Tiesa, magnetinių nebepatarčiau niekam klijuotis. Aš ilgą laiką klijavau ant tos pačios mašiniuko subinukės vietos kol pastebėjau, jog dažai ėmė kilti mažom pūslytėm tam plote.. Taigi geriau jau su vadinamom zasoskėm..
Aš turėjau du magnetinius. Nors ir gerai laikėsi, vieną pamečiau autostradoj. Tada uždėjau atsarginį. Tą kažkur tėvai nuiminėdami pametė. Bet pastebėjau daug lengviau važinėti be lapo, nelenda visi tie BMW'istai ir neužkišinėja. Nes pamačius žalią klevą ne vienam rodos specialiai noris panervuot ir pagąsdint naujoką. Dabar daug saugiau jaučiuos be lapuko.
Tiesa, magnetinių nebepatarčiau niekam klijuotis. Aš ilgą laiką klijavau ant tos pačios mašiniuko subinukės vietos kol pastebėjau, jog dažai ėmė kilti mažom pūslytėm tam plote.. Taigi geriau jau su vadinamom zasoskėm..
labutis
aciu uz namucius, retokia pasirodau bet vis paskaitineju
gal jus zinot kas gali buti jeigu masina visada tyliai dirbo, na variklis, o siandien prie sviesaforo stovint kad pradejo birbit man , masina vos nedreba visa, ir nesuprantu kas gali buti ir kaip paaiskinti ta drebejima nes gi nuvaziuosiu i autoservisa tai gi uzjuoks kad nezinau kas ten jai yra
gal jus zinot kas gali buti jeigu masina visada tyliai dirbo, na variklis, o siandien prie sviesaforo stovint kad pradejo birbit man , masina vos nedreba visa, ir nesuprantu kas gali buti ir kaip paaiskinti ta drebejima nes gi nuvaziuosiu i autoservisa tai gi uzjuoks kad nezinau kas ten jai yra
QUOTE(ingauk @ 2010 10 21, 19:35)
labutis
Čia sunku ka nors pasakyt ,gal duslintuvas prakiuro ,geriau i servisa ten iškart pasakis
QUOTE(tapse @ 2010 10 21, 20:10)
Čia sunku ka nors pasakyt ,gal duslintuvas prakiuro ,geriau i servisa ten iškart pasakis
Ir su naujais namučiais
na duslintuva pavasari keistas, bet aciu visitiek, reiks ko gero nelaukus ir vaziuoti
QUOTE(ingauk @ 2010 10 21, 20:17)
na duslintuva pavasari keistas
Man atrodo, kad ir naujas prakiurti gali. Užtenka į kokią gerą duobę įvažiuot
QUOTE(astoria @ 2010 10 21, 22:13)
na ne i duobe, bet duslintuvas turi daug sudedamuju daliu, ir viena pataisius gali kita prakiurt
Nu kažin ar čia bėda duslintuve, kažkaip man atrodo, kad ne
QUOTE(Aga @ 2010 10 21, 22:27)
o drebet gali nuo vakuumu, nuo laisvos eigos varikliuko.. nuo daug ko:) reik ziuret
Labas vairuotojos
Šiandien pasijautė kad prasidėjo moksleivių atostogos. jau tiek mažai mašinų kelyje seniai buvo
kaip vasaros laikotarpiu. Su tokiu malonumu į darbą atvažiavau. kaip kitoms sekasi vairuoti? Ar padangas jau pasikeitėt?
Šiandien pasijautė kad prasidėjo moksleivių atostogos. jau tiek mažai mašinų kelyje seniai buvo
QUOTE(nijako @ 2010 10 25, 11:31)
Labas vairuotojos
kaip vasaros laikotarpiu. Su tokiu malonumu į darbą atvažiavau. kaip kitoms sekasi vairuoti? Ar padangas jau pasikeitėt?
Padangas Mb pakeite penktadieni. Dar biski remontavom masinuka savaitgali i garaza nuvare.
O aš ir mastau, kaip čia šiandien aš be kamščio darban ir pirmyn ir atgal sulaksčiau, maniau tiesiog pasisekė