Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(agnite @ 2010 12 20, 17:00)
Jeigu mane galėtų draugas vežioti irgi mielai rinkčiausi tai nei pačiai vairuoti..  smile.gif  blush2.gif 
O jums tokios būsenos tikrai kad nereiktų vairuoti. Aš kažkada važiavau į egzaminą, labai susinervinus buvau, jaudinausi, tai vairavau tragiškai - susikaupimo nėra, stabdau paskutinę minutę..nuo to dar didesnis išgąstis. Žodžiu...  unsure.gif

Na del veziojimo, tai man paciai labiau patinka vairuoti, aisku, kai eismo salygos baisios, tai geriau lai kazkas kitas veza hihihi.gif Bet siaip "uzknisa" laukti vakare, kol atvaziuos pasiimti, nes iseinu is darbo ne vienodu laiku, tai anksciau, tai veliau, o taip - sedai i masina ir leki namo biggrin.gif
Tai manes ir neleidzia del to, kad labai issiblaskius esu paskutiniu metu, nors stabdymo instinktas ir nesedint uz vairo veikia lotuliukas.gif Jau net vyras juokiasi - nestabdyk, nestabdyk, as stabdau! biggrin.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na ir eismo salygos sostineje doh.gif is darbo vaziavau 20 km/h greiciu beveik visa kelia. Gerai,, kad kryptis buvo dekinga. Nes kur i kauno puse, vilkikai sustoje, tai kamsciai nerealus. O ant posukiu kaip mete masina doh.gif . Stebiuosi kaip gryzau. Beda su masinos pastatymu. Nevalyta kelio krastas, sniego daug, tai i vaziavau ir sustojau. Kaip ryte reiks isvaziuoti, neisivaizduoju. kastuvo neturiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurstai @ 2010 12 20, 17:10)
4u.gif Sveikos merginos smile.gif  na tikius priimsit i savo bureli - teises issilaikaiu tik geguzes menesi, tad vaziavimas man dar oi oi koks aukstas pilotazas... Kol nesnigo tai visusr stengiausi su masinyte - bet va dabar  - truputi baimes yra ir galvoju, kam man tu problemu, geriau pestute  blush2.gif

Tu nebijok schmoll.gif , stenkis važiuot, nors ir slidu ,svarbiausia laikykis didesnio atstumo nuo prieki važiuojančiu mašiniuku g.gif ir smarkiai negazuok ,kad neužmestu rolleyes.gif ,tiesiog ramiai riedek ir viskas bus gerai ,apsiprasi greit ir nebus baisu mirksiukas.gif
Atsakyti
Tokiu oru- tik su džipuku smile.gif Ir dar supratau, kad geras daiktas yra ESP, neleidžia mašinai slyst ir užsimest.
kol kas mane labiausiai nervina, tik sniegą ir leduką gramdyt nuo langų, o jeigu dar ir iš vidaus užšalę, tai.. wacko.gif
Gero ir saugaus kelio visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eskimute: 20 gruodžio 2010 - 19:33
Kol kas mieste nei slydau,nei mete,tiesiog nedariau nieko kas galetu tai isprovokuoti,ramiai atsargiai,bet vaziuoti tikrai labai baisu,vietomis vienas ledas.Jei gatves butu tuscios tai nebaisu butu,ir greiciau galima butu vaziuoti,bet kai tiek masinu... doh.gif
Atsakyti
***** Kaune baisu ir pusto dar... Stabdžiau prieš STOP ženklą, tai nieko panašaus nesigavo, čiuožia ir viskas doh.gif
Atsakyti
Kol kas mieste nei slydau,nei mete,tiesiog nedariau nieko kas galetu tai isprovokuoti,ramiai atsargiai,bet vaziuoti tikrai labai baisu,vietomis vienas ledas.Jei gatves butu tuscios tai nebaisu butu,ir greiciau galima butu vaziuoti,bet kai tiek masinu... doh.gif

mane vyras buvo ziauriai prigasdines pries ziema,na kaip baisu,slidu ir bla bla bla.Tai as taaaiiip bijojau bijau.gif ,taciau dabar man kol kas dar neatrodo taip baisu,vis laukiu kas cia baisesnio bus.Nu buna kad paziuoziu truput,kad sumeto,bet baimes ar panikos tai man nekelia.Man kol kas baisiausia tai prasilenkti siauroje gatveleje su kita auto,kai yra isvazinetos tik vienos provezos,tada is tos baimes bandau mestis i sona bet nelabai gaunasi issokt is tu provezu ir prie viso to dar ir masina sumeto.Tada kartais tiesiog sustoju tokiam siauriam kelyje,kol prasilenkiam su atvaziuojancia is priekio masina... Manau svarbiausia nemandravoti ir pasirinkti saugu greiti. Stengiuosi ir isvaziuoti i darba bent desimcia minuciu anksciau,kol dar nera tu didziuju kamsciu ...tai tikiuosi taip pamazu pamazu ir pragyvensiu sia ziema unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 12 20, 18:13)
Na del veziojimo, tai man paciai labiau patinka vairuoti, aisku, kai eismo salygos baisios, tai geriau lai kazkas kitas veza hihihi.gif Bet siaip "uzknisa" laukti vakare, kol atvaziuos pasiimti, nes iseinu is darbo ne vienodu laiku, tai anksciau, tai veliau, o taip - sedai i masina ir leki namo biggrin.gif
Tai manes ir neleidzia del to, kad labai issiblaskius esu paskutiniu metu, nors stabdymo instinktas ir nesedint uz vairo veikia lotuliukas.gif Jau net vyras juokiasi - nestabdyk, nestabdyk, as stabdau! biggrin.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

Man irgi patinka vairuoti ir būti nepriklausomai nuo nieko.... Bet smile.gif

QUOTE(eskimute @ 2010 12 20, 20:32)
Tokiu oru- tik su džipuku smile.gif Ir dar supratau, kad geras daiktas yra ESP, neleidžia mašinai slyst ir užsimest.

Pavydžiu jums ESP..žiauriai pavydžiu blush2.gif unsure.gif

QUOTE(Tisan @ 2010 12 20, 23:00)
Manau svarbiausia nemandravoti ir pasirinkti saugu greiti.

Visiškai sutinku... Atsargiai, lėtai važiuojant visai įmanoma įveikti atstumus ir nuvykti ten kur reikia smile.gif
Atsakyti
Sveikos pradedančios vairuotojos smile.gif
Teises išsilaikiau birželio mėnesį, savajį automobilį vairuoju trumpiau ir vis dar oi kaip sunku biggrin.gif . Gyvenu netoli Kauno, tai į Kauną atvažiuot moku, bet centras man vis dar nenaudojama vieta biggrin.gif. Būna, atvažiuoju iki studentų miestelio, pasistatau mašiną ir važiuoju viešuoju transportu. Aišku, kas kartą važiuodama išmoksti kažką naujo, tai bus laikas, kai iki centro nuvažiuoti nebebijosiu biggrin.gif . Šiaip bevažinėdama supratau, kad saugo mane mano Angelas sargas, nes esu ne kartą padariusi taip, kad po to pagalvočiau "o kas būtų, jeigu"...
Atsakyti
4u.gif NA ka, jauciu teks ir man kapstytis smile.gif Siaip esu praeita savaitgali su vyru vaziavusi per toki leda - man teko vairuoti, nes kai kas po baliaus negalesjo ax.gif - tai ispudziai man nemalonus - masina tokai nevaldoma, labai baisu... Bet kas labiausiai erzino - vaziavome uzmiestyje, vaziavau gal 50 - 60 nes buvo laaabai slydu, is paskos vaiuojancios masinos man pradejo pypseti, nu cia tai galvoju visiskas pravalas... tikrai nesu is tu kur nervujas ka apie mane galvo ja kiti..., bet jauciausi kamsciu... lotuliukas.gif Na bet su vyro palaikymu - sako jei jie tokie asai - tai tegu lenkia biggrin.gif O man irgi nesmagiausias darbas dabar masina nusigramdyt...o dar su mazu vaiku.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Burleska @ 2010 12 21, 04:01)
Gyvenu netoli Kauno, tai į Kauną atvažiuot moku, bet centras man vis dar nenaudojama vieta biggrin.gif.

O kodėl centras baisu? smile.gif
Gal baisu dėl to, kad nežinoma, neaišku kur kokie ženklai ir t.t Bet greit pripranti smile.gif Aš kai išvis ne vietinė, tai man Kaunas vienas didelis atradimas... smile.gif
Svarbiausia nebijoti 4u.gif

QUOTE(jurstai @ 2010 12 21, 10:27)
Bet kas labiausiai erzino - vaziavome uzmiestyje, vaziavau gal 50 - 60 nes buvo laaabai slydu, is paskos vaiuojancios masinos man pradejo pypseti, nu cia tai galvoju visiskas pravalas... tikrai nesu is tu kur nervujas ka apie mane galvo ja kiti..., bet jauciausi kamsciu... lotuliukas.gif  Na bet su vyro palaikymu - sako jei jie tokie asai - tai tegu lenkia biggrin.gif

Tai kad ir 30-40 važiuotumėt...Juk jums svarbiausia saugumas, o jeigu kitiems tai netinka, visada gali aplenkti smile.gif

Kas per mada iškart pypinti... doh.gif zarazos gryni.
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 12 21, 10:55)
O kodėl centras baisu?  smile.gif
Gal baisu dėl to, kad nežinoma, neaišku kur kokie ženklai ir t.t Bet greit pripranti  smile.gif  Aš kai išvis ne vietinė, tai man Kaunas vienas didelis atradimas...  smile.gif
Svarbiausia nebijoti 4u.gif

Baisu dėl to, kad esu per žiopla centrui. Čia ne šiaip savikritika, o realūs duomenys biggrin.gif . Jau kiek sykių vos neužkišus, nepastebėjus "duoti kelią" ženklo, kad baisu. Laimei, kiti būna atidesni nei aš. Atrodo, su kiekviena vieta man reikia susimauti, kad antrą kartą žinočiau kaip važiuoti. Aš nors Kaune studijavau, nors mokiausi vairuoti ten, bet važinėjant pačiai aš tarsi mokausi iš naujo visko.
Atsakyti