Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Fabiana @ 2010 11 03, 23:14)
Gerai, kad jūs tokia protinga ir viską žinanti! O aš tokia kompleksuota ir vis tiek išdrįsiu paprieštarauti, nes parašėt nesąmonę. Vaiką vežti galima!

Galit nebeatsakyti į mano postą, nes į šitą diskusiją daugiau nesivelsiu. Atsakymą jau gavau.

prašau paaiškinti kaip galima vaiką vežti,į kurią pusę atsukta kėdutės nugarėlė,ar oro pagalvė turi būti išjungta ir t.t.-nes čia daug mamyčių skaito ir mielai priims jūsų informaciją.
Atsakyti
mergaites nesikarsciuokit,abi teisios.NES Mantile pacitavo 205taisykle,o Fabijana kaip supratau norejo atsakymo ar apskritai ant priekines sedynes galima vezti vaika keduteje ir kokioj padety kedute turetu buti.
1.Kai oro pagalve NEisjungta tada kedute su VAIKO veidu dedame i stiklo prieki(zodziu kaip ir pati sedite prie vairo).
2.Bet jei oro pagalve isjungete arba jos nera isvis ,tada KEDUTES atlosas turi buti ipriekini stikla.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juokutis: 05 lapkričio 2010 - 10:00
QUOTE(juokutis @ 2010 11 05, 10:58)
mergaites nesikarsciuokit,abi teisios.NES Mantile pacitavo 205taisykle,o Fabijana kaip supratau norejo atsakymo ar apskritai ant priekines sedynes galima vezti vaika keduteje ir kokioj padety kedute turetu buti.
1.Kai oro pagalve NEisjungta tada kedute su VAIKO veidu dedame i stiklo prieki(zodziu kaip ir pati sedite prie vairo).
2.Bet jei oro pagalve isjungete arba jos nera isvis ,tada KEDUTES atlosas turi buti ipriekini stikla.

Viskas atvirksciai pagal mane... ax.gif
Atsakyti
Gaila, kad paskaitu siandien nera, suzinociau as jums, o tai pati nezinau lotuliukas.gif
Atsakyti
apie vaiku vezima

va cia yra temele, gal kam pravers smile.gif
Atsakyti
QUOTE(snieshka @ 2010 11 05, 14:49)
apie vaiku vezima

va cia yra temele, gal kam pravers smile.gif

o tai kai aš tą patį linką numečiau, tai netiko nei Jums, nei kitoms? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 11 05, 19:47)
o tai kai aš tą patį linką numečiau, tai netiko nei Jums, nei kitoms? mastau.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 11 05, 19:49)

nu ką aš daugiau galiu pasakyt...
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 11 05, 20:47)

blush2.gif neisigilinau i jusu posta su sia nuoroda 4u.gif tik ziuriu, kad diskusijos ta tema niekaip nesibaigia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 10 21, 11:09)
matai, geriausia turėt ne priklijuotą prie lango/subinės, o turėt tą "pridedamą". kas daro magnetinius, kas pastatomus. asmeniškai aš turiu įlaminuotą (visus 4, galim susitart Klaipėdoj, du galiu duot biggrin.gif  biggrin.gif ) ir jį užsimetu į kampą lango, kai vairuoju  smile.gif

sveikos, kaip gerai, kad įlindau aš čia pasiskaityti, tik pradėjau vairuot, su vyru dalinames mašiniuką, aš pirmą kartą išgirdau dėl žalio lapo, kad galioja apribojimas visiems kas vairuoja mašiniuką su lapeliu. norėjau paklaust kur perkat tuos lipdukus su magnetukais ar „ prisoskėm“ taip vadinamom, aš niekur nemačiau blush2.gif
Atsakyti
Senukuose maciau visokiu,ir magnetuku,ir su "prisoskem" biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Almost, graži nauja tema smile.gif

Aš perskaičiau šiuos kelis puslapius ir galiu tik pasidžiaugti, kad nebegyvenu daugiabutyje...Jeigu man reiktų parkuotis tokiuose kiemuose, kur mašina ant mašinos - nupuščiau. schmoll.gif
Kai seniau gyvenau Šilainiuose, matydavau kokia ten situacija, žmonės statydavo mašinas bet kur, minimaliu atstumu vienas nuo kito - reik išsukt - neina.. schmoll.gif

Nors šiandien grįžau ir aš per pietus namo (gyvenu senamiesty, kiemelis mūsų fainas, jaukus, paprasta jame parkuotis) tai visokių mašinų pristatytą, kur tik rado laisvą plotą. Tai ir aš už namo dar įlindau (pikta, nes tie kiti matosi svetimi, o aš grįžtu namo ir man nėra vietos), o kai reikėjo išvažiuoti tai pirmyn atgal daviausi - vienas lapukas žalias per vidurį kiemo pasistatė, reik pro jį išsukt - neina! Skaičiavau skaičiavau, ir išsukau. Keista, kaip žmonės nebijo taip savo mašinų palikt..Taigi gali nutrankyt, nubraukt šoną... g.gif

Ryt keliausiu pas tėvus, jie daugiabutyje gyvena, bet ten kiemas didokas, kiekviena mašina turi savo vietą - tikiuosi aš kaip svečias tilpsiu ten, o jei ne, teks irgi 'numest' kažkur kažkaip.. blink.gif Bus įdomu... smile.gif
Atsakyti