Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Almost @ 2010 12 03, 11:16)
CHA. bet atmeta. (dabar mano reakcija būtų pirštas į mb ir juokas garsus ir piktdžiugiškas) hihihi.gif

mirksiukas.gif nail.gif  flirt.gif

Atmeta, del to nesiginciju ne per kur smile.gif O ka? Tavasis sako, kad neatmeta? biggrin.gif

friends.gif flirt.gif
Atsakyti
nu joo, jauciuos lyg su savim kalbeciau bet nieko tokio, man patinka biggrin.gif hmmm, parieda atgal pradedant vaziuot? nu idomus variantas, nezinau net kaip cia tai padaryt reiktu, nebent siokioj tokioj ikalnej sustojus
Atsakyti
QUOTE(J_Vaida @ 2010 12 03, 11:19)
nu joo, jauciuos lyg su savim kalbeciau bet nieko tokio, man patinka biggrin.gif hmmm, parieda atgal pradedant vaziuot? nu idomus variantas, nezinau net kaip cia tai padaryt reiktu, nebent siokioj tokioj ikalnej sustojus

O tu kazkur klausima uzdavei, kuri mes praleidom? mastau.gif kazkaip nemaciau mastau.gif kas mokytis reikia - niekas nesigincyja, mums visiems visada reikia mokytis cool.gif
Taip, kai kurios masinos parieda atleidus stabdi 4u.gif jei neklystu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 12 03, 11:19)
Atmeta, del to nesiginciju ne per kur smile.gif O ka? Tavasis sako, kad neatmeta? biggrin.gif

taip. jis gal net nesupranta, apie ką aš? nu žinai - vyrai iš kitos planetos, ką jie gali? irnesakyk.gif bet aš sakiau, kad atmeta, SAKIAU. nu blyn kaip noriu piktdžiugiškai pasijuokt lotuliukas.gif

QUOTE(J_Vaida @ 2010 12 03, 11:19)
hmmm, parieda atgal pradedant vaziuot? nu idomus variantas, nezinau net kaip cia tai padaryt reiktu, nebent siokioj tokioj ikalnej sustojus

ne tiek parieda, kiek atmeta mirksiukas.gif nežinau, kadangi paskutiniu metu daugiau sėdžiu keleivio vietoj, tai daugiau ir dėmesio varnas gaudydama atkreipiu. kai pradedi judėt į priekį, pradžioj pačioj mašiną šiek tiek atgal atmeta (būtent tik įlinguoja, gal taip būtų tiksliau pasakyt) ir tada ji pajuda pirmyn smile.gif

dėl kalbėjimo su savim - ramiai, visi matom hihihi.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(J_Vaida @ 2010 12 03, 12:00)
Nuo automato ant mechanines lengviau????? blink.gif  instruktorius pasakojo bajeriu kaip ateina mokytis vaziuot nuo automatu ant mechaniniu, tai sake tragedija... su kaire koja pradeda stabdi spaudyt, begiu nemoka imest kada reikia. sake jau lengviau mokyt nevaziavusius zmones, nei pripratint nuo automato ant mechanines.. as asmeniskai irgi taip manau blush2.gif

na as tai turejau omenyje,kad lengviau nuo mechanines ant automato atsisedus vaziuoti,o ne atvirksciai g.gif nes manau kas mokesi tik su automatu,su mechanine sunkiai pavaziuotu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(welnia @ 2010 12 03, 12:23)
na as tai turejau omenyje,kad lengviau nuo mechanines ant automato atsisedus vaziuoti,o ne atvirksciai  g.gif nes manau kas mokesi tik su automatu,su mechanine sunkiai pavaziuotu smile.gif

ai, nezinau, manau kad ismoksiu su mechanine ir tikrai nekeitaliosiu, pirksiu auto mechanine ir dardesiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(J_Vaida @ 2010 12 03, 12:10)
ech.... tikiuos po nauju jau ir as galesiu drasiai vazinetis, nesvarbu, ar ziema ar vasara biggrin.gif o dbr, tik dar mokytis ir mokytis...

na ir ismoksi,nieko gi cia baisaus. man irgi atrodo oj jau pamokos beveik baiges o as dar nieko nemoku. su instruktorium darydavau klaidas kurias jau jis simta kartu man pasakes buvo kad negalima. t.y. tarkim sankaba laikyt isminta posukio metu ir pan. ir as ir paskutine pamoka taip vaziavau,nors buvo ikalta kad negalima. o per egzamina susikaupiau vaziavau ir prisiminiau visas instruktoriaus pastabas ko negalima daryti tai ir sankabos posukio metu nelaikiau ir pan. manau ne tik reikia ismokti vaziuoti,bet ir galvoti vaziuojant mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(J_Vaida @ 2010 12 03, 12:26)
ai, nezinau, manau kad ismoksiu su mechanine ir tikrai nekeitaliosiu, pirksiu auto mechanine ir dardesiu  lotuliukas.gif

niekada nesakyk niekada mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(welnia @ 2010 12 03, 12:27)
na ir ismoksi,nieko gi cia baisaus. man irgi atrodo oj jau pamokos beveik baiges o as dar nieko nemoku. su instruktorium darydavau klaidas kurias jau jis simta kartu man pasakes buvo kad negalima. t.y. tarkim sankaba laikyt isminta posukio metu ir pan. ir as ir paskutine pamoka taip vaziavau,nors buvo ikalta kad negalima. o per egzamina susikaupiau vaziavau ir prisiminiau visas instruktoriaus pastabas ko negalima daryti tai ir sankabos posukio metu nelaikiau ir pan. manau ne tik reikia ismokti vaziuoti,bet ir galvoti vaziuojant  mirksiukas.gif

tai jo... va mano klaida pagrindine, kad as greicio bijau... sake per letai begejuos... tai va, mokysimes pirmadieni raliuot biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(welnia @ 2010 12 03, 12:28)

Papildyta:
niekada nesakyk niekada  mirksiukas.gif

Uztat ir rasiau, kad manau, o ne niekada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 12 03, 12:23)
taip. jis gal net nesupranta, apie ką aš? nu žinai - vyrai iš kitos planetos, ką jie gali? irnesakyk.gif bet aš sakiau, kad atmeta, SAKIAU. nu blyn kaip noriu piktdžiugiškai pasijuokt  lotuliukas.gif
ne tiek parieda, kiek atmeta  mirksiukas.gif nežinau, kadangi paskutiniu metu daugiau sėdžiu keleivio vietoj, tai daugiau ir dėmesio varnas gaudydama atkreipiu. kai pradedi judėt į priekį, pradžioj pačioj mašiną šiek tiek atgal atmeta (būtent tik įlinguoja, gal taip būtų tiksliau pasakyt) ir tada ji pajuda pirmyn  smile.gif

dėl kalbėjimo su savim - ramiai, visi matom hihihi.gif  4u.gif

del to atmetimo tai kazkaip niekada neatkreipiau demesio,gal tikrai jis yra g.gif kai gausiu kokia proga pavairuot reiks atkreipt demesi kaip ten buna ax.gif ir butinai pasidalinsiu savo pastebejimais lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(welnia @ 2010 12 03, 12:30)
del to atmetimo tai kazkaip niekada neatkreipiau demesio,gal tikrai jis yra  g.gif  kai gausiu kokia proga pavairuot reiks atkreipt demesi kaip ten buna  ax.gif ir butinai pasidalinsiu savo pastebejimais  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

sito ir as nepastebejau, reiks paziuret, kai pirmadieni vaziuosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(J_Vaida @ 2010 12 03, 11:29)
tai jo... va mano klaida pagrindine, kad as greicio bijau... sake per letai begejuos... tai va, mokysimes pirmadieni raliuot biggrin.gif

Palauk dar irnesakyk.gif lotuliukas.gif As egza kai islaikiau, man instruktorius viena pastaba dave, kad truputi greiciau vaziuok, nebijok biggrin.gif
O dabar manasis traukia mane per danti, jei kada gausiu pirma bauda, tai tik uz greicio virsijima lotuliukas.gif Ai meluoju, juk pavasari gavau uz tamsintus langus doh.gif lotuliukas.gif Tai antra bus (jei bus) uz greicio virsijima blush2.gif Nu man patinka paraliuoti, ypac, jei masinu nera ir niekam nemaisau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Sunflowers~: 03 gruodžio 2010 - 11:44
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 12 03, 12:42)
Palauk dar irnesakyk.gif  lotuliukas.gif As egza kai islaikiau, man instruktorius viena pastaba dave, kad truputi greiciau vaziuok, nebijok biggrin.gif
O dabar manasis traukia mane per danti, jei kada gausiu pirma bauda, tai tik uz greicio virsijima lotuliukas.gif Ai meluoju, juk pavasari gavau uz tamsintus langus doh.gif  lotuliukas.gif Tai antra bus (jei bus) uz greicio virsijima blush2.gif Nu man patinka paraliuoti, ypac, jei masinu nera ir niekam nemaisau blush2.gif

nu as biskiuka bijau dar biggrin.gif ai, ismoksiu smile.gif) dar juk 12 vaziavimu ax.gif
Atsakyti