Išlaikiau teoriją iš pirmo kartooooo, valiooooo
Va, grįžau
QUOTE(Ketus @ 2012 04 25, 19:47)
Šiaip visumoj apie Regitrą buvau ne pačios geriausios nuomonės ir, nors egzaminą išlaikiau tik iš 3-io karto, mano nuomonė apie šią įstaigą (ir jos darbuotojus) pasikeitė į gerąją pusę 
Sveikinu
As irgi buvau nekokios nuomones apie regitrininkus bet nezinau ar man taip pasiseke ar ka bet gavau normalu jauna egzaminuotoja kuris nematavo atstumu su liniuotem
Dar isgasdino kai gryztant i regitra liepe sukt ne i regitra o i benzo kolonke,galvoju nu kas cia dabar,negi tikrins ar moku benzo ipilt
Papildyta:
QUOTE(Neriliene @ 2012 06 30, 13:55)
Sveikinu,sekmes kitame egzamine
As kazkada teorija issilaikiau is pirmo karto, bet praktika tai tik is 4 pavyko
QUOTE(yellowlady @ 2012 07 02, 15:04)
Na negali juk visiems sektis is pirmo karto islaikyti,regitra tada bankrutuotu
QUOTE(Neriliene @ 2012 06 30, 12:55)
Tai gal kartu laikem??
Ne, aš Šiauliuose, 13 val
QUOTE(mi)
suprantu, kad kai pazeidi keliu eismo taisykles tai cia jau klaidos. bet jei begio tinkamo nepasirinksiu ar spausiu sankaba pristabdydama tai savo masina gadinsiu. kodel cia skaitomos kaip klaidos? jos gi su praktika nyksta, oir aplinkiniam bedos nepridaro... ir eismo del to kitiem nemaisau...
va va, sutinku pilnai su jūsų šita nuomone.
QUOTE(milda.25 @ 2012 06 29, 14:21)
suprantu, kad kai pazeidi keliu eismo taisykles tai cia jau klaidos. bet jei begio tinkamo nepasirinksiu ar spausiu sankaba pristabdydama tai savo masina gadinsiu. kodel cia skaitomos kaip klaidos?
Todel kad drozi ju masinas ir siaip skaitosi nesigaudai kokia pavara jungt ir kaip sankaba naudot,tai ir skaitosi kaip klaidos. Kad savo masina paskui taip drosi jiem nerupi
Kaip paskaičiau, kad dauguma viską iš pirmo karto išlaikė, tai pasijaučiau tikra "durniukė". Aš šiandien teorijos jau antrą kartą neišlaikiau. Namie sprendžiu be klaidų, o va regitroje nesiseka nors tu ką.....
Man rytoj praktikos egzaminas Regitroj..
Bet eisiu su ta mintim, kad nelabai pavyks, nors ir kaip norėčiau
Vis ta kairė juosta kiša koją
Nenoriu važiuot dešinėj juostoj nors tu ką
Kaip nors gal.. Dar nuo ryto vieną pravažiavimą nusipirkau ir vakare, pusę keturių lemtingas susitikimas Regitroje su instruktorium..
Duok Dieve man stiprybės !!!!!!!!!!!!!
Duok Dieve man stiprybės !!!!!!!!!!!!!
Sėkmės, Neriliene 
Spaudžiant sankabą posūkyje mašina yra/tampa nevaldoma, todėl tai laikoma kritine klaida.
blogas bėgis nėra kritinė klaida, aš buvau blogą pasirinkusi,tai pasiūlė perjungti aukštesnę pavarą ir viskas.
Ilončikai, nepergyvenkit, čia rašo tik maža dalis laikiusiųjų gi. Tos ,kurios iš 5 karto neišlaiko nelabai ir nori puikuotis
Spaudžiant sankabą posūkyje mašina yra/tampa nevaldoma, todėl tai laikoma kritine klaida.
blogas bėgis nėra kritinė klaida, aš buvau blogą pasirinkusi,tai pasiūlė perjungti aukštesnę pavarą ir viskas.
Ilončikai, nepergyvenkit, čia rašo tik maža dalis laikiusiųjų gi. Tos ,kurios iš 5 karto neišlaiko nelabai ir nori puikuotis