Įkraunama...
Įkraunama...

Iš kelinto karto išlaikėte egzaminus regitroj?

Teorija ir praktika is pirmo karto... ax.gif

Bet per vairavimo egzamina buvau visa slapia doh.gif biggrin.gif

Sekmes laikancioms egzaminus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Passion* @ 2012 04 05, 11:28)
Nu ir suveltas klausimas  biggrin.gif Supratau, kad:
1. Tu jau esi issilaikius teorija regitroj
2. Nori laikyti praktikos egzamina metu begyje po teorijos islaikymo

Taigi:
Ta mokyklini teirijos gali padeti giliai i stalciu, tau jo nebereikia. Regitros teorijos popieriuka nesiesi i regitra pries laikydama vairavimo egzamina, taip pat jis reikalingas rezervuojant laika egzaminui laikyti (kiek pamenu ten kodas kazkoks yra)
4u.gif

P.S. Ale pripazink, kad net neziurejai kur rasyti, nes si tema visai ne i tema tavo klausimui biggrin.gif Reikejo eiti i mokomes vairuoti, ar kazka pan.

Ar tikrai issilaikius teorija, nebereikia i praktini nestis to mokyklinio popiergalio?
Atsakyti
QUOTE(bantukas @ 2012 07 04, 15:28)
Ar tikrai issilaikius teorija, nebereikia i praktini nestis to mokyklinio popiergalio?

Taigi reikia kada eisi i vairavima registruotis ta regitros teorijos popieriuka, o i mokyklos vairavimo egzamina nereikia mokyklos teorijos popieriuko
Atsakyti
Neišlaikiau šiandien praktikos egzo ax.gif
Taip ir galvojau, kad taip bus, visų pirma dėl to, kad pirmas kartas, visų antra dėl to, kad šiauliai biggrin.gif biggrin.gif doh.gif Susimoviau mieste, prieš grįžtant į regitrą jau, bet yra kaip yra ax.gif Ir klaida žioplumo reto biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif doh.gif doh.gif Bet esmė kame dabar, kad nėra vietų regitroj visuose miestuose Lietuvos pagal mano paiešką doh.gif Tik rugpjūčio trečią dieną galėsiu rizikuot doh.gif g.gif Kažkoks debilizmas atsiprašant g.gif schmoll.gif Nejaugi eit kasdien į regitrą, ten sėdėt ir laukt kol kas atsisakys ? doh.gif
Varge, vargeli....
Atsakyti
o čia tai naujiena, vilniuj labai lengvai radau vietą, vilniuj prie regitros labai iškastos gatvės, geriau čia nelaikykite,

aš taip pat iš antro karto išlaikiau vairavimą. mano pažįstam - iš ketvirto, kitos vyras- iš šešto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melka: 04 liepos 2012 - 19:51
Ir teoriją ir praktiką iš pirmo karto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neriliene @ 2012 07 04, 20:45)
Neišlaikiau šiandien praktikos egzo  ax.gif

Bet esmė kame dabar, kad nėra vietų regitroj visuose miestuose Lietuvos pagal mano paiešką  doh.gif  Tik rugpjūčio trečią dieną galėsiu rizikuot  doh.gif  g.gif  Kažkoks debilizmas atsiprašant  g.gif  schmoll.gif  Nejaugi eit kasdien į regitrą, ten sėdėt ir laukt kol kas atsisakys ?  doh.gif 
Varge, vargeli....

Nieko,kita karta pasiseks 4u.gif

Tiesiog sekite grafika internete,priseskit kasdien po keleta valandu,tikrai buna kad atsiranda laisvu vietu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(milda.25 @ 2012 06 29, 14:21)
suprantu, kad kai pazeidi keliu eismo taisykles tai cia jau klaidos. bet jei begio tinkamo nepasirinksiu ar spausiu sankaba pristabdydama tai savo masina gadinsiu. kodel cia skaitomos kaip klaidos? jos gi su praktika nyksta, oir  aplinkiniam bedos nepridaro... ir eismo del to kitiem nemaisau...

Nu laba diena. Tikiuosi, kad niekada nesutiksiu tokios "vairuotojos" savo kelyje, tfu tfu tfu.
O dabar situacija, žiema, kelias padengtas sniegu, jūs važiuojate man už galo, aš stoju prie šviesaforo, mano gale vaikai, o jūs spaudžiat sankabą pristadydama ir tiesiu taikymu į mano galą doh.gif doh.gif doh.gif Ar kritinė, ar slidus kelias visada reikia stabdyti su STABDŽIU, kad ir rizikuojate užgesti, tebunie, bet bent tikrai sustosite, o kai tik spustelite sankabą - mašina nestabili, tiek posukyje, tiek slidžiame kelyje, todėl net ir esant geroms oro sąlygomis reikia įprasti stabdyti įjungta pavara: stabdis, kai mašina jau prie visiško sustojimo - sankaba, laisva, stabdis toliau išmintas, vsio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ambicija: 06 liepos 2012 - 09:48
teoriją ir praktiką (vakar bigsmile.gif ) iš pirmo karto. Vilniaus regitra. ax.gif Iki pradedant mokytis vairavimo mokykloje, nesu sėdėjusi prie vairo smile.gif
Atsakyti
Valiooooo, aš šiandien išlaikiau praktikos egzą!!! Tiesa iš antro karto, pirmą kart laikant labai jaudinausi ir tai pakišo koją, nes prieš egzą viskas vidui sukosi kaip reikalas doh.gif Tai susimoviau aikštelėje. O antra karta kažkaip jau ramiau reagavau ir pavyko thumbup.gif . Negaliu atsidžiaugti - į univerą važiuosiu savo automobiliukų assa.gif assa.gif assa.gif
Beje, laikiau Vilniuje, mokinausi irgi Vilniuje labai fainoje vairavimo mokykloje.
Atsakyti
Aišku iš pirmo karto abu smile.gif
Atsakyti

Ir teoriją, ir praktiką iš pirmo karto thumbup.gif

Sėkmės visoms mirksiukas.gif

Atsakyti