Įkraunama...
Įkraunama...

Iš kelinto karto išlaikėte egzaminus regitroj?

Va, grįžau doh.gif
Išlaikiau teoriją iš pirmo kartooooo, valiooooo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ketus @ 2012 04 25, 19:47)
Šiaip visumoj apie Regitrą buvau ne pačios geriausios nuomonės ir, nors egzaminą išlaikiau tik iš 3-io karto, mano nuomonė apie šią įstaigą (ir jos darbuotojus)  pasikeitė į gerąją pusę  4u.gif

Sveikinu 4u.gif

As irgi buvau nekokios nuomones apie regitrininkus bet nezinau ar man taip pasiseke ar ka bet gavau normalu jauna egzaminuotoja kuris nematavo atstumu su liniuotem blink.gif ,nesedejo susiraukes rolleyes.gif ,o dar spejo ir juokeliu pametyt per egza kol as i zenklus dairiausi susikaupusi blink.gif Dabar ir nebeprisimenu ka jis ten vapejo lotuliukas.gif
Dar isgasdino kai gryztant i regitra liepe sukt ne i regitra o i benzo kolonke,galvoju nu kas cia dabar,negi tikrins ar moku benzo ipilt blink.gif (o as ir nebuvau neikart pylus biggrin.gif ) o jis pamate mane tokia pasimetusia sako aj as cia uzsipilsiu benza o tu jau gali varyt fotkintis,sveikinu,tai kai sprukau laiminga kol dar ko nesugalvojo doh.gif lotuliukas.gif Ir taip didziavaus po to savim kad viska is pirmo karto islaikiau bigsmile.gif Dabar noreciau net pakartot visa ta egza prisiminus lotuliukas.gif nes visai nesunku buvo mirksiukas.gif Tiesa mokinaus ant golfo ir egze gavau golfiuka thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Neriliene @ 2012 06 30, 13:55)
Va, grįžau  doh.gif
Išlaikiau teoriją iš pirmo kartooooo, valiooooo  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Sveikinu,sekmes kitame egzamine 4u.gif
Atsakyti
As kazkada teorija issilaikiau is pirmo karto, bet praktika tai tik is 4 pavyko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(yellowlady @ 2012 07 02, 15:04)
As kazkada teorija issilaikiau is pirmo karto, bet praktika tai tik is 4 pavyko  doh.gif

Na negali juk visiems sektis is pirmo karto islaikyti,regitra tada bankrutuotu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neriliene @ 2012 06 30, 12:55)
Va, grįžau  doh.gif
Išlaikiau teoriją iš pirmo kartooooo, valiooooo  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Tai gal kartu laikem?? biggrin.gif As vilniuje 11 val. biggrin.gif irgi is pirmo karto islaikiau
Atsakyti
Ne, aš Šiauliuose, 13 val ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neriliene @ 2012 07 02, 20:12)
Ne, aš Šiauliuose, 13 val  ax.gif

Aaaaa smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mi)
suprantu, kad kai pazeidi keliu eismo taisykles tai cia jau klaidos. bet jei begio tinkamo nepasirinksiu ar spausiu sankaba pristabdydama tai savo masina gadinsiu. kodel cia skaitomos kaip klaidos? jos gi su praktika nyksta, oir  aplinkiniam bedos nepridaro... ir eismo del to kitiem nemaisau...

va va, sutinku pilnai su jūsų šita nuomone.
Atsakyti
QUOTE(milda.25 @ 2012 06 29, 14:21)
suprantu, kad kai pazeidi keliu eismo taisykles tai cia jau klaidos. bet jei begio tinkamo nepasirinksiu ar spausiu sankaba pristabdydama tai savo masina gadinsiu. kodel cia skaitomos kaip klaidos?

Todel kad drozi ju masinas ir siaip skaitosi nesigaudai kokia pavara jungt ir kaip sankaba naudot,tai ir skaitosi kaip klaidos. Kad savo masina paskui taip drosi jiem nerupi rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip paskaičiau, kad dauguma viską iš pirmo karto išlaikė, tai pasijaučiau tikra "durniukė". Aš šiandien teorijos jau antrą kartą neišlaikiau. Namie sprendžiu be klaidų, o va regitroje nesiseka nors tu ką..... verysad.gif
Atsakyti
Man rytoj praktikos egzaminas Regitroj.. doh.gif Bet eisiu su ta mintim, kad nelabai pavyks, nors ir kaip norėčiau doh.gif verysad.gif Vis ta kairė juosta kiša koją g.gif doh.gif Nenoriu važiuot dešinėj juostoj nors tu ką doh.gif g.gif schmoll.gif Kaip nors gal.. Dar nuo ryto vieną pravažiavimą nusipirkau ir vakare, pusę keturių lemtingas susitikimas Regitroje su instruktorium..
Duok Dieve man stiprybės !!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Sėkmės, Neriliene smile.gif

Spaudžiant sankabą posūkyje mašina yra/tampa nevaldoma, todėl tai laikoma kritine klaida.
blogas bėgis nėra kritinė klaida, aš buvau blogą pasirinkusi,tai pasiūlė perjungti aukštesnę pavarą ir viskas.

Ilončikai, nepergyvenkit, čia rašo tik maža dalis laikiusiųjų gi. Tos ,kurios iš 5 karto neišlaiko nelabai ir nori puikuotis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melka: 04 liepos 2012 - 14:01