35)
Jau apie tai buvom šioje temoje kalbėję. Man jau keista darosi kaip tie kursų mokytojai nežino taisyklių ir įstatymų. Jiems gal neprivalu viso to žinot? Kur aš mokiausi tai irgi pievų pripasakojo.
O kai čia užvedėme diskusiją apie tai ar baustų ar ne jei turintis stažo vairuotų kaip jam galima, bet su žaliais lapais papuoštą mašiniuką, aš parašiau laišką eismo priežiūros tarnybai. Jie man atrašė štai ką: "Jūsų sutuoktinis, mašinai pažymėjus žaliu lapu, privalo važinėti tokiu greičiu, koks yra numatytas neturintiems 2 metų stažo. Kitu atveju gali būti skirta nuobauda pagal ATPK." Tai va, apie jokius Šumacherius nė kalbos būti negali. Ir jau žinau tikrą atvejį kai buvo baustas žmogus už tai, kad turintis stažą vairavo mašiniuką su lapais 90 km/h ten kur mums, žalialapiams, galima tik iki 70 km/h.
QUOTE(*Passion* @ 2010 10 20, 22:24)
Nu as suorantu, kad riboja 70 arba 90 zenklas, o klevas kaip zenklas jis riboja neturintiems 2 stazo greiti

O is kur sita informacija pirmoj zinutej apie kleva paimta? Noriu tiksliai suzinot ir pasiskaityt kur nors.
tiesą sakant nerealiai nupušau, kol suradau aš tą tekstą, sugaišau valandą, BET man pavyko
nu ką - dabar man gėlės, ovacijos ir nusilenkimai. plojimų ir dovanų neatsisakyčiau irgi
galų gale prisiminkime tokį dalyką - ženklus 70 ar 90 panaikino, liko tik ženklas klevo lapas. Ką jis daro? Riboja greitį leisdamas kitiems ir policijai suprasti, kad vairuotojas neturi 2metų stažo. Ką dar jis daro? Nieko. Bet greitį juk riboja.

Tai koks skirtumas, kas sėdi už vairo? Ženklas YRA. Ir viskas. Reikia laikytis to, ką jis nurodo